Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι. Απλά συνδέεις τη συσκευή και την αντιγράφεις. 

το είχα κάνει έτσι και μου αργούσε πάρα πολύ η αντιγραφή και τους υπότιτλους μου τους εμφάνιζε κινέζικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ταχύτητα μεταφοράς εξαρτάτε από το καλώδιο, την usb θύρα αν είναι 1.1 ή 2 ή 3 και από τη συσκευή. Αν έχεις κάρτα μνήμης μπορείς να την αφαιρέσεις και αν έχεις card reader να τη συνδέσεις με αυτό.

Τα κινέζικα είναι θέμα προγράμματος αναπαραγωγής. Με το mx player δεν έχω προβλήματα και αν δε στους διαβάζει σωστά έχει ρύθμιση για κωδικοποίηση αν θυμάμαι καλά.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Η ταχύτητα μεταφοράς εξαρτάτε από το καλώδιο, την usb θύρα αν είναι 1.1 ή 2 ή 3 και από τη συσκευή. Αν έχεις κάρτα μνήμης μπορείς να την αφαιρέσεις και αν έχεις card reader να τη συνδέσεις με αυτό.

Τα κινέζικα είναι θέμα προγράμματος αναπαραγωγής. Με το mx player δεν έχω προβλήματα και αν δε στους διαβάζει σωστά έχει ρύθμιση για κωδικοποίηση αν θυμάμαι καλά.

για android τα vlc και bs players αν το κατεβασω θα ειμαι οκ?

καλυτερα θα ηταν με card reader ή με συνδεση του κινητου?εγω κατω copy-paste μεσα στην καρτα sd,αλλες φορες μου λεει κατι για διαμορφωση και τετοια

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, jimis98 είπε

για android τα vlc και bs players αν το κατεβασω θα ειμαι οκ?

Δεν ξέρω. δοκίμασε τα και αν δεν κάνουν σβήστα.

25 λεπτά πριν, jimis98 είπε

καλυτερα θα ηταν με card reader ή με συνδεση του κινητου?εγω κατω copy-paste μεσα στην καρτα sd,αλλες φορες μου λεει κατι για διαμορφωση και τετοια

Αν σου λέει για διαμόρφωση μάλλον δεν αναγνωρίζεται σωστά η κάρτα ή το card reader είναι προβληματικό. Αν είναι usb δοκίμασε σε άλλη θύρα και μην το συνδέεις σε usb hub αλλά απευθείας σε usb, κατά προτίμηση στις πίσω αν είναι desktop.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να μην αναγωριζει την μορφη τις ταινιας το κινητο?card reader δεν εχω αλλα το συνδεω την μητρηκη με καλωδιο με το κινητο απευθειας

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, micos000 είπε

Δηλαδή δεν παίζει τις ταινίες με το mxplayer ή το vlc; Τι να πω τώρα, σε μένα παίζουν κανονικά.

Δεν τα δοκίμασα με αυτούς τους players αλλά με αυτόν που έχει το κινητό

αν η ταινία είναι από ff η το toolnix έχει σημασία? 

Δημοσ.

Κοίτα, για να μην παίζουμε την κολοκυθιά θα κάνεις πρώτα αυτά που σου είπα και μετά, αν υπάρχει πρόβλημα το ξανασυζητάμε.

btw, ο ενσωματωμένος player των κινητών αναπαράγει συνήθως μόνο τα αρχεία που καταγράφει η κάμερα.

Δημοσ.
Στις 10/1/2019 στις 6:24 ΜΜ, jimis98 είπε

tv box η καλύτερα smart tv?

Εκτός από το android tv box βάλε στις επιλογές σου (ως σχετικά φθηνή εναλλακτική) και ένα μεταχειρισμένο Xbox One. Γύρω στα 100 έχει. Θα έχεις και bluray. Αν δε σε βολέψει το gamepad, 10-15 ευρώ κοστίζει ένα remote control. Θα βρεις ό,τι εφαρμογή θέλεις για media player (Kodi, κ.τ.λ.) στο Store. 

Δημοσ.

Στο γράφω ως μία extra επιλογή (όχι καλύτερη ή χειρότερη). Νομίζω ότι συνδυάζει περισσότερα πράγματα. bluray, media player, παιχνιδομηχανή, σαφώς καλύτερο store από μια smart tv, καθώς τρέχει όσες εφαρμογές υπάρχουν στο store των Windows 10 για pc. Αν δε σε ενδιαφέρει όμως μεταχειρισμένο, απορρίπτεται ως επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...