Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, billsnake21 είπε

Δεν απορρίπτω δουλειές με βάση το χρηματικό ούτε την απόσταση. Απλά στο επιχείρημα μου παραπάνω βάζω και το ότι όταν πχ τσεκάρω την χ ψ αγγελία δεν την απορρίπτω αν είναι στου διαόλου τον κώλο εφόσον υπάρχει τρόπος να πάω με τα μέσα. Μην μπερδεύεσαι αδερφέ. Η δική μου "απόρριψη" είναι σε δουλειές που θέλουν social skills ή την ηρεμία όπως πχ θέλουν ο σερβιτόρος ή οι πωλήσεις. Αυτό δεν με κάνει τεμπέλη, γιατί είμαι ο πρώτος που αν βρει κάποιο μεροκάματο να ιδρώσει ο κώλος μου τρέχω. Όπως επίσης έχω δουλέψει και σε συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών σχεδόν στο τσάμπα για να βοηθήσω στο σπίτι ενώ δεν κρατούσα ούτε 50λεπτο. Το να κρίνουμε κάποιον ως τεμπέλη ή μη είναι πολύ εύκολο αλλά είναι ένα φαινόμενο που το συναντάς συνέχεια όχι μόνο για την τεμπελιά αλλά γενικότερα. 

Βέβαια για να είμαστε σωστοί αν για παράδειγμα μιλάμε για να είσαι εσύ στην μια άκρη και η δουλειά στην άλλη άκρη το ταξί δεν είναι ρεαλιστική λύση. 

Ο καθένας στον τομέα του θα ψάξει να βρει, εάν δεν βρίσκει λογικό είναι να κοιτάξει κάτι διαφορετικό για να ανταπεξέλθει.

Για να μην παρεξηγούνται αυτά που λέω δεν λέω κανένα τεμπέλη που ψάχνει για δουλειά και δεν βρίσκει.  Τεμπέλη λέω αυτόν που δεν ψάχνει για δουλειά και βολεύεται με λεφτά άλλων. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Όσο για τα ταξί , είπες όταν έχουν  απεργία τα  ΜΜΜ  πως θα πάω στην δουλειά μου εάν είναι μακρυά , και σου απάντησα ότι απεργίες να έχουν 5 φορές το χρόνο τα ΜΜΜ εκεί θα πάρεις ταξί αναγκαστικά ... 5 φορές το χρόνο να πάρεις ταξί δεν χάθηκε και ο κόσμος.. δεν σου είπα να παίρνεις κάθε μέρα ταξί. 

επιμένω οποίος ψάχνει θα βρεί δουλειά είτε στο αντικείμενο του είτε οποιαδήποτε άλλη εργασία  που θα του προσφέρει λεφτά για να ζήσει. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...