Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Σεπτεμβρη του 2017 αλλαξα στο Polo 9n μου  τον αισθητήρα λ. Το καλοκαίριο του 18 γύρω στον Ιουνιο ξανααναψε η ένδειξη. Την έσβησε ο τεχνικός με το πρόγραμμα. το σεπτεμβρη ξανααναναψε και την ξαναέσβησε. Με αυτα και αυτά χάθηκε η μονοετής εγγύηση. Σήμερα άναψε πάλι. Υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί; Ρωτάω γιατί κάτι άκουσα για καθαρισμο. Και αληθεύει ότι έχει μόνο ένα έτος εγγύηση; Γιατί στο ιντερνετ βλέπω ότι τα ανταλλακτικά της bosch έχουν 2 χρονια. Τι ισχύει τελικα;

Περιμένω τα φώτα σας!!

Καλή χρονιά!

Δημοσ.

Ο τεχνικός δεν σου είπε γιατί χαλάει ο αισθητήρας L , μετά από δυο τρια γεμίσματα με 100αρα από εταιρικό βενζινάδικο ίσως καθαρίσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνήθως ο L έχει το πρόβλημα οι βαλβίδες οι θάλαμοι καύσις-εμβολοχυτώνια  και το ιντζεξιον μπεκ

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adsl2+ είπε

Ο τεχνικός δεν σου είπε γιατί χαλάει ο αισθητήρας L , μετά από δυο τρια γεμίσματα με 100αρα από εταιρικό βενζινάδικο ίσως καθαρίσει

Πρόβλημα με το καύσιμο παρουσιάζει αν η βενζίνη έχει μόλυβδο.

Μιας και όλες οι βενζίνες είναι πλεον αμολυβδες,δεν παίζει ρολο 100αρα ή 95αρα.Εκτός αν έβαλε βενζίνη με μόλυβδο ή υπερβολικά σκάρτο μολυσμένο καύσιμο.

Αιτίες βλαβών είναι πολλές.Μπορεί να καθαριστεί αν έχει μολυνθεί,φυσικά όχι με 100αρα,αλλά με συγκεκριμένα βήματα.Αν δεν καθαρίσει τότε αντικατασταση.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι στο παρελθον ειχε ανάψει με κακο καυσιμο, οποτε έχει βάση αυτο που λεει ο φιλος adsl2+. Οσο αφορά στην εγγύηση, γνωρίζει κανεις να μας πει;

Δημοσ.

Ποιον απο τους 2 λ αλλαξες? Τον πανω ή τον κατω? Δοκιμαστε να ξεφυσωσετε τον 1 καθε φορα να δειτε αν αλαξει κατι στην συμπεριφορα του μοτερ και στις ενδειξεις των κωδικων βλαβων.

Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 5:11 ΜΜ, Psyber είπε

Τον Σεπτεμβρη του 2017 αλλαξα στο Polo 9n μου  τον αισθητήρα λ. Το καλοκαίριο του 18 γύρω στον Ιουνιο ξανααναψε η ένδειξη. Την έσβησε ο τεχνικός με το πρόγραμμα. το σεπτεμβρη ξανααναναψε και την ξαναέσβησε. Με αυτα και αυτά χάθηκε η μονοετής εγγύηση. Σήμερα άναψε πάλι. Υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί; Ρωτάω γιατί κάτι άκουσα για καθαρισμο. Και αληθεύει ότι έχει μόνο ένα έτος εγγύηση; Γιατί στο ιντερνετ βλέπω ότι τα ανταλλακτικά της bosch έχουν 2 χρονια. Τι ισχύει τελικα;

Περιμένω τα φώτα σας!!

Καλή χρονιά!

Μαν όπως τα λες και το γεγονός ό,τι έβαλες Bosch καινούριο με κάνει να πιστεύω ότι το πρόβλημα ή πηγή βασικα δεν είναι ό λ αλλά κατι άλλο στην μηχανή στην διαδικασία της καύσης θέλω να πω που δίνει κακό μείγμα=κακό καυσαέριο κακό οξυγόνο και το σύστημα σου πετάει λαμπάκι για το λ απλά σαν ένδειξη. Και πιθανόν όσο και να το σβήνετε θα ξαναμπουκωνει το οχημα και θα στο ξαναβγάζει, μπορεί να κάνεις ένα καθαρισμό μηχανής η καθαρισμό μπεκ που είναι και ένα μόδα στα βενζινοκινιτα και να πάρει τα πάνω του αλλά να στο ξαναβγάλει. Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε ένα εξειδικευμένο μηχανικό της μάρκας σου. 

Αυτό με το σβήσιμο βλάβης δεν το κατάλαβα, πήγαινες δήλ σου βάζε διαγνωστικό σου έσβηνε τη βλάβη και έφευγες?? Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση του προβλήματος. 

Με την εγγύηση τι να σου πω και ένας χρόνος πολύ είναι στην ευχέρεια του μάστορα είναι να σου πει αν έχεις κάποιο θέμα ξαναελα αλλά άλλο αυτό και άλλο η εγγύηση του ανταλλακτικόυ. Τα Bosch γενικά θεωρούνται for life(αν και τπτ δεν είναι για πάντα) θέλω να πω ότι αντέχουν αποκλείεται σε ένα χρόνο να χάλασε ο  λ. 

Δημοσ.

Τι να πω. Δεν είναι και καινούριο το αυτοκίνητο. Το εντυπωσιακό είναι ότι περνάει καιρός μέχρι να το ξαναναψει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psyber είπε

Τι να πω. Δεν είναι και καινούριο το αυτοκίνητο. Το εντυπωσιακό είναι ότι περνάει καιρός μέχρι να το ξαναναψει.

Μήπως το αμάξι έχει υγραέριο ;

Λογικά ως κωδικό θα σου βγάζει P0134 , ο μάστορας που το πήγες τι λύση σου δίνει , γιατί όπως σωστά είπαν λύση δεν είναι να σβήνει τη βλάβη 

Για εγγύηση σε θέματα ανάφλεξης -διαχείρησης καυσίμου του αυτοκινήτου είναι αναλόγως το προμηθευτή και το συνεργείο .

Δημοσ.
On 06/01/2019 at 17:46, adsl2+ said:

Εχθές που το έσβησα μου είπε οτι η ένδειξη δείχνει καταλύτη 1 τελικα.

4 hours ago, meletis_m said:

Μήπως το αμάξι έχει υγραέριο ;

Λογικά ως κωδικό θα σου βγάζει P0134 , ο μάστορας που το πήγες τι λύση σου δίνει , γιατί όπως σωστά είπαν λύση δεν είναι να σβήνει τη βλάβη 

Για εγγύηση σε θέματα ανάφλεξης -διαχείρησης καυσίμου του αυτοκινήτου είναι αναλόγως το προμηθευτή και το συνεργείο .

όχι δεν εχω επιχειρησει να βάλω υγραέριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...