βιλλ29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Καλημέρα σε όλους.. Εχω το εξης προβλημα.. Η μικρη αδερφη μου εχει ενα notebook VERO.. και μιας και ειχε μικρη μνήμη της αγορασα εναν ssd να τον βαλουμε σαν 2ο αποθηκευτικο χωρο μιας και μας δινει ετοιμη την θεση.. Πηρα εναν ssd Adata 240gb Δεν μου τον εμφανιζει ομως μεσα στον υπολογιστη.. υπαρχει καποια διαδικασια?
kSiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Πιθανόν να χρειάζεται να γίνει νέο Volume. Αν είναι Windows 10, κάνε δεξί κλικ στην έναρξη - disk managment. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει ψάξε τον δίσκο σου κάτω κάτω που έχει τους δίσκους ονομάζοντάς τους σε DISK 0 , DISK 1, DISK 2, βρες τον SSD και κάνε δεξί κλικ επάνω του και New Spanned Volume. Ακολούθησε τα βήματα ως έχουν by default και αφού σου τον φορμάρει θα είναι έτοιμος προς χρήση.
βιλλ29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, kSiS είπε Πιθανόν να χρειάζεται να γίνει νέο Volume. Αν είναι Windows 10, κάνε δεξί κλικ στην έναρξη - disk managment. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει ψάξε τον δίσκο σου κάτω κάτω που έχει τους δίσκους ονομάζοντάς τους σε DISK 0 , DISK 1, DISK 2, βρες τον SSD και κάνε δεξί κλικ επάνω του και New Spanned Volume. Ακολούθησε τα βήματα ως έχουν by default και αφού σου τον φορμάρει θα είναι έτοιμος προς χρήση. Δεν βρισκω αυτο που μου λέτε στην εναρξη
kSiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, βιλλ29 είπε Δεν βρισκω αυτο που μου λέτε στην εναρξη Αν σας είναι πιο εύκολο πατήστε στο πληκτρολόγιο το εικονίδιο της έναρξης + το γραμμα Χ και θα ανοίξει το μενού για να μπείτε στο disk managment. Το εικονίδιο της έναρξης είναι ανάμεσα στο Ctrl και στο Alt.
βιλλ29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, kSiS είπε Αν σας είναι πιο εύκολο πατήστε στο πληκτρολόγιο το εικονίδιο της έναρξης + το γραμμα Χ και θα ανοίξει το μενού για να μπείτε στο disk managment. Το εικονίδιο της έναρξης είναι ανάμεσα στο Ctrl και στο Alt. Τωρα το βρηκα μου βγαζει τον δισκο ''με συνδεση'' λεει αλλα διπλα λεει δεν εχει εκχωρηθει
ultraex2003 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, βιλλ29 είπε Τωρα το βρηκα μου βγαζει τον δισκο ''με συνδεση'' λεει αλλα διπλα λεει δεν εχει εκχωρηθει κανε εκχωρηση να παρει γραμμα ο δισκος και μετα θα φανει Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από ultraex2003
βιλλ29 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο!!! το έφτιαξα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα