Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, adsl2+ είπε

Σε χρονιά εκλογών δεν κάνουν αυξήσεις τιμών 

Μα δεν θα κανουν αυξηση τιμων,απλα θα μειωσουν την εκπτωση και θα βαλουν ρητρα ΟΤΣ 😇

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως αυτό με το 15% στην ΔΕΗ είναι μεγάλη παπάτζα. 
Επειδή κρατάω ΟΛΕΣ μου τις πληρωμές απο το 2015 σε PDF και exel , απο τότε που ξεκίνησε η ΔΕΗ το 15% είδα μεγάλες διαφορές στους έναντι. 

Για παράδειγμα στο κατάστημα που έχω ,έναντι δεν είχα ΠΟΤΕ πάνω απο 220€ και ξαφνικά μου ερχόντουσαν κάτι έναντι 300€ 320€ 290€ και μου έβγαινε ένα ποσό πληρωμής κοντά στα 250€ στον έναντι! 

Σύνολο χρονιάς τελικά πλήρωνα τα ΙΔΙΑ !! 

Το ίδιο πάνω κάτω με λιγότερα ποσά μου συμβαίνει και στο σπίτι 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μα δεν θα κανουν αυξηση τιμων,απλα θα μειωσουν την εκπτωση και θα βαλουν ρητρα ΟΤΣ 😇

Το δημοσίευμα λέει ''θέλει να μειώσει ...'' , έχει μεγάλη διάφορα από το να το ''κάνει'' σε τέτοιους καιρούς εκλογικούς.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Twoface είπε

Επειδή κρατάω ΟΛΕΣ μου τις πληρωμές απο το 2015 σε PDF και exel , απο τότε που ξεκίνησε η ΔΕΗ το 15% είδα μεγάλες διαφορές στους έναντι. 

Για παράδειγμα στο κατάστημα που έχω ,έναντι δεν είχα ΠΟΤΕ πάνω απο 220€ και ξαφνικά μου ερχόντουσαν κάτι έναντι 300€ 320€ 290€ και μου έβγαινε ένα ποσό πληρωμής κοντά στα 250€ στον έναντι!

Δεν λέει κάτι αυτό, σύγκρινε τις χρεώσεις που έχει ο λογαριασμός

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Twoface είπε

Σύνολο χρονιάς τελικά πλήρωνα τα ΙΔΙΑ !! 

Το ίδιο πάνω κάτω με λιγότερα ποσά μου συμβαίνει και στο σπίτι 

Ε καλά αυτό δεν έχει σημασία καθώς το ποσό αφαιρείται από τον εκκαθαριστικό όποτε δε βγαίνεις χαμένος από κάπου 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Δεν λέει κάτι αυτό, σύγκρινε τις χρεώσεις που έχει ο λογαριασμός

Μα σου είπα πάνω καπώ 3 χρονιές έχω πληρώσει τα ίδια στο σύνολο !! 

Υποτίθεται κάνουν 15% αλλά ταυτόχρονα φούσκωσαν τους έναντι. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Twoface είπε

Προφανως εκαψες παραπανω αυτό σου λεει ο ανθρωπος...Δηλαδη συγκρινε τις κιλοβατορες σου...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Το δημοσίευμα λέει ''θέλει να μειώσει ...'' , έχει μεγάλη διάφορα από το να το ''κάνει'' σε τέτοιους καιρούς εκλογικούς.

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα το κανει...ειδικα την ρητρα ΟΤΣ δεν νομιζω οτι υπαρχει επιχειρημα για να την αποφυγει,την εχουν ολοι οι προμηθευτες,ειναι και αθεμιτος ανταγωνισμος συν τοις αλλοις 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Το πιθανοτερο ειναι οτι θα το κανει...ειδικα την ρητρα ΟΤΣ δεν νομιζω οτι υπαρχει επιχειρημα για να την αποφυγει,την εχουν ολοι οι προμηθευτες,ειναι και αθεμιτος ανταγωνισμος συν τοις αλλοις 

στον αθεμιτο ανταγωνισμο νομιζω μπαινει μονο οσο αφορα την τιμη της Kwh...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Twoface είπε

Ίσως αυξήθηκαν οι έξτρα χρεώσεις, τιμή της κιλοβατώρας η κατανάλωσή σου κτλ

"φούσκωσαν τους έναντι" δεν υπάρχει γιατί ο έναντι δεν είναι κάτι παραπάνω απο προκαταβολή μέχρι να περάσει κάποιος να δει το πόσα έγραψες και να βγάλουν το μπουγιουρντί

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Καλημερα... Σημερα το  πρωι  ο Σταθακης  δηλωσε σε πρωινη εκπομπη  της τηλεορασης οτι θα δεν  αφησει να κανει καμια αυξηση στην τιμη του ρευματος η Δεη. Και ουτε θ α καταργηθει το 15%.....  Να δουμε...

https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/antidraseis-stathaki-gia-tis-ayxiseis-tis-dei/

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, takoulou said:

Καλημερα... Σημερα το  πρωι  ο Σταθακης  δηλωσε σε πρωινη εκπομπη  της τηλεορασης οτι θα δεν  αφησει να κανει καμια αυξηση στην τιμη του ρευματος η Δεη. Και ουτε θ α καταργηθει το 15%.....  Να δουμε...

https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/antidraseis-stathaki-gia-tis-ayxiseis-tis-dei/

Ε ναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα πριν τις εκλογές, μετά βλέπουμε ειδικά αν δεν βγουμε "εμείς" κυβέρνηση... 😛

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Ε ναι, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα πριν τις εκλογές, μετά βλέπουμε ειδικά αν δεν βγουμε "εμείς" κυβέρνηση... 😛

Ναι καπως ετσι ειναι... Πιεζουν την Δεη να κανει αυξηση για να κανουν μετα  αυξση και οι αλλοι παροχοι... Γιατι δεν βγαινουν... Τωρα που ανεβει αυτο τον καιρο ο ΟΤΣ λογω καιρου...

http://bankingnews.gr/index.php?id=403934

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...