BritGreek Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά. Αγόρασα χτες μια πηγή Pioneer (DEH-S410BT) για να τη χρησιμοποιώ και για τηλεφωνικές κλήσεις στο αυτοκίνητο. Έχω βάλει το μικρόφωνο που είχε στη συσκευασία στο σκιάδιο οδηγού, αλλά και στον καθρέπτη του αυτοκινήτου, αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο. Δεν με ακούνε καθόλου καλά, ενώ κάθε δύο λεπτά τερματίζεται και η κλήση, ενώ έχει σήμα το τηλέφωνο. Είναι όλες οι πηγές με bluetooth έτσι ή να το πάω αντιπροσωπεία; Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν πως αν έχω πρόβλημα, θα πρέπει να απευθυνθώ κατευθείαν στην αντιπροσωπεία γιατί εκείνοι μόνο πουλάνε. Ρωτάω για να δω τις εμπείριες όσων έχουν και χρησιμοποιούν κάτι ανάλογο. Σας ευχαριστώ.
AzaZyL Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Με ένα παλιότερο LG που έχω, είναι έτσι ακριβώς, μόνο που δεν κλείνει η γραμμή. Μόλις το γυρίσω στο ακουστικό ή στο μεγάφωνο του κινητού, η επικοινωνία συνεχίζεται κανονικά.
BritGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έχει πάει από την προηγούμενη εβδομάδα πίσω και περιμένω ενημέρωση.
panoskatos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είναι έτσι όλες οι πηγές. Εγώ έχω ένα 2din της Kenwood εδώ και πολλά χρόνια, το μικρόφωνο το έχω βάλει ψηλά αριστερά δίπλα στην κολόνα και με ακούνε καμπάνα, φαντάσου ακούνε κανονικά και αυτόν που κάθεται στο πίσω κάθισμα. Επίσης δεν κλείνει η γραμμή. Μάλλον έπεσες σε προβληματικό. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από panoskatos 1
haris_216 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 1:07 ΜΜ, BritGreek είπε Καλή χρονιά. Αγόρασα χτες μια πηγή Pioneer (DEH-S410BT) για να τη χρησιμοποιώ και για τηλεφωνικές κλήσεις στο αυτοκίνητο. Έχω βάλει το μικρόφωνο που είχε στη συσκευασία στο σκιάδιο οδηγού, αλλά και στον καθρέπτη του αυτοκινήτου, αλλά έχω πρόβλημα με τον ήχο. Δεν με ακούνε καθόλου καλά, ενώ κάθε δύο λεπτά τερματίζεται και η κλήση, ενώ έχει σήμα το τηλέφωνο. Είναι όλες οι πηγές με bluetooth έτσι ή να το πάω αντιπροσωπεία; Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν πως αν έχω πρόβλημα, θα πρέπει να απευθυνθώ κατευθείαν στην αντιπροσωπεία γιατί εκείνοι μόνο πουλάνε. Ρωτάω για να δω τις εμπείριες όσων έχουν και χρησιμοποιούν κάτι ανάλογο. Σας ευχαριστώ. Αναφορικά με το υπογραμμισμένο, δεν υπάρχει "μόνο πουλάνε". Προφανώς και το θέλουν αυτό για να μην μπλέκουν με προβλήματα και άρα το λένε και όποιος τσιμπήσει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα