Προς το περιεχόμενο

iphone 8 plus vs Samsung s9 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι κατοχος του iphone 6s 64gb εδω και 2 χρονια.. ηρθε η ωρα να κανω μια αλλαγη συσκευης και ειμαι αναμεσα στο iphone 8 plus και στο samsung s9 plus.. ποια ειναι η αποψη σας σε αυτες τισ συσκευες??

Δημοσ.
20 ώρες πριν, katastrofeas2012 είπε

ειμαι κατοχος του iphone 6s 64gb εδω και 2 χρονια.. ηρθε η ωρα να κανω μια αλλαγη συσκευης και ειμαι αναμεσα στο iphone 8 plus και στο samsung s9 plus.. ποια ειναι η αποψη σας σε αυτες τισ συσκευες??

Αναφέρεσαι για δυο διαφορετικές πλατφόρμες...

Θα πρότεινα αν δεν έχεις ξαναπεράσει από Android λογισμικό να κάνεις μια πλοήγηση σε μενού, λειτουργίες κλπ από κάποιο κατάστημα και να δεις αν μπορείς να συμβιβαστείς.

Μύθοι πάντως λένε ότι αν είσαι σε iOS ξαναεπιστρέφεις... :) 

Αν πάντως οι περιορισμοί της Apple δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, θα σου έλεγα να παραμείνεις επιλέγοντας το iPhone 8 Plus! Στιβαρή συσκευή...

Δημοσ.

Είχα το iPhone 8 και το πούλησα και πείρα το S9 καινούργιο (πάνω κάτω στα ίδια, δεν έβαλα λεφτά).

Η σύγκριση δηλαδή είναι η ίδια απλά στα μικρά (στο μέγεθος) μοντέλα.

Σαν λειτουργικό το iOS παραμένει το αγαπημένο μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το android δεν παλεύεται. Μια χαρά είναι αλλά σαν UX προτιμώ iOS.

Σαν συσκευή, κάμερα, οθόνη κτλ το S9 είναι πολύ πιο μπροστά. Η φωτογραφία στα ίδια επίπεδα με το iPhone XS, οθόνη τα ίδια, επίσης δίκαρτο με επιλογή αντί 2ης sim να βάλει microSD για επέκταση χώρου.

Για μένα σαν συσκευή πρέπει να συγκρίνεται με το XS και όχι με το 8άρι. Καλό χρυσό το iOS αλλά δεν αξίζει 600€ καπέλο (διαφορά τιμής S9 με XS).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 1:18 ΜΜ, katastrofeas2012 είπε

Δεν υπάρχει σύγκριση. Οθονη, κάμερα , οε dolby atmos με ακουστικα, πολύ μπροστά το 9.

Την ίδια μετάβαση έκανε φίλος μου κι είναι ενθουσιασμένος. 

Το θέμα είναι αν σου κάνει το λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το δεις ο ίδιος. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Μύθοι πάντως λένε ότι αν είσαι σε iOS ξαναεπιστρέφεις... :) 

Αν πάντως οι περιορισμοί της Apple δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, θα σου έλεγα να παραμείνεις επιλέγοντας το iPhone 8 Plus! Στιβαρή συσκευή...

οπως το ειπες,μυθοι ,εγω χρηστης 8 χρονια στην apple πηγα σε samsung και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, slk200gr είπε

οπως το ειπες,μυθοι ,εγω χρηστης 8 χρονια στην apple πηγα σε samsung και δεν ξαναγυρναω με τιποτα

Επίσης...το σκέφτηκα λίγο για το Χ αλλά όχι. Κι ας έχω υπολογιστή Apple & iPad.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Επίσης...το σκέφτηκα λίγο για το Χ αλλά όχι. Κι ας έχω υπολογιστή Apple & iPad.

εγω εφυγα απο το 6s (καθε χρονο το καινουριο )επειδη ειχε μεινει πισω η apple (οθονη,ασυρματη φορτιση κτλ) ,αλλα και σημερα θα εφευγα ανετα για την κοροιδια στις τιμες,ενταξη και παλια ηταν πιο ακριβα 150-200 ε  τωρα μιλαμε για χαος s9plus 570 e kai  iPhone XS, 1020 e ,ελεος 

Δημοσ.

Εγώ προτιμώ το android στο κινητό , είναι και τα αλλα βέβαια που λες. 

Η διαφορά στην τιμή είναι ΠΟΛΥ μεγάλη και δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των συσκευών. 

Και τα 1000€ για κινητό είναι πολλά άλλα τα 1500 είναι ακόμα περισσότερα -μιλώντας για επίσημες τιμές. Ακόμα και τα s9+ παίξανε σε ούτε 600€από τη Vodafone πριν λίγο καιρό. 

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω λοιπόν και 'γω την εμπειρία μου. Από 6s που είχα κρατήσει για 3 χρόνια, 3gs που είχα για 4 με 5 χρόνια νωρίτερα, έκανα για πρώτη φορά τη μετάβαση και μετά από πολλή έρευνα και σκέψη πήγα σε s9+. Αρχικά έλεγα για το απλό s9 λόγω μικρότερου μεγέθους, πήρα όμως το μεγάλο για μπαταρία και κάμερα και δεν το μετάνιωσα. Εκτός από αυτά η έρευνα αγοράς μου συμπεριέλαβε και άλλα (1+ 6t, pocof1, mi8, pixel 2xl) καθένα με τα υπέρ και τα κατά του. Κατέληξα στο s9+ ως το καλύτερο all around. 

Σαν σταθερότητα νομίζω ότι το Android υστερεί, αλλά η διαφορά δεν είναι χαοτική ώστε να σε κάνει να επιστρέψεις "τρέχοντας" στο ios. Θέλει επίσης μια περίοδο προσαρμογής για να συνήθισεις το μενού των ρυθμίσεων το οποίο είναι κάπως πιο περίπλοκο. Εμένα μου πήρε 2 μέρες. Μου άρεσαν οι ευκολίες και η "ανοιχτοτητα" του Android. Μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μέχρι και εφαρμογή για να έχεις πρόσβαση μέσω WiFi σε κοινόχρηστους φακέλους και αρχεία του σταθερού σου μπορείς να βάλεις. Οθόνη, ήχος απολαυση. Το μέγεθος συνηθίζεται. Φώτο στο αυτόματο άψογες και σε χαμηλό φωτισμό (μάλλον όχι οι καλύτερες αλλά σίγουρα στα 4-5 κορυφαία). 4k Video επίσης πολύ δυνατό. 960 fps Video όλα τα φράγκα. 

Γενικά όπως καταλαβαίνεις πολύ ευχαριστημένος με ένα κινητό που βάζω τικ σε πολλά από τη λίστα των θέλω μου. Η μόνη μου έννοια σε βάθος χρόνου είναι οι αναβαθμίσεις και η ομαλότητα στη λειτουργία μιας και κρατάω τα κινητά μου για τουλάχιστον 3 χρόνια. Φυσικά δεν σνομπάρω τα iPhone ούτε ως ποιότητα ούτε ως οικοσύστημα και μάλλον θα συνέχιζα, αλλά για κάτι αντίστοιχο με το s9+ έπρεπε να σκάσω 600€ παραπάνω ή να βολευτώ με ένα iPhone 8 που σαν εμπειρία δεν νομίζω ότι θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω από το 6s που είχα. 

Αυτά και συγνώμη αν κούρασα. 

Καλή χρονιά με υγεία και καλές επιλογές αγορών

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...