thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Driver δύσκολα, καθώς δεν φορτώνει μέχρι το λειτουργικό. Αλλά να πω την αλήθεια, μόνο να χρησιμοποιεί κανένα adaptor σε VGA μου θυμίζει, αλλιώς χαλασμένη κάρτα. Έτσι όπως το κατάλαβα του φορτώνει απλά δεν έχει σήμα στην οθόνη
manos315 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/1/2019 στις 5:26 ΜΜ, Stelios.loud είπε Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο; Δεν ειναι περίεργο που μια στις 3 φορές που ανοίγει το PC δουλεύουν ολα κανονικά σαν να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Να σημειώσω επισης οτι έχω δοκιμάσει και τους drivers από το site της NVIDIA αλλα και παλαιότερους drivers και δυστυχώς οποίους drivers και αν εγκαταστησω έχω το ίδιο πρόβλημα. Ακριβώς γι αυτό μίλησα πριν για το PSU φίλε. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και ύστερα από αρκετές δοκιμές βρέθηκε ότι το θέμα ήταν αυτό ακριβώς, άσχετα αν κάλυπτα τις recommended απαιτήσεις. Ψάξε αρχικά λοιπόν να δανειστείς κάποιο καλό PSU πάνω από 600W και δες αν θα υπάρξει διαφορά. Δεν έχεις να χάσεις κάτι έτσι. Αν δεις, τότε ξέρεις τι έφταιγε και μπορείς να επενύσεις σε μια ανάλογη αγορά. Άλλη εναλλακτική είναι να δοκιμάσεις στο σύστημά σου μια άλλη παραπλήσια κάρτα όπως λέει ο φίλος παραπάνω να δεις αν θα παρουσιαστούν τα ίδια προβλήματα. Επίσης όπως είπα και πριν μπορείς να τεστάρεις τη συγκεκριμένη κάρτα σε κάποιο άλλο PC αν υπάρχει η δυνατότητα και πάλι για να δεις τι γίνεται. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από manos315 1 1
Stelios.loud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις σας. Τελικά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό. Δεν ήταν αρκετό (400Watt) να σηκώσει την 1050Ti παρά τις διαβεβαιώσεις από το κατάστημα που την αγόρασα. Κατάφερα να τη δοκιμάσω στο PC ενός γνωστού με τροφοδοτικό 650Watt και η κάρτα έπαιξε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Μίλησα και με ένα τεχνικό Η/Υ και όταν τον ρώτησα γιατί η κάρτα έπαιζε κανονικά 1 στις 3 φορές που άνοιγα τον Η/Υ μου είπε ότι κάθε φορά που ανοίγει δίνει ρεύμα στην αρχή σε διαφορετικό πάντα κομμάτι του υπολογιστή. Όταν λοιπόν έδινε ρεύμα πρώτα στην GPU το PC άνοιγε κανονικά. Όταν έδινε ρεύμα σε άλλο κομμάτι δεν έφτανε να δώσει και στην κάρτα γραφικών!!!!!! Είναι πολύ περίεργο πάντως που τα 400Watt δεν ήταν αρκετά. Οπότε πάμε και για αλλαγή τροφοδοτικού. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μάρκα; λέω να πάω για 700 Watt για να είμαι σίγουρος αυτή τη φορά. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις συμβουλές.
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Stelios.loud είπε Καλησπέρα σε όλους, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις σας. Τελικά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό. Δεν ήταν αρκετό (400Watt) να σηκώσει την 1050Ti παρά τις διαβεβαιώσεις από το κατάστημα που την αγόρασα. Κατάφερα να τη δοκιμάσω στο PC ενός γνωστού με τροφοδοτικό 650Watt και η κάρτα έπαιξε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Μίλησα και με ένα τεχνικό Η/Υ και όταν τον ρώτησα γιατί η κάρτα έπαιζε κανονικά 1 στις 3 φορές που άνοιγα τον Η/Υ μου είπε ότι κάθε φορά που ανοίγει δίνει ρεύμα στην αρχή σε διαφορετικό πάντα κομμάτι του υπολογιστή. Όταν λοιπόν έδινε ρεύμα πρώτα στην GPU το PC άνοιγε κανονικά. Όταν έδινε ρεύμα σε άλλο κομμάτι δεν έφτανε να δώσει και στην κάρτα γραφικών!!!!!! Είναι πολύ περίεργο πάντως που τα 400Watt δεν ήταν αρκετά. Οπότε πάμε και για αλλαγή τροφοδοτικού. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μάρκα; λέω να πάω για 700 Watt για να είμαι σίγουρος αυτή τη φορά. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις συμβουλές. Corsair CX650M 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Stelios.loud είπε Καλησπέρα σε όλους, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις σας. Τελικά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό. Δεν ήταν αρκετό (400Watt) να σηκώσει την 1050Ti παρά τις διαβεβαιώσεις από το κατάστημα που την αγόρασα. Κατάφερα να τη δοκιμάσω στο PC ενός γνωστού με τροφοδοτικό 650Watt και η κάρτα έπαιξε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Μίλησα και με ένα τεχνικό Η/Υ και όταν τον ρώτησα γιατί η κάρτα έπαιζε κανονικά 1 στις 3 φορές που άνοιγα τον Η/Υ μου είπε ότι κάθε φορά που ανοίγει δίνει ρεύμα στην αρχή σε διαφορετικό πάντα κομμάτι του υπολογιστή. Όταν λοιπόν έδινε ρεύμα πρώτα στην GPU το PC άνοιγε κανονικά. Όταν έδινε ρεύμα σε άλλο κομμάτι δεν έφτανε να δώσει και στην κάρτα γραφικών!!!!!! Είναι πολύ περίεργο πάντως που τα 400Watt δεν ήταν αρκετά. Οπότε πάμε και για αλλαγή τροφοδοτικού. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μάρκα; λέω να πάω για 700 Watt για να είμαι σίγουρος αυτή τη φορά. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις συμβουλές. Πάντα στα ίδια δίνει. Θα δοκίμαζα να βάλω το τροφοδοτικό του φίλου στο δικό σου σύστημα γιατί δεν άλλαξε μόνο το τροφοδοτικό με την δοκιμή που έκανες.
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Πάντα στα ίδια δίνει. Θα δοκίμαζα να βάλω το τροφοδοτικό του φίλου στο δικό σου σύστημα γιατί δεν άλλαξε μόνο το τροφοδοτικό με την δοκιμή που έκανες. Σωστά. Όταν την δοκίμασες στον φίλο σου ήταν με την δική σου οθόνη και καλώδιο ή με δικά του;
Stelios.loud Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ήταν με τα δικά του περιφερειακά. Αλλά δεν νομίζω να εχει σχέση. Όταν δοκίμαζα με τα δικά μου είχα αλλάξει και καλώδια κ οθόνη. Ο υπολογιστής του φίλου μου ειναι παρόμοιος με τον δικό μου οπότε ειναι το τροφοδοτικό σίγουρα. Θα κάνω άλλη μια δοκιμή στο pc ενός γνωστού για να είμαι 200% σίγουρος. Πάντως στο pc του φίλου μου η κάρτα δεν κόλλησε ουτε μια φορά! Θα παραγγείλω τροφοδοτικό έτσι κι αλλιώς και μόλις δοκιμάσω το σύστημα με το καινούργιο τροφοδοτικό θα επανέλθω...
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) H καρτα δεν εχει καν δικη της τροφοδοσια απο το Psu ,θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν μετα την αλλαγη τροφοδοτικου παιζει κανονικα. (Το μονο ενδεχόμενο ειναι να ειναι ελαττωματικο οχι οτι δεν σηκωνει την καρτα) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 2
manos315 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 13/1/2019 στις 12:43 ΠΜ, Stelios.loud είπε Καλησπέρα σε όλους, Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και τις απαντήσεις σας. Τελικά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα ήταν στο τροφοδοτικό. Δεν ήταν αρκετό (400Watt) να σηκώσει την 1050Ti παρά τις διαβεβαιώσεις από το κατάστημα που την αγόρασα. Κατάφερα να τη δοκιμάσω στο PC ενός γνωστού με τροφοδοτικό 650Watt και η κάρτα έπαιξε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Μίλησα και με ένα τεχνικό Η/Υ και όταν τον ρώτησα γιατί η κάρτα έπαιζε κανονικά 1 στις 3 φορές που άνοιγα τον Η/Υ μου είπε ότι κάθε φορά που ανοίγει δίνει ρεύμα στην αρχή σε διαφορετικό πάντα κομμάτι του υπολογιστή. Όταν λοιπόν έδινε ρεύμα πρώτα στην GPU το PC άνοιγε κανονικά. Όταν έδινε ρεύμα σε άλλο κομμάτι δεν έφτανε να δώσει και στην κάρτα γραφικών!!!!!! Είναι πολύ περίεργο πάντως που τα 400Watt δεν ήταν αρκετά. Οπότε πάμε και για αλλαγή τροφοδοτικού. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μάρκα; λέω να πάω για 700 Watt για να είμαι σίγουρος αυτή τη φορά. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για τις συμβουλές. Να σαι καλά φίλε, χαρά μου που βοήθησα. Το Corsair CX650M που πρότεινε ο φίλος παραπάνω θα είναι μια χαρά και ναι, δε θα βλάψει να πας για 700W, ίσα ίσα θα έχεις περιθώριο και για μελλοντική αναβάθμιση.
akoinonitos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, manos315 είπε Να σαι καλά φίλε, χαρά μου που βοήθησα. Το Corsair CX650M που πρότεινε ο φίλος παραπάνω θα είναι μια χαρά και ναι, δε θα βλάψει να πας για 700W, ίσα ίσα θα έχεις περιθώριο και για μελλοντική αναβάθμιση. Ρε σεις χωρις πλακα τωρα ,τι ειναι αυτα που λετε? 700w για 2200g και 1050ti ????????????????????????????????? ενα 300άρι τροφοδοτικο ειναι υπεραρκετο για αυτο το setup μην λεμε ότι να'ναι Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2019 από akoinonitos 1
vagsta Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Για να λεει οτι αγορασε προσφατα την καρτα, λογικα εχει ακομα τους drivers των vega8 μεσα στο pc.
Stelios.loud Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Update: Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν: Καταρχήν να σας πω οτι έχω αφαιρέσει τους drivers της vega8 από την αρχή (με DDU σε safe mode). Το περίεργο είναι οτι πριν αλλάξω το τροφοδοτικό (αγόρασα τελικά ένα Corsair CX650W) δοκίμασα με το παλιο τροφοδοτικό μια κάρτα ASUS R7 260X OC 2GB (δανεική από φίλο) και παρόλο που οι απαιτήσεις σε ρεύμα ήταν μεγαλύτερες (150 Watt δίνει στο site της ASUS) η κάρτα έπαιξε κανονικά!!!!!!!!!!!!!! Χωρίς κολλήματα, χωρίς τίποτα. Η ASUS χρειαζόταν εξωτερική τροφοδοσία για να παίξει (6pin) ενώ η GIGABYTE 1050ti παίρνει ρεύμα μόνο από PCI-E. Λέτε να φταίει αυτό και να έπαιξε η ASUS με το παλίο τροφοδοτικό των 400Watt; Απλά από ότι είδα οι απαιτήσεις της ASUS σε ρεύμα είναι 150Watt και της GIGABYTE 70 Watt (από ότι είδα στα επίσημα sites)!!!!!!. Μετά φυσικά έβαλα το καινούργιο τροφοδοτικό με την Gigabyte 1050ti και έπαιξε και αυτή κανονικά!!! Δεν ξέρω τι να πω...Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Το θέμα φυσικά είναι οτι αμα πληρώσεις για αναβαθμίσεις ολα φτιάχνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα