The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οδηγώντας πρόσφατα το opel astra H σε χιόνι, μου εμφάνισε συμπεριφορά όπως αυτή του βίντεο (αλλά εμένα δεν έχει κουμπί για απενεργοποίηση του ESP). Σε ανηφορικό δρόμο με χιόνια αναβόσβηνε το ESP σαν τρελό και δεν με άφηνε να προχωρήσω! Στην δική μου περίπτωση δεν έπεσε τόσο πίσω όσο στο βίντεο αλλά είχα κολλήσει επιτόπια. Σε μια μεγάλη ανηφόρα αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω και να πάρω άλλο δρόμο. Σε κάποιες πιο μικρές το πάλεψε και τις ανέβηκε. Στην ευθεία κανένα πρόβλημα φυσικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα του ESP; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas
Phoenix7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχεις το κουμπί sport μπορείς να το απενεργοποιήσεις κρατώντας το πατημένο Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Phoenix7
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Οπως έγραψα και πιο πάνω έχω την απλή έκδοση χωρίς το κουμπί sport. Κάτι διάβασα ότι μπορείς να αφαιρέσεις κάποια ασφάλεια για να απενεργοποιηθεί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό να γίνει: https://www.youtube.com/watch?v=35Lta3N6Bbo
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Το esp δεν υποκαθιστά τις αλυσίδες χιονιού
The_Judas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Επρεπε να μπει αλυσίδα εκεί. Απλά είχα βγάλει μια ήδη μια διαδρομή πολλά χλμ χωρίς αλυσίδες και μπήκα σε λάθος δρόμο με πολύ χιόνι. Μετά γύρισα πίσω και συνέχισα σε αλλο δρόμο. Καλύτερα μάλλον που με μπλόκαρε το ESP γιατί αν συνέχιζα θα είχα πρόβλημα. 1
palawiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Traction Control είναι αυτό που θες. Αν βγάλεις την ασφάλεια δεν θα έχεις και Abs. Από όσο λένε στα ινερνέτια,με αναμμένη μηχανή γυρνάς πάλι το κλειδί όπως κάνεις για να πάρει μπρος.Δεν ξαναγυρνάει η μιζα.,αλλά ανάβει το λαμπάκι που δείχνει ότι απερνεγοποιήθηκε.Αν αφήσεις το κλειδί, ξαναγυρνάει όπως πριν. Αυτό με δικιά σου ευθύνη.Απλά σου γράφω τι λένε άλλοι.Μπορεί και να μην γίνεται τίποτα.
1988panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Είσαι σίγουρος πως χωρίς ESP θα ανέβαινες; 1
The_Judas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω. Απλά διάβασα αρκετές περιπτώσεις σε διάφορα forum που ανέφεραν το ίδιο θέμα με το ESP σε ανηφορικά σημεία. Επίσης το ESP αναβόσβηνε σαν τρελό και θεώρησα ότι αυτό με μπλόκαρε χωρίς να είμαι και εγώ 100% σίγουρος. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από The_Judas
1988panos2171 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά είναι περίεργη η φάση στο πως λειτουργούν. Εμένα Volvo V40 με φρέναρε σε ανηφόρα με σαπούνι άσφαλτο με το που πήγε να σπινιάρει, σπινιαριστό ανέβαινε φυσικά αλλά με έκοψε την ώρα που ήθελα να φύγω όσο το δυνατόν γρηγορότερα γιατί ερχόταν νταλίκα. Στο τσακ τη γλίτωσα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από 1988panos2171
bromiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν ξέρω. Απλά διάβασα αρκετές περιπτώσεις σε διάφορα forum που ανέφεραν το ίδιο θέμα με το ESP σε ανηφορικά σημεία. Επίσης το ESP αναβόσβηνε σαν τρελό και θεώρησα ότι αυτό με μπλόκαρε χωρίς να είμαι και εγώ 100% σίγουρος. Έχει συμβεί σε χιόνι με Toyota να κάνει αυτό που έδειξες… μόλις απενεργοποιήθηκε το ESP, προχώρησε χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα