Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προτείνετε να πάρω για το αυτοκινήτο μου?

Τώρα έχω τις κλασικές αλυσίδες αλλά επειδή την άλλη βδομάδα θα πάμε για 3 μέρες στο καιμακτσαλαν θέλω για μέσα στο χωριό κάτι εύκολο στο πέρασμα.

Έχει δοκιμάσει κάποιος χιονοκουβέρτα ή τις πλαστικές αλυσίδες? 

Μέχρι 40-50 ευρώ.

Δημοσ.

Μακριά από τις πλαστικές αλυσίδες δεν κάνουν δουλειά, μόλις ζοριστούν σπάνε. Φέτος δοκίμασα χιονοκουβερτες της autosock, δεν έκανα πολλά χιλιόμετρα αλλά σε δρόμο με μεγάλη κλίση και αρκετό χιόνι τα πήγαν πολύ καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή λόγω δουλειάς μετακινούμε σε δρόμο τον οποίο το χειμώνα έχει μεγάλη ποικιλία από χιόνι πάγο λεπτό πάγο υγρασία έντονη ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστη από την χιόνι κουβέρτες έχουν πολύ καλό κράτημα αντέχουν στο φρενάρισμα μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα και αντέχουν και στα στεγνά κομμάτια.... επισήμανση αν ο δρόμος είναι κλειστός λόγω χιονιού από τροχαία δεν επιτρέπεται η διέλευση με χιονοκουβερτες παρά μόνο με αλυσίδες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lakou είπε

Καλησπέρα επειδή λόγω δουλειάς μετακινούμε σε δρόμο τον οποίο το χειμώνα έχει μεγάλη ποικιλία από χιόνι πάγο λεπτό πάγο υγρασία έντονη ομολογώ πως έχω εντυπωσιαστη από την χιόνι κουβέρτες έχουν πολύ καλό κράτημα αντέχουν στο φρενάρισμα μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα και αντέχουν και στα στεγνά κομμάτια.... επισήμανση αν ο δρόμος είναι κλειστός λόγω χιονιού από τροχαία δεν επιτρέπεται η διέλευση με χιονοκουβερτες παρά μόνο με αλυσίδες.

Ποια μάρκα έχεις? 

Οι χιονοκουβέρτες έχω ακούσει οτι σκίζονται αν πιάσουν άσφαλτο. Ισχύει αυτό?

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, pavloa είπε

Ποια μάρκα έχεις? 

Πρέπει να τις κοιτάξω την μάρκα αλλά αντέχουν και στην άσφαλτο όχι όμως για πολλα χιλιόμετρα και για στεγνό δρόμο  απλά το σημαντικότερο είναι το φρενάρισμα εκεί διαλύονται θέλει προσοχή 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Ποια μάρκα έχεις? 

Σκίζονται ειτε στην ασφαλτο, κυρίως σε φρενάρισμα ή σε σπινιάρισμα που θα πιάσουν και λιγο ασφαλτο. Γενικά δεν είναι για πολλα πολλα και θελουν προσοχή για να μην χαλάσουν γρήγορα, μου έχουν συμβεί διάφορα σκηνικά με κουβέρτες. Οι τελευταίες μου ειναι μαρκα multi-grip, πολύ ανθεκτικές αλλα λίγο πιο ζόρικες στο πέρασμα. Και πάντα κουβάλα μαζί τις αλυσίδες για ώρα ανάγκης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/1/2019 στις 12:11 ΠΜ, lary7 είπε

Σκίζονται ειτε στην ασφαλτο, κυρίως σε φρενάρισμα ή σε σπινιάρισμα που θα πιάσουν και λιγο ασφαλτο. Γενικά δεν είναι για πολλα πολλα και θελουν προσοχή για να μην χαλάσουν γρήγορα, μου έχουν συμβεί διάφορα σκηνικά με κουβέρτες. Οι τελευταίες μου ειναι μαρκα multi-grip, πολύ ανθεκτικές αλλα λίγο πιο ζόρικες στο πέρασμα. Και πάντα κουβάλα μαζί τις αλυσίδες για ώρα ανάγκης.

Αλυσίδες έχω χειμώνα καλοκαίρι.. δεν τξς βγάζω ποτέ απο.το αυτοκίνητο. Απλά.έλεγα να έχω και τα πανιά μαζί μου για πιο ευκολία.

Αν είναι να σκιστούν και να κλαίω τα λεφτά καλύτερα αλυσίδες να βάλω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, greekparot είπε

Καμία καλή μάρκα για αλυσίδες έχετε να προτείνετε;

Ottinger και Thule-König.

Από τις καλύτερες παγκόσμιως.

Έχουν πολλά μοντέλα ανάλογα το αμαξι,μπαίνουν πανευκολα,άριστη ποιότητα,σχετικα ακριβές.Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, jmmys είπε

Ottinger και Thule-König.

Από τις καλύτερες παγκόσμιως.

Έχουν πολλά μοντέλα ανάλογα το αμαξι,μπαίνουν πανευκολα,άριστη ποιότητα,σχετικα ακριβές.Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.

Τις ottinger που τις βρίσκω; Κοίταξα Σκρουτζ αλλά δεν τις έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω αυτές

Δεν μπορώ να βρω το κατάστημα ππυ τις είχα πάρει.

Τις έχω πάρα πολλά.χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα. Έχω και στα δύο αυτοκίνητα.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Απο εξωτερικό μόνο, απο το επίσημο site τους,

www.ottinger.de,

πατας στο "ketten-konfigurator" και διαλεγεις αλυσίδες με βάση το αμάξωμα του αυτοκινήτου και τις διαστάσεις ζάντας και ελαστικού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jmmys είπε

Απο εξωτερικό μόνο, απο το επίσημο site τους,

www.ottinger.de,

πατας στο "ketten-konfigurator" και διαλεγεις αλυσίδες με βάση το αμάξωμα του αυτοκινήτου και τις διαστάσεις ζάντας και ελαστικού.

Λίγο που είδα τιμές, σε ορισμένες αλυσίδες είναι υπερβολικά πιασό… και το eshop τους στέλνει μόνο σε Γερμανία και Αυστρία…

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.

Γερμανία και Αυστρία είναι δωρεάν η αποστολή. Για άλλες χώρες επικοινωνείς μαζί τους για τα έξοδα αποστολης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greekparot είπε

https://www.autodoc.gr/axesouar-aftokinitou/antiolisthetikes-alusides?sort_supplier[]=100350

https://www.antallaktikaonline.gr/search?brandNo[0]=100350

Στελνει απο Γερμανια , δεν βλέπω τα μεταφορικά

εχει και στο αμαζον , αλλα και σε ελληνικα καταστηματα μου εβγαλε μεσω google , καλες τιμες .. και ωραίες φαινονται 

Καποιος συναδερφος μου ανεφερε οτι υπαρχει και μια λύση με τυπου tyre ups ... αλλα δεν βρηκα κατι :)

Επεξ/σία από terry308

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...