Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Ξέρετε κανένα πρόγραμμα, είτε standalone είτε σε μορφή browser plugin, που να επιτρέπει να εγγράφεις video από live streaming κανάλι στο youtube;

Ιδανικά να είναι free και να μπορώ να το προγραμματίσω να σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα.

Ευχαριστώ. ;)

Δημοσ.

Το είχα ήδη εγκατεστημένο το συγκεκριμένο αλλά δυστυχώς δε μπορώ να το λειτουργήσω για live streaming παρά μόνο για uploaded videos. Κατεβάζει 4-5 δευτερόλεπτα μόνο που μάλλον είναι το buffer που έχει το βίντεο.

Καμιά άλλαη πρόταση έχουμε; :)

Δημοσ.

youtube-dl μαζί με το ffmpeg στον ίδιο φάκελο. Μπορείς και με σκέτο ffmpeg, αλλά θέλει περισσότερο ψάξιμο εκ μέρους σου.

Ανοίγεις cmd, πας στο φάκελο που έχεις τα παραπάνω και γράφεις

youtube-dl your-yt-link-here

Για τον ορισμό της διάρκειας, θα πρέπει να δεις τη σύνταξη του youtube-dl για το αν γίνεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση @jimmy213. Ήθελε χρόνο από μέρους μου και δεν είχα την υπομονή να ασχοληθώ.

Σε free δε βρήκα κάτι που να με καλύπτει, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.

Προχώρησα σε αγορά ενός απλού tool που με κάλυψε πλήρως, αυτό εδώ, αν ενδιαφέρεται κάποιος.

Δημοσ.

Έκανα μια δοκιμή, από περιέργεια, αλλά παίζει μόνο για uploaded videos και όχι για live streaming videos. Επίσης δεν έχει δυνατότητα για προγραμματισμό εγγραφής, κάτι που χρειαζόμουν είναι η αλήθεια.

Πάντως όντως έχει κρυμμένα όπλα το VLC. 😉

Δημοσ.

Τι να πω, δεν ξέρω, elorant. Ξαναδοκίμασα με τους οδηγούς που έδωσες (με την επιλογή stream αντί για play) και πάλι δε βλέπω να παίζει. Ίσως επειδή είναι youtube, μπορεί να έχει σημασία. Το δοκίμασα με 3 διαφορετικά video...

Γενικά, το έχεις δοκιμάσει με youtube;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lucky Luke είπε

Γενικά, το έχεις δοκιμάσει με youtube;

Όχι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...