Lacepo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Alessionew είπε δε θέλω απαραίτητα να κατονομάσω πάροχο, για να μη θεωρηθεί ότι έχω σκοπό να κάνω διαφήμιση, αλλά είναι ανάλογα τις ενεργειακές ανάγκες του καθενός. Πχ αν κάποιος έχει χαμηλή πρέπει να κοιτάξει να πάει σε ελέυθερο πρόγραμμα χωρίς πάγια και χωρίς χρονική δέσμευση, ενώ κάποιος με μεγάλη πρέπει να εστιάσει σε χαμηλή τιμή κιλοβατώρας να κατανομασεις! κανεις δεν θα σου πει τιποτα, η μιλαμε τωρα η γενικολογουμε χωρις ουσια
greengr21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, overpower είπε Δεν ξερω αν αξιζει να ανοιξω καινουργιο θεμα, αλλα θα ριξω την ερωτηση εδω. Λογικα θα μεινω στο φοιτητικο σπιτι ακομα ~1 χρονο. Αξιζει να παω elpedison με το φοιτητικο τιμοκαταλογο (0.063 kwh). Στο 4μηνο αν δεν κανω λαθος εχω περιπου 1400 kwh, οποτε θα γλυτωσω κανα 40 ευρω/4μηνο.Οι διαδικασιες μεταφορας θα τελειωσουν σε λιγοτερο απο μηνα? Δες αν εχει ΟΤΣ(οριακη τιμη συστηματος) και ποσο ειναι,αν και αποκλειεται με τετοια χρεωση kwh να μην εχει. 1
Alessionew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lacepo είπε να κατανομασεις! κανεις δεν θα σου πει τιποτα, η μιλαμε τωρα η γενικολογουμε χωρις ουσια εγώ ας πούμε έχω πάει βολτέρρα εδώ και έναν χρόνο, όπου δε χρεώνει πάγιο και η τιμή τηε ςίναι 0,079 και με έκτπωση συνέπειας φτάνει 0.071. Η οτς της είναι 40-70, η πιο μεγάλη από τους εναλλακτικούς
takoulou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Απλα οι παροχοι σου βαζουν καθε μηνα στον λογαριασμο ενδειξη χωρις να ειναι η σωστη.. Ετσι ειχε ειπωθει...
Alessionew Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Απλα οι παροχοι σου βαζουν καθε μηνα στον λογαριασμο ενδειξη χωρις να ειναι η σωστη.. Ετσι ειχε ειπωθει... απλά στον έναντι βάζουν ενδεικτική ένδειξη που στηρίζεται σε προηγούμενες καταναλώσεις. Πλέον κάνει το ίδιο και η ΔΕΗ στους έναντι
papoys1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Alessionew είπε Καλά αυτή η γενίκευση ότι όλοι οι ιδιώτες πάροχοι τάζουν πολλά και εν τελεί βγάζουν πιο ακριβοί από τη ΔΕΗ δεν ισχύει πάντα. Απλά θέλοντας να προσελκύσουν κόσμο λένε έως 33 τοις εκατό φθηνότερα το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Αλλά με τη σωστή επιλογή μπορείς να βρεις έναν πάροχο ο οποίος να συμφέρει Αν πρόκειται να πληρώσω λογιστή να μου βρει αν και ποιος με συμφέρει όχι δεν θα πάρω. Τώρα αν αυτοί απευθύνονται μόνο σε πελάτες που έχουν τη δυνατότητα αλλά περισσότερο το χρόνο να λύσουν όλα αυτά τα σταυρόλεξα ας μείνουν με αυτούς. Εγώ όταν ακούω στο τηλέφωνο θέλετε μείωση στο ρεύμα έως 40% θεωρώ ότι υποτιμούν τη νοϋμοσύνη μου και απλά τους το κλείνω λέγοντας όχι γουστάρω να το πληρώνω ακριβότερο στη ΔΕΗ. Edit.Το να πάω σε ένα πάροχο να κάνω μεγαλόσταυρους , να ανάβω κεριά και καντήλια όλη μέρα λες και δεν με απασχολεί κάτι άλλο,να μην αλλά η ΟΤΣ και πληρώσω παραπάνω ας μου λείπει. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από papoys1 3
adsl2+ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, papoys1 είπε Αν πρόκειται να πληρώσω λογιστή να μου βρει αν και ποιος με συμφέρει όχι δεν θα πάρω. Τώρα αν αυτοί απευθύνονται μόνο σε πελάτες που έχουν τη δυνατότητα αλλά περισσότερο το χρόνο να λύσουν όλα αυτά τα σταυρόλεξα ας μείνουν με αυτούς. Εγώ όταν ακούω στο τηλέφωνο θέλετε μείωση στο ρεύμα έως 40% θεωρώ ότι υποτιμούν τη νοϋμοσύνη μου και απλά τους το κλείνω λέγοντας όχι γουστάρω να το πληρώνω ακριβότερο στη ΔΕΗ. Edit.Το να πάω σε ένα πάροχο να κάνω μεγαλόσταυρους , να ανάβω κεριά και καντήλια όλη μέρα λες και δεν με απασχολεί κάτι άλλο,να μην αλλά η ΟΤΣ και πληρώσω παραπάνω ας μου λείπει. Και καλά εσύ Παππού , κάνοντας μεγαλόσταυρους ,ανάβοντας κεριά και καντήλια όλη μέρα περιμένοντας βοήθεια , έναν άθεο ποιος θα τον βοηθήσει από τους εναλλακτικούς;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Από ΔΕΗ φευγεις οποτε θελεις και ξαναπας οποτε θελεις αρκει να μην υπαρχει χρεος .Για αλλους παροχουν εξαρταται από τις χρονικες δεσμεύσεις στα συμβολαια που συνηθως υπαρχουν. 3
mirrage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Alessionew είπε Καλά αυτή η γενίκευση ότι όλοι οι ιδιώτες πάροχοι τάζουν πολλά και εν τελεί βγάζουν πιο ακριβοί από τη ΔΕΗ δεν ισχύει πάντα. Απλά θέλοντας να προσελκύσουν κόσμο λένε έως 33 τοις εκατό φθηνότερα το οποίο προφανώς δεν ισχύει. Αλλά με τη σωστή επιλογή μπορείς να βρεις έναν πάροχο ο οποίος να συμφέρει Εννοείτε πως το "ΕΩΣ 33%" (η όποιο άλλο ποσσοστό) ισχύει! Το ζήτημα είναι το πότε ισχύει και για ποιους. Αυτά τα κοιτάμε εκ των προτέρων οχι κατόπιν εορτής. Όταν ψάχνουμε νέο πάροχο για οποιαδήποτε υπηρεσία πάντα ζητάμε να μας κάνουν υπολογισμό με βάση παλαιότερο λογαριασμό του νυν παρόχου. Έτσι μόνο θα καταλάβουμετι θα πληρώσουμε αλλά και πάλι θέλει προσοχή για να μην παρασυρθούμε ειδικά τον πρώτο καιρό που έχουμε στο μυαλό μας οτι πληρώνουμε λιγότερα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από mirrage 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, mirrage είπε Εννοείτε πως το "ΕΩΣ 33%" (η όποιο άλλο ποσσοστό) ισχύει! Το ζήτημα είναι το πότε ισχύει και για ποιους. Αυτά τα κοιτάμε εκ των προτέρων οχι κατόπιν εορτής. Όταν ψάχνετε νέο πάροχο για οποιαδήποτε υπηρεσία πάντα να ζητάτε να σας κάνουν υπολογισμό με βάση παλαιότερο λογαριασμό του νυν παρόχου. Έτσι μόνο θα καταλάβετε τι θα πληρώσετε αλλά και πάλι θέλει προσοχή για να μην παρασυρθούμε ειδικά τον πρώτο καιρό που έχουμε στο μυαλό μας οτι πληρώνουμε λιγότερα. Σωστα και να σας τον δινουν γραπτα ...Βεβαια μετα μπορουν να ισχυριστουν αλλα ..
mirrage Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σωστα και να σας τον δινουν γραπτα ...Βεβαια μετα μπορουν να ισχυριστουν αλλα .. Από την στιγμή που υπογράφεις ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ καμία τιμολογιακή πολιτική αν δεν ενημερωθείς εγκαίρως. Συνήθως είναι από μήνα ως δίμηνο. Απλά ΚΟΙΤΑΜΕ τι υπογράφουμε, εκτός αν είμαστε βούδια. Διαβάζουμε λίγο τις σελίδες των διαφόρων συλλόγων καταναλωτών, της ΕΕΤΤ κτλ κτλ. Στις 2/1 έμεινα χωρίς γραμμή και δεν έκανε ΤΠΤ ο πάροχος! Την επόμενη το μεσημέρι πήρα ξανά απείλησα με καταγγελία και 20 λεπτά μετά πήρα μνμ οτι διορθώθηκε η βλάβη. btw...ΔΕΝ τσακώθηκα με κανέναν είπα ήρεμα στο παλικάρι να ανοίξει ticket που θα γράφει οτι υπαγόρεψα και voila! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από επίσημες πηγές όχι μόνο forums Και σελίδες τύπου "μαμάδες του fb".
vagos789 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Με μείωση της έκπτωσης 15% που δίνει στους καλοπληρωτές θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά η ΔΕΗ – Στο τραπέζι και η ρήτρα ρύπων
Alessionew Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν πρόκειται να πληρώσω λογιστή να μου βρει αν και ποιος με συμφέρει όχι δεν θα πάρω. Τώρα αν αυτοί απευθύνονται μόνο σε πελάτες που έχουν τη δυνατότητα αλλά περισσότερο το χρόνο να λύσουν όλα αυτά τα σταυρόλεξα ας μείνουν με αυτούς. Εγώ όταν ακούω στο τηλέφωνο θέλετε μείωση στο ρεύμα έως 40% θεωρώ ότι υποτιμούν τη νοϋμοσύνη μου και απλά τους το κλείνω λέγοντας όχι γουστάρω να το πληρώνω ακριβότερο στη ΔΕΗ. Edit.Το να πάω σε ένα πάροχο να κάνω μεγαλόσταυρους , να ανάβω κεριά και καντήλια όλη μέρα λες και δεν με απασχολεί κάτι άλλο,να μην αλλά η ΟΤΣ και πληρώσω παραπάνω ας μου λείπει. Με κάτι τέτοιες πρακτικές δεν πρόκειται ποτέ να αυξήσουν μερίδια οι εναλλακτικοί γιατί όταν σου λένε τόσο μεγάλο ποσοστό και παίρνεις το λογαριασμό και είναι πολύ μικρότερη η έκπτωση δημιουργείται κλίμα καχυποψίας
adsl2+ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, vagos789 είπε Με μείωση της έκπτωσης 15% που δίνει στους καλοπληρωτές θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά η ΔΕΗ – Στο τραπέζι και η ρήτρα ρύπων Σε χρονιά εκλογών δεν κάνουν αυξήσεις τιμών
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, overpower είπε Δεν ξερω αν αξιζει να ανοιξω καινουργιο θεμα, αλλα θα ριξω την ερωτηση εδω. Λογικα θα μεινω στο φοιτητικο σπιτι ακομα ~1 χρονο. Αξιζει να παω elpedison με το φοιτητικο τιμοκαταλογο (0.063 kwh). Στο 4μηνο αν δεν κανω λαθος εχω περιπου 1400 kwh, οποτε θα γλυτωσω κανα 40 ευρω/4μηνο.Οι διαδικασιες μεταφορας θα τελειωσουν σε λιγοτερο απο μηνα? πως σου βγηκε τοσο μεγαλη διαφορα?Μαλλον δεν εχεις την εκπτωση της δεη αλλιως δεν ξερω πως την εβγαλες...Υπολογισες τα 3-4 ευρο παγιο τον μηνα?αρα η εκπτωση σου από 40 ευρο παε στα 24-28...αρα μιλαμε για 5-6 ευρο τον μηνα. Και αν σου ενεργοποιησουν ΟΤΣ τρεχα γυρευε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα