iSAD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Τις τελευταίες μέρες ψιλοασχολούμαι με IPTV... Πέρασα την λίστα μου στα Tvbox αλλά δεν είναι ότι πιο εύκολο , ειδικά για τον πατέρα μου είναι λίγο μανούρα. Μου είπαν για Mag αλλά δεν έχω ιδέα απο τιμές το πώς λειτουργούν και κυρίως πόσο εύκολα και απλά είναι στην χρήση τους. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
kostasbm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 ποσα καναλια ειναι η λιστα για να τον μπερδεψει??? το mag ειναι ενα τιβι box ...για μενα δεν αξιζει ουτε 20 ευρω...προσωπικη αποψη.... τη λιστα για το πατερα σου θα τη περασεις σε favourites για να απλοποιησεις τα πραγματα
iSAD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, kostasbm είπε ποσα καναλια ειναι η λιστα για να τον μπερδεψει??? το mag ειναι ενα τιβι box ...για μενα δεν αξιζει ουτε 20 ευρω...προσωπικη αποψη.... τη λιστα για το πατερα σου θα τη περασεις σε favourites για να απλοποιησεις τα πραγματα Σκεψου οτι περασα στο tvbox την λιστα με κανα 40-50 ελληνικα καναλια ολα αλλα δεν ειναι ευκολο στην χρηση με vlc την ανοιγει εχει λιγο μανουρα υπαρχει τιποτα πιο απλο?
Sadako Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Kodi. Και ανάλογα με την μορφή της playlist μπορεί να ανοίγει και από το κεντρικό μενού στην επιλογή Live TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα