basilis_k6 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 θελω η amd να βγάλει μέσω των 3rd party κατασκευαστων ενω bundle με νεο ryzen cpu 8 core 4ghz, mobo και κάρτα επιπέδου 1080 για 500ευρω.
Zengar Zombolt Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, panoskabal είπε Tετοιες εκθεσεις προαγουν την τεχνολογια και τον πραγματικο (πολιτισμό ) και τα επιτευματα της εποχης μας.....μακαρι να γινόταν και στη χωρα μας κατι παρομοιο....... ο Ελληνας ειναι ειναι φιλος της τεχνολογιας και μπορει να κανει παρα πολλα σε αυτον τον τομέα αλλα μας εχει βαλει φρενο το μεγαλο πισογυρισμα των τελευταιων χρόνων και μας οδηγησε στον μονοδρομο των καφε, και στα φαστ φουτ με τα πιτογυρα .... Να και το δικο μας επίπεδο. Να εύχεσαι να μη ξεχαστούν οι παραδόσεις μας.... 3
Phoenix4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Έχουν ήδη διαρρεύσει κάποια leaks για την AMD πριν από μερικές ώρες όπως mobile drivers για τους APU από την ίδια την AMD αντί από τους OEMs
DayTheGreaT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν γνωρίζουν οι ανακοινώσεις της AMD είναι την Τετάρτη και ώρα 19:00 με 20:00 (ώρα Ελλάδος). Σίγουρα θα το έχει Live μέσω του καναλιού στο YouTube της AMD αλλά και μέσω του επίσημου site της CES. Μακάρι να είναι οι τιμές που πρέπει και το Single Core Performance που όλοι χρειαζόμαστε και ας πούμε ένα μεγάλο BYE BYE στην Intel. Επίσης αν οι AMD καινούριες κάρτες είναι πράγματι περίπου 1080 με 2070 έχω πουλήσει και την 1080 μου και πήρα την AMD (έχω Freesync monitor). Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από DayTheGreaT 1 1
markoliaz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 περιμενω να δω Ericsson T28 remake 20th anniversary..........................................
dstelios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, DayTheGreaT είπε Για όσους δεν γνωρίζουν οι ανακοινώσεις της AMD είναι την Τετάρτη και ώρα 19:00 με 20:00 (ώρα Ελλάδος). Σίγουρα θα το έχει Live μέσω του καναλιού στο YouTube της AMD αλλά και μέσω του επίσημου site της CES. Μακάρι να είναι οι τιμές που πρέπει και το Single Core Performance που όλοι χρειαζόμαστε και ας πούμε ένα μεγάλο BYE BYE στην Intel. Επίσης αν οι AMD καινούριες κάρτες είναι πράγματι περίπου 1080 με 2070 έχω πουλήσει και την 1080 μου και πήρα την AMD (έχω Freesync monitor). Πούλα την 1080 τώρα γιατί βλέπω (και ελπίζω για όλες τις gpu ) να παίρνει τον κατήφορο ...
freegr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Οδεύουμε πλέον σε μια νέα εποχή, ελπίζουμε να δούμε οικονομικούς πανάλαφρους φορητούς, γκάτζετ που ενισχύουν την καθημερινή μας παραγωγικότητα, να δούμε επίσης αυξημένη πραγματικότητα στα κινητά που έχουν πλέον μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, αλλά κυρίως να δούμε καλές τιμές..
LeonV12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Θελω amd με 59 πυρηνες στα 9.7ghz με 100€ και Navi 300800 με πυρηνικο αντιδραστηρα στα 50€.Αλλα κατι μου λεει οτι κανουν οτι και η Intel,καθε χρονο 5% επιπλεον αποδοση να τρεχουμε να δινουμε τον οβολο μας στα λαικα παιβια της Global Foundries.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 11 minutes ago, LeonV12 said: Θελω amd με 59 πυρηνες στα 9.7ghz με 100€ και Navi 300800 με πυρηνικο αντιδραστηρα στα 50€.Αλλα κατι μου λεει οτι κανουν οτι και η Intel,καθε χρονο 5% επιπλεον αποδοση να τρεχουμε να δινουμε τον οβολο μας στα λαικα παιβια της Global Foundries. Αυτό θα το κάνουν λογικά όταν αποκτήσουν βαρβάτο μερίδιο αγοράς, με τα τωρινά δεδομένα δεν τους παίρνει, να μπορούν και να μην δίνουν...
LeonV12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 55 λεπτά πριν, ThReSh είπε Αυτό θα το κάνουν λογικά όταν αποκτήσουν βαρβάτο μερίδιο αγοράς, με τα τωρινά δεδομένα δεν τους παίρνει, να μπορούν και να μην δίνουν... Η AMD εχει εσοδα 5.33 δις τη στιγμη που η Ιντελ εχει 62
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, LeonV12 said: Η AMD εχει εσοδα 5.33 δις τη στιγμη που η Ιντελ εχει 62 Γι' αυτό έγραψες το "αλλά κατι μου λέει...." ?
LeonV12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Γι' αυτό έγραψες το "αλλά κατι μου λέει...." ? Ναι γιατι το να αναπτυξεις μια νεα τεχνολογια απαιτει πολλα εκατομμυρια.Και δε νομιζω πως ειναι σε θεση να πανε σε κατι εντελως καινουριο ακομα η με πολυ μεγαλυτερες επιδοσεις.Θα το πανε λαου λαου μεχρι να μαζεψουν οπως ειπες πολυ σωστα ενα μεριδιο αγορας και μετα θα πανε παρακατω.Η ιντελ απο την αλλη ειχε τοσο καιρο το μονοπωλιο και μπορουσε ευκολα να κοροιδευει τον κοσμο.Ομως η global fountries δεν ειναι αυτη που αναπτυσει τα τσιπ και στις δυο εταιρειες η κανω λαθος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, LeonV12 said: Ομως η global fountries δεν ειναι αυτη που αναπτυσει τα τσιπ και στις δυο εταιρειες η κανω λαθος; Όχι...
ts0ts0s Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, LeonV12 είπε Θελω amd με 59 πυρηνες στα 9.7ghz με 100€ και Navi 300800 με πυρηνικο αντιδραστηρα στα 50€.Αλλα κατι μου λεει οτι κανουν οτι και η Intel,καθε χρονο 5% επιπλεον αποδοση να τρεχουμε να δινουμε τον οβολο μας στα λαικα παιβια της Global Foundries. 59 πυρηνες...lame,τουλαχιστον αν εχουν τοσο λιγους πυρηνους ας ειναι στα 12.3ghz μπας και παιξουμε κανα παιχνιδι με πανω απο 60fps
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα