Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Και στο καπάκι, compatible only with dp;) (amd+nvidia).

Χαμός....

Οχι compatible only with nvidia and amd.

Fuck intel με μικρα απο κατω.

• Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως σε δύο περιπτώσεις φίλων δεν έχει δουλέψει σωστά,ούτε διάβασα κάτι καλό εκτός από προβλήματα. 

Οπότε θα το ξαναγράψω. 

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα,πόσο μάλλον να βγάλετε άχρηστα τα monitors με gsync module.  

Το να δουλεύει σε ελάχιστες οθόνες δεν λέει κάτι προς το παρών. Ίσως σε μελλοντικές οθόνες που λογικά θα ζητάνε και το κάτι τις παραπάνω σε τιμή. 

Λίγη υπομονή κάντε να δούμε 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Πάντως σε δύο περιπτώσεις φίλων δεν έχει δουλέψει σωστά,ούτε διάβασα κάτι καλό εκτός από προβλήματα. 

Οπότε θα το ξαναγράψω. 

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα,πόσο μάλλον να βγάλετε άχρηστα τα monitors με gsync module.  

Το να δουλεύει σε ελάχιστες οθόνες δεν λέει κάτι προς το παρών. Ίσως σε μελλοντικές οθόνες που λογικά θα ζητάνε και το κάτι τις παραπάνω σε τιμή. 

Λίγη υπομονή κάντε να δούμε 

Προσωπικά, έκανα τη μετάβαση που ήθελα (το συζητάγαμε και μέσω pm). Και σε καλή τιμή μάλιστα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώσω πως απαξιώνεται η αγορά μου υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων.

Ίσα-ίσα, θέλω να μην ασχολούμαστε με gsync-freesync και τα συμπαρομαρτούντα (tearing/flickering/stuttering), αλλά με την ποιότητα των panel που μας πουλάνε για χρυσάφι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το έψαξα λίγο και η οθόνη βλέπει το "freesync" της nvidia με ver1.2 dp  :
AOC Q3279VWF
VRR off https://imgur.com/a/w3hhG7P
VRR on : https://imgur.com/a/DCvb8j4

edit επαιξα μερικες ωρες και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα 30-75fps+

Επεξ/σία από Psaris
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Προσωπικά, έκανα τη μετάβαση που ήθελα (το συζητάγαμε και μέσω pm). Και σε καλή τιμή μάλιστα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα νιώσω πως απαξιώνεται η αγορά μου υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων.

Ίσα-ίσα, θέλω να μην ασχολούμαστε με gsync-freesync και τα συμπαρομαρτούντα (tearing/flickering/stuttering), αλλά με την ποιότητα των panel που μας πουλάνε για χρυσάφι.

Καλορίζικη bro!!! Απλά οθοναρα,να τη χαρείς!!!

Για τα υπόλοιπα μην ασχολείσαι καν..

Και εγώ το ψάχνω από ενδιαφέρον για φίλους  ;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως αυτό δεν το έκανε η NV απ' την καλή της την καρδιά..Ο κύριος λόγος που υποστήριξε VRR είναι γιατί με το HDMI 2.1 που θα έχουν οι επόμενες κάρτες της, είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει το VRR.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά εγώ Nvidia εχω αλλά αν αγόραζα τώρα σε 580 θα πήγαινα, δεν υποστηρίζω καμία εταιρεία, μόνο την τσέπη μου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psaris είπε

εμένα πάντως με 2080 και AOC Q3279VWFD8 (το VA μοντέλο 😞) δεν είδα  καμία διαφορά  αν και δεν έβλεπα τίποτα tearing πριν το patch.....
 ποιος  είναι ο καλύτερος τρόπος να τεσταρεις αμα δουλεύει σωστά το VRR?

όπως έγραψα το freesync/gsync για κάποιον που έχει πολύ δυνατή κάρτα είναι πολυτέλεια. Game changing και QOL improvement είναι για κάποιον που έχει αδύναμη κάρτα.

Και εγώ με την ίδια AOC και μια 1080 είμαι. Φαντάσου μια 2080 πόσο πιο χαλαρή θα είναι ακόμα σε τόσο λίγα Hz/fps.

Κατέβασε το gsync pedulum demo από εδώ

https://www.nvidia.com/coolstuff/demos

και άρχισε να παίζεις με τις ρυθμίσεις. Για μένα το πιο smooth ως τώρα είναι forced vsync off (και από nvidia control panel και από το ίδιο το game) και κόφτης στα 72 fps από RTSS (αν δεν έχει το ίδιο το game frame limiter).

Αν έχεις το Soul calibo\ur 6 κάνε μου μια χάρη επίσης τρέξτο σε VRR και δες αν και σε σένα bugarei και αρχίζει να βγάζει συνέχεια artifacts. Με shutdown + power up διορθώνεται και ξαναδουλεύει μια χαρά πάλι το adaptive sync μετά από αυτό.

Games που δοκίμασα και παίζουν άψογα χωρίς ορατό frame skipping, flickering κλπ μέχρι στιγμής:

Witcher 3

Killing Floor 2

Overwatch

Monster Hunter World

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Αυτό είναι που λέμε η ζώνη μου τσακαλωνει το πουκάμισο 

Μπράβο φίλε μου, πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου! Δείχνει και το επίπεδο σου...

Εγώ θα επαναλάβω το ερώτημα γιατί υποψιάζομαι ότι πρόκειται για εγγενές πρόβλημα όλων των τεχνολογιών VRR και είναι deal breaker για μένα.

Έχει παρατηρήσει κάποιο άλλο μέλος καθυστέρηση(>3sec) στο Alt Tab με χρήση VRR σύνδεσης(Gsync, Freesync)?

Εγώ προτιμώ να παίζω Overwatch με FastSync και να υποστώ ένα ανεπαίσθητο στα 144hz frame skipping  παρά να περιμένω 4-5 sec το Alt Tab με GSync.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, t0ne_de4f είπε

Μπράβο φίλε μου, πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου! Δείχνει και το επίπεδο σου...

Εγώ θα επαναλάβω το ερώτημα γιατί υποψιάζομαι ότι πρόκειται για εγγενές πρόβλημα όλων των τεχνολογιών VRR και είναι deal breaker για μένα.

Έχει παρατηρήσει κάποιο άλλο μέλος καθυστέρηση(>3sec) στο Alt Tab με χρήση VRR σύνδεσης(Gsync, Freesync)?

Εγώ προτιμώ να παίζω Overwatch με FastSync και να υποστώ ένα ανεπαίσθητο στα 144hz frame skipping  παρά να περιμένω 4-5 sec το Alt Tab με GSync.

Δηλαδή το σχόλιο αυτό που έκανα δειχνει το επίπεδο μου; απλά θεωρώ τέρμα υπερβολή να λέγεται ότι επειδή το alt tab καθυστερεί 3 δευτερόλεπτα είναι άχρηστη η λειτουργία του. 

Οπότε παίξε με vsync εσύ και ξέχνα το freesync. 

Ο καθείς στις απόψεις του. 

2 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Εγω πειραχτηκα όπως θα έπρεπε και εσυ ως κάτοχοι gsync monitor.

Με αυτή την κίνηση της η nvidia υποβαθμίζει οικονομικά τα gsync μονιτορ.

Απο δω και περα ποιος ο λόγος να παει καποιος να αγορασει gsync Monitor και οχι freesync?

Εκτος και αν..... μια σκέψη κανω.

Ανεβάσουν και τις τιμες στα freesync monitor και κερδισουν και οι 2 τους

Παραδειγμα οι τιμες των νεων gpus και απο πρασινη και απο κόκκινη.

Καθε χρονου το σκίζουμε με τις τιμολογησεις,το παμε γερα,δυνατα,αντρικα ρε παιδι μου.😅

Εμάς τους κατόχους λογικό να μας πειράξει. Ναι

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, t0ne_de4f είπε

Εγώ, με FS, δεν έχω τέτοιο θέμα, ποτέ δεν είχα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psaris είπε

το έψαξα λίγο και η οθόνη βλέπει το "freesync" της nvidia με ver1.2 dp  :
AOC Q3279VWF
VRR off https://imgur.com/a/w3hhG7P
VRR on : https://imgur.com/a/DCvb8j4

edit επαιξα μερικες ωρες και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα 30-75fps+

Πηγές 30 το minimum range κι αν ναι πως; Εγώ που είχα προσπαθήσει δεν κατέβαινε καθόλου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindtrapper είπε

Πηγές 30 το minimum range κι αν ναι πως; Εγώ που είχα προσπαθήσει δεν κατέβαινε καθόλου. 

οχι σορρυ απλα δεν είδα τίποτα flickering η artifacts κτλπ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...