maou28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά,,έχω την μητρική Gigabyte G31M-ES2L και επεξεργαστή τον Intel Pentium E6600 3.06 Ghz,,μπορώ να βάλω κάποιον άλλον επεξεργαστή,,βρήκα αυτή την λίστα με τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να καταλάβω ποιος είναι ο κατάλληλος και σε μία λογική τιμή φυσικά,,μήπως έχετε να μου προτείνεται και κάποια ψύκτρα; socket 775 https://www.gigabyte.com/Ajax/SupportFunction/GetCpuList/?Value=2889&Type=Product
tasvar Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Αν έχεις το τελευταίο bios, λογικά πρέπει να παίρνει όλους τους yorkfield 45nm. Εγώ με έναν Q6600 (kentsfield).την είχα.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μπορείς να βάλεις έναν ΧΕΟΝ cpu. Έχει μια μικρή διαδικασία βέβαια. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Ψύκτρα https://www.skroutz.gr/s/8179182/Deepcool-Gammaxx-200T.html 2
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maou28 είπε Είναι πιο γρήγορος από αυτόν που έχω; Σιγουρα και οτι καλυτερο(και οικονομικα συμφερον) με την μητρικη που εχεις. Αν επιτρεπεις για τι χρηση ειναι ο υπολογιστης? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από benign
maou28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Οπως καταλαβαίνεις δεν είναι για πολλά αυτό το pc,,είναι παλιός,,για απλή χρήση,,λίγο internet και καμιά ταινία
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, maou28 είπε Οπως καταλαβαίνεις δεν είναι για πολλά αυτό το pc,,είναι παλιός,,για απλή χρήση,,λίγο internet και καμιά ταινία Εξαρταται,ας πουμε υπαρχουν εκατονταδες ποιοτικα games οπως adventures που παιζονται και με πολυ παλιους υπολογιστες γιατι εχουν χαμηλες απαιτησεις σε hardware. Μνημη υπαρχει ? Αυτο που σου προτεινε ο Blue ειναι η καλυτερη,οικονομικη λυση. Θα βελτιωσει πολυ τα πραγματα καιι δεν ξερω αν εχεις υποψη σου,αλλα εχουν καταγκρεμιστει οι τιμες στους ssd και υπαρχουν πολυ καλες προσφορες,οποτε αν βαλεις και εναν τετοιο θα δεις σημαντικες διαφορες.Και τον κρατας και για μελλοντικη αναβαθμιση. 2
maou28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 παιχνίδια δεν παίζω,,μνήμη 4gb DDR2,,σκληρό δίσκο έχω σχετικά καινούργιο 2 χρόνια,,ήθελα να μπορούσα να έβαζα περισσότερη μνήμη αλλά δεν υποστηρίζει η μητρική,,ποιον XEON;
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, maou28 είπε παιχνίδια δεν παίζω,,μνήμη 4gb DDR2,,σκληρό δίσκο έχω σχετικά καινούργιο 2 χρόνια,,ήθελα να μπορούσα να έβαζα περισσότερη μνήμη αλλά δεν υποστηρίζει η μητρική,,ποιον XEON; Θα σε ενημερωσει ο Blue η καποιος αλλος που ασχολειται, συντομα.Εγω δεν εχω ασχοληθει,αλλα γνωριζω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από benign
maou28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Το link που έχω βάλει με τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική δεν έχει μέσα κάποιον XEON,,denign δεν μου δίνεις τον δικό σου που φαίνεται και δυνατός; 😛 1
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, maou28 είπε Το link που έχω βάλει με τους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική δεν έχει μέσα κάποιον XEON,,denign δεν μου δίνεις τον δικό σου που φαίνεται και δυνατός; 😛 Δεν φαινεται γιατι η τοποθετηση Xeon σε motherboards 775 σαν το δικο σου,ειναι ανακαλυψη και παντεντα,πληρως επιτυχημενη ομως,του λαου . Επισημα δεν υποστηριζεται,αλλα ανεπισημα με καποια ευκολα μικρα βηματακια που θα σου πουνε,γινεται. Οντως το συστημα μου,για τις απλες μου σχετικα αναγκες και το ελαφρυ gaming μπορει να κρατησει αλλα 5 χρονια.
maou28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Σ ευχαριστώ για την βοήθεια σου benign θα περιμένω να ακούσω κι άλλες απόψεις από τους υπόλοιπους 1
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, maou28 είπε παιχνίδια δεν παίζω,,μνήμη 4gb DDR2,,σκληρό δίσκο έχω σχετικά καινούργιο 2 χρόνια,,ήθελα να μπορούσα να έβαζα περισσότερη μνήμη αλλά δεν υποστηρίζει η μητρική,,ποιον XEON; Τον L5430 ή τον E5450. Τον παίρνεις έτοιμο από εδώ στις αγγελίες από τον drove. Μπορεί να σου δώσει και το modded bios για να το περάσεις. Πάρε και έναν ssd τώρα που έχουν πέσει οι τιμές και είσαι έτοιμος. 4
maou28 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 αυτοί οι 2 επεξεργαστες έχουν socket 771 και η μητρική 775 ταιριάζουν;
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, maou28 είπε αυτοί οι 2 επεξεργαστες έχουν socket 771 και η μητρική 775 ταιριάζουν; Ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα