Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, takoulou said: Οταν θα υπαρξει αυξηση θα ειναι γενικα παντου και αναλογως.. Αν η "αύξηση" είναι με τη μορφή μείωσης ή κατάργησης της έκπτωσης του 15%? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από ThReSh
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2019 στις 1:09 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Σχεδον ολοι οι παροχοι σε τηλεφωνια , ΔΕΗ κλπ χρεωναν την εντυπυπη αποστολη χωρις να το λενε μαλιστα αλλα την ΔΕΗ βρηκαν να "κατηγορησουν" Τυχαιο ? @Γιάννης Platano Στην vodafone (hol) που είμαι απο το 2010 δεν σε χρεωνουν ακριβως σου λένε το συμβολαιο ειναι 15€/μήνα και αν το κάνεις e bill έχεις έκπτωση 1€/μήνα και αν πληρωνεις και τον λογαριασμό ηλεκτρονικά. Ενώ στη ΔΕΗ πληρώνω το 1€ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Mcl Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Καλημερα παιδια....θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να φυγω απο την ΔΕΗ και να παω σε καποια αλλη εταιρια.....πχ εχω στο ματι εδω και καποιες μερες την Watt Volt αξιζει καποια τετοια ενέργεια? θα πληρωνω τα ιδια η λιγοτερο
greengr21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, Mcl είπε Καλημερα παιδια....θα ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει να φυγω απο την ΔΕΗ και να παω σε καποια αλλη εταιρια.....πχ εχω στο ματι εδω και καποιες μερες την Watt Volt αξιζει καποια τετοια ενέργεια? θα πληρωνω τα ιδια η λιγοτερο οχι ειδικα watt volt εκτος αν θες να ενημερωσε μηνιαιως για την Οριακη Τιμη Συστηματος....τι καταναλωση εχεις στο τετραμηνο? 1
Mcl Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 260-270 κιλοβατορες περιπου ειχαν εκκαθαριστικο μου φιλε μου...εσυ τι θα προτεινες για καλυτερη καταναλωση και φυσικα ποιο οικονομικη?
takoulou Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, Mcl είπε 260-270 κιλοβατορες περιπου ειχαν εκκαθαριστικο μου φιλε μου...εσυ τι θα προτεινες για καλυτερη καταναλωση και φυσικα ποιο οικονομικη? Καλησπερα... Δεν χρειαζεται για τοσο μικρη καταναλωση να κανεις αλλαγη παροχου... Αν θα γλιτωσεις ειναι πολυ ελαχιστα τα χρηματα!!! Και μπορεις να βγαλεις και το πιστοποιητικο....
greengr21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, Mcl είπε 260-270 κιλοβατορες περιπου ειχαν εκκαθαριστικο μου φιλε μου...εσυ τι θα προτεινες για καλυτερη καταναλωση και φυσικα ποιο οικονομικη? Δεν υπαρχει κανενα νοημα να αλλαξεις ουτε να το σκεφτεσαι. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Με τόσο μικρή κατανάλωση μάλλον περισσότερα θα πληρώνεις αν πας σε εναλλακτικό πάροχο, μια και αυτοί χρεώνουν αρκετά μεγαλύτερο πάγιο. 1
adsl2+ Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, Joshua21 είπε Με τόσο μικρή κατανάλωση μάλλον περισσότερα θα πληρώνεις αν πας σε εναλλακτικό πάροχο, μια και αυτοί χρεώνουν αρκετά μεγαλύτερο πάγιο. Όχι όλοι ,υπάρχει πάροχος χωρίς πάγιο ,χωρίς ΟΤΣ και χωρίς χρονική δέσμευση. 1
Mcl Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε Όχι όλοι ,υπάρχει πάροχος χωρίς πάγιο ,χωρίς ΟΤΣ και χωρίς χρονική δέσμευση. Τι θα προτεινες φιλε μου?? γιατι μου φαινεται ενας λαβύρινθος ολο αυτο με τοσες εταιριες πλεον...για εμενα και τα 10€ μετράνε παιδια μειον γιατι θα βαλω ενα πιατο εξτρα φαγητο στο τραπεζι μου....
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε Όχι όλοι ,υπάρχει πάροχος χωρίς πάγιο ,χωρίς ΟΤΣ και χωρίς χρονική δέσμευση. Αν σου είναι εύκολο γράψε και ποιος είναι.
adsl2+ Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αν σου είναι εύκολο γράψε και ποιος είναι. https://energy.elin.gr/ 9 λεπτά πριν, Mcl είπε Τι θα προτεινες φιλε μου?? γιατι μου φαινεται ενας λαβύρινθος ολο αυτο με τοσες εταιριες πλεον...για εμενα και τα 10€ μετράνε παιδια μειον γιατι θα βαλω ενα πιατο εξτρα φαγητο στο τραπεζι μου.... https://energy.elin.gr/ να προσέξεις από τα προγράμματα που δίνει ποια δεν έχουν, χρονική δέσμευση,ΠΑΓΙΟ, η εγγύηση επιστρέφεται μετά την πάγια εντολή πληρωμής Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από adsl2+ 2
Mcl Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, adsl2+ είπε https://energy.elin.gr/ https://energy.elin.gr/ να προσέξεις από τα προγράμματα που δίνει πια δεν έχουν, χρονική δέσμευση,ΠΑΓΙΟ, η εγγύηση επιστρέφεται μετά την πάγια εντολή πληρωμής Δεν την ειχα προεσεξει καν οτι ειχε μπει και η Ελιν στο παιχνιδι....!! θα πρεπει να παρω ενα τηλ να τους ρωτησω τι προσφερουν για να εχω καλυτερη εικονα γιατι εχει μπει τρικλοποδιά στο μυαλο μου αυτην την στιγμη....
takoulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mcl είπε Δεν την ειχα προεσεξει καν οτι ειχε μπει και η Ελιν στο παιχνιδι....!! θα πρεπει να παρω ενα τηλ να τους ρωτησω τι προσφερουν για να εχω καλυτερη εικονα γιατι εχει μπει τρικλοποδιά στο μυαλο μου αυτην την στιγμη.... Καλημερα...Απλα να το προσεξεις γιατι αλλα λενε προφορικα καιμετα προσφερουν διαφορετικα σε τιμες...Οπως αυτοι βαζουν κιλοβατορες παραπανω χωρις να τις εχεις κανει... Προσοχη μπορεις και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για την αλλαγη παροχου αν εχει ληξει... Που στοιχιζει απο 60-90 ευρω και μπορει να μπει κατι στον πινακα σου...Ρελε ασφαλειας κτλπ... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από takoulou 1
Mcl Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Στις 2/4/2020 στις 11:50 ΠΜ, takoulou είπε Καλημερα...Απλα να το προσεξεις γιατι αλλα λενε προφορικα καιμετα προσφερουν διαφορετικα σε τιμες...Οπως αυτοι βαζουν κιλοβατορες παραπανω χωρις να τις εχεις κανει... Προσοχη μπορεις και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου για την αλλαγη παροχου αν εχει ληξει... Που στοιχιζει απο 60-90 ευρω και μπορει να μπει κατι στον πινακα σου...Ρελε ασφαλειας κτλπ... Καλημερα φιλε μου....!! χμμμ δλδ θα εχουν αλλες χρεωσεις? αν και το θετικο ειναι οτι δεν δινεις καποια εγγυηση αρχικα και συν οτι μπορεις να φυγεις κιολας απο την εταιρια οποτε θελεις....ενδεχομενος να μην χρειαζεται ομως κατι νεο γιατι ειναι νεο το σπιτι που θα παω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα