Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψαχνω μια τετοια που να δουλευει με τα χειρηστηρια του τιμονου του Honda CRV αλλα και το bluetooth να αναγνωριζει ελληνικους χαρακτηρες απο τις επαφες κινητου android. Αν μπορουσε να εχει και gps καλο θα ηταν . Ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Σε fn2 honda γνωστός αγόρασε τους ανταπτορες της connects2 ή υπάρχει δυνατότητα και από Ελλάδα στο αντιπροσωπο cadence Hellas Λογικά για το τιμόνι , εάν θέλετε να τον ρωτήσω όταν τον βρω 1
haris_216 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Έχει κανείς να προτείνει πηγή 2din με τα συνήθη καλούδια αλλά μικρού βάθους (δηλαδή να μην μπορεί να πάρει οπτικό δίσκο) για "χωροταξικούς" λόγους; Από Ελλάδα ή και Κίνα (ebay και τα ρέστα) αρκεί αποδεδειγμένα να λειτουργεί και (αν τελικά είναι από εξωτερικό) να αξίζει τον κόπο το ρίσκο του τελωνείου.
alkis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Έχει κανείς να προτείνει πηγή 2din με τα συνήθη καλούδια αλλά μικρού βάθους (δηλαδή να μην μπορεί να πάρει οπτικό δίσκο) για "χωροταξικούς" λόγους; Από Ελλάδα ή και Κίνα (ebay και τα ρέστα) αρκεί αποδεδειγμένα να λειτουργεί και (αν τελικά είναι από εξωτερικό) να αξίζει τον κόπο το ρίσκο του τελωνείου. Απο εξωτερικό, δεν αγοράζεις από ebay, αλλά από gearbest, banggood, όπου έχουν τρόπους για αποφυγή του τελωνείου. Η μόνη universal που ξέρω είναι της pioneer, όπου κοστίζει πολύ ακριβά και δεν είναι android, αλλά έχει bluetooth, και υποδοχη με κάμερα οπισθοπορείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα