georgeWG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Σε καποιες ταινιες DivX, οταν προσπαθω να τις παιξω μου λεει : ClassFactory cannot supply requested class Τι μπορει να φταει? Εχω προσεξει οτι αν εχω μολις κανει format στο PC, τις ιδιες ταινιες τις παιζει κανονικα. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Δεν εχω ξανασυναντησει αυτο το μηνυμα.... Εχεις τους απαραιτητους codec's στο pc σου? Κατεβασε το ac3filter 0.7b και το ffdshow(και τα 2 υπαρχουν στο ww.doom9.org ενοτητα download-filters) και πες μας μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeWG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Εχω ηδη βαλει και το codec και τα φιλτρα αυτα. Το μηνυμα αυτο μου το πεταει ο realone. Εχω δοκιμασει να το παιξω και με media player και με bsplayer αλλα και αυτα αρνουνται να το παιξουν χωρις να λενε τι προβλημα υπαρχει. Το παραξενο ειναι που τις ταινιες αυτες τις παιζει μετα απο format για λιγο καιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Mηπως εγκαθιστας καποιο codec pack??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeWG Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Φανταζομαι οτι εννοεις αν πρεπει να εγκαταστησω καποιο codec pack για να παιξει και δεν το εχω βαλει.Οχι. Κανονικο divx avi ειναι. Βεβαια παιζει να εχει καποιο προβλημα το cd που εχω γραψει την ταινια αλλα μου φαινεται παραξενο τη μια να παιζει και την αλλη οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_-b}{d-_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Anoi3e thn tainia me to G-Spot gia na deis me poia codec einai ftiagmenh. Proteinw na bgaleis ola ta codec pou exeis egkatesthmena kai na peraseis mono to ffdshow. Ante kai to ac3. Kainouria ekdosh ffdshow (30/3/2004). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2004 @georgeWG Mαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Δικο μου το φταιξιμο. Ηθελα να ρωτησω απλα αν εχεις κανει εγκατασταση καποιο codec pack.... Ως γνωστον αρκετα codec packs ευθυνονται κατα καιρους για χιλια μυρια. Και εγω δεν τα εμπιστευομαι. Παντως θα συμφωνησω με τον _[b}{d]_, δοκιμασε και το G-Spot μηπως και βρεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2004 Poli periergo provlima. Einai dinaton na ftaiei ena codec pack gia afto? Proti fora to akouo. Kai mia kai to anaferate, me to k-lite codec pack pou evala ola doulevoun roloi alla exo to eksis monadiko provlima. Den boro na proxoriso mia tainia brosta otan tin anaparago me to Microdvd 1.2. Boro mono na tin afiso na paiksei apo tin arxi mexri to telos. Kanontas klik opoudipote stin bara tou xronou, i tainia ksekinaei apo tin arxi. Kserei kaneis kati? Den me enoxlei giati den xrisimopoio pia to Microdvd (thelontas kai mi) apla anarotiemai. Iparxei kana kalitero codec pack (ta opoia einai poli volika an doulevoun sosta)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nonickch_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 hmmm, IMHO to poio empisto codec pack pou paizei einai to GKnot CodecPack. Alla kai edw petyxa problimata, to Classfactory mou to petaei pou kai pou o coreplayer se xvid movies, ean mple3eis me .mp4 se matroska me AAC all hell is gonna break loose. Auto pou ekana egw sta xvid einai na dokimazw allages twn option tou ffdshow (mexri kai uninstall, to current config mou) kai me diaforetika builds tou xvid. mp4 mkv me AAC auti tin stigmi paizw mono me to port tou mplayer se windows, genikos kanonas: ean den to paizei to mplayer den prokeitai na to pai3ei kanenas player (prose3e na exeis kai ta codecs apo to site). Checkare ti codec einai to video, ean einai xvid dokimase auta pou dokimasa kai egw, ean apogoiteuteis kai 8es na deis to sygkekrimeno video dokimase me ton mplayer, den exeis na xaseis kai tipota (http://www.mplayerhq.hu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.