Narayan Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε Ήταν λογική η δουλειά τότε @Narayan. Όλα τα δανεικά γίναν μπουζούκια και διακοποδανεια. Αλλά αυτό ίσχυε για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Οπότε δεν είναι σωστό να δείχνουμε το δάχτυλο και να χάνουμε το δάσος. Το θέμα είναι να φτάσουμε όλοι σε μια κατάσταση καλύτερη. Και αυτό μπορεί να γίνει αν έστω και αργά δώσουμε τα εφόδια και τις ευκαιρίες για να αλλάξει το κλίμα. Όχι, δεν ίσχυε για όλους. Ίσχυε για αυτούς που δεν καταλάβαιναν πως αυτό το γλέντι κάποια στιγμή θα λάβει τέλος. Τους "τζίτζικες" του Αισώπου, που χλεύαζαν τους "μέρμηγκες" που αποταμίευαν και επένδυαν τα δεδουλευμένα τους αντί να τα κατασπαταλούν σε εφήμερες απολαύσεις. Και πες μου, πως θα βελτιώσουμε την κατάσταση αν πρώτα δεν αποδεχθούμε, έστω και αργά, τα λάθη που έγιναν και τα διορθώσουμε;
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Ποιός σου είπε ότι τεμπελιασαμε; Και γιατί γελάς μόνος σου; Εσύ μπορείς να αράξεις στα κυβικά σου, το αφορολόγητο και το επίδομα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το γιατί τσιμπας; Ντρέπεσαι για κάτι; Δε νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Εσύ πιστεύεις ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου ή με τον @Narayan είναι στο αφορολόγητο ή ζει με επιδόματα ; Αράχτε λίγο παίδες... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) @Narayan Πρώτα πρέπει να πεινάσουν ΣΟΒΑΡΆ όλοι οι σοσιαλιστές, τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, οι ΔΕΚΟ, οι ονειροπαρμενοι, να γίνει καμία σοβαρή αξιολόγηση και να φύγουν οι τεμπέληδες και μετά βλέπουμε, αν θα καταλάβουν βέβαια. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Ποιός σου είπε ότι τεμπελιασαμε; Και γιατί γελάς μόνος σου; Εσύ μπορείς να αράξεις στα κυβικά σου, το αφορολόγητο και το επίδομα. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι το γιατί τσιμπας; Ντρέπεσαι για κάτι; Δε νιώθεις καλά με τον εαυτό σου; Εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε συμβουλες δηλαδη και να παρακινησουμε τους αλλους ? Εμεις δεν ενδιαφερομαστε για τους αλλους δηλαδη ? Αφηστε λοιπον την ψυχοφθορα γκρινια για τα επιδοματα και τις συνταξεις και δειτε το μελλον οπως ειναι, λαμπρο , γεματο προοπτικες και αριστεια .😂
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εσύ πιστεύεις ότι όποιος διαφωνεί μαζί σου ή με τον @Narayan είναι στο αφορολόγητο ή ζει με επιδόματα ; Αράχτε λίγο παίδες... Χμμ για να σκεφτώ, Ναι Εκτός αν έχει επιχειρήματα και προτάσεις, το να χλευάζει και να κοροϊδεύει δείχνει βολεμένο (κοίτα πάνω και θα καταλάβεις, 8/10 είναι έτσι) Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε Χμμ για να σκεφτώ, Ναι Εγώ διαφωνώ μαζί σας Θες να σου στείλω εκκαθαριστικό ;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε Εγώ διαφωνώ μαζί σας Θες να σου στείλω εκκαθαριστικό ; Στείλε , να σου στείλω και εγώ να δεις τους φόρους Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από Επισκέπτης
koulkos Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Curi0us είπε Καταρχάς. Μην κολλάτε στο "όλοι μπορούν να δουλέψουν σερβις ή ντελίβερι, για 2-3-5 χρόνια, μεχρι να βρουν κάτι στο αντικείμενο που απούδασαν ή να πάνε σεζόν σε νησί". Δεν έχουν σπουδάσει όλοι και δεν είναι όλοι 25 χρονών. Υπάρχει και ο 45άρης που δε ξέρει να οδηγεί, δεν έχει κανένα όχημα, εργάτης απλός ήταν τα προηγούμενα χρόνια, έχει έναν ηλικιωμένο γονιό, γυναίκα και παιδιά, θα θεωρηθεί τεμπέλης αν δε δουλέψει σέρβις; Ποιός θα τον πάρει Δηλαδή το να μη ξέρει κάποιος να οδηγεί (να έχει δίπλωμα) στα 45 είναι δικαιολογία; Δεν είναι καν κάποιο extra skill ή κάτι που το βάζεις στο βιογραφικό, θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο. Αυτομάτως σε βγάζει εκτός από πολλών ειδών δουλειές. Το να μην έχει σπουδάσει δεν λέει κάτι. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα εργατών που βγάζουν 5 φορές περισσότερα από δήθεν σπουδαγμένους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει απλός εργάτης. Απλός εργάτης, ανειδίκευτος, είσαι στα 20 όταν ξεκινάς. Στα 40-45 είσαι έμπειρος, εξειδικευμένος. Εκτός αν εννοείς πως κάποιος δούλευε από τα 20 του μέχρι στα 45 σε εργοστάσιο, σε γραμμή παραγωγής και επί 8 ώρες για τόσα χρόνια έκανε μηχανικά αυτό που έκανε και δεν έκανε ποτέ το ένα βήμα παραπάνω. Ε, μετά λογικό είναι στο επόμενο εργοστάσιο να πάρει τον 20χρονο. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από koulkos 1
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, giotis1982 είπε Στείλε , να σου στείλω και εγώ να δεις τους φόρους Ρε συ Γιώτη, μεγάλα παιδιά είμαστε, να καθόμαστε να τις μετράμε ; Δε με νοιάζει τι πληρώνεις εσύ, με νοιάζει τι πληρώνω εγώ 6,5 Κ μαζί με τη γυναίκα (μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης), χώρια ΕΝΦΙΑ κλπ, αλλά εμείς ούτε κλαιγόμαστε, ούτε λέμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να γίνουν τα εξήμισι έξι Εκτός αν νομίζετε ότι θα έρθει ο Mr. Bean και θα πληρώνουμε τα μισά (εδώ γελάμε)...
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, giotis1982 είπε Στείλε , να σου στείλω και εγώ να δεις τους φόρους Αν εχει καποιος πανω απο 30.000 εισοδημα τσιμπαει η φορολογια , οπως και πανω απο 40.000 Μια στγμη τωρα να βαλουμε πλερεζες για αυτον που παιρνει 4.000 το μηνα 😂
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, bluesattack είπε Αν εχει καποιος πανω απο 30.000 εισοδημα τσιμπαει η φορολογια , οπως και πανω απο 40.000 Μια στγμη τωρα να βαλουμε πλερεζες για αυτον που παιρνει 4.000 το μηνα 😂 Καλά μη νομίζεις ότι με 40κ μικτά παίρνεις 4 το μήνα...' Κάνα 2φραγκο το μήνα είναι (τα καθαρά) Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από AristidisZ
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Καλά μη νομίζεις ότι με 40κ μικτά παίρνεις 4 το μήνα...' Κάνα 2φραγκο το μήνα είναι (τα καθαρά) Απο που προκυπτει αυτο ? Απο που προκυπτει οτι οι ασφαλιστικες εισφορες ειναι 50 % ? Φουντουκια ειναι και τα υπολογιζετε ετσι ?
Narayan Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δε με νοιάζει τι πληρώνεις εσύ, με νοιάζει τι πληρώνω εγώ 6,5 Κ μαζί με τη γυναίκα (μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης), χώρια ΕΝΦΙΑ κλπ, αλλά εμείς ούτε κλαιγόμαστε, ούτε λέμε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα για να γίνουν τα εξήμισι έξι Εκτός αν νομίζετε ότι θα έρθει ο Mr. Bean και θα πληρώνουμε τα μισά (εδώ γελάμε)... Δεν είπε κανείς να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Είπαμε να σταματήσει να πηδάει την δικιά μας κατσίκα, και να βελτιώσει τα job skills του ώστε κάποια μέρα να μπορεί να αγοράσει και δική του.
AristidisZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Απο που προκυπτει αυτο ? Απο που προκυπτει οτι οι ασφαλιστικες εισφορες ειναι 50 % ? Φουντουκια ειναι και τα υπολογιζετε ετσι ? Καταρχάς το 14*2 = 28 δεν είναι το μισό του 40 Κατά δεύτερον δες παρακάτω
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Καλά μη νομίζεις ότι με 40κ μικτά παίρνεις 4 το μήνα...' Κάνα 2φραγκο το μήνα είναι (τα καθαρά) ΄Σου έστειλα PM με το εισόδημα χωρίς να αναφέρονται εργοδότες κτλ. Χώρια από αυτό έχω και φόρο εννοείται κανονικότατο. Και δεν γκρίνιαξα ποτέ γιατί με σκίζουν , γκρινιάζω γιατί σκίζουν τις εταιρείες και ΕΤΣΙ δεν προσλαμβάνουν κανέναν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις