SiderisMav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά ομάδα. Λοιπόν το case μου το H500P mesh της coolermaster το οποίο έρχεται με δύο ανεμιστήρες 200mm μπροστά και έναν 140mm πίσω για exaust. Έχω βάλει και άλλα δύο Masterfan pro 120 Air balance της coolermaster επάνω. Απο θερμοκρασίες όλα πάνε καλά, από ήχο έχει αρχίσει και με ενοχλεί όμως και επίσης βαρέθηκα και το πολύ rgb . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει case fans με πολύ καλή ροή αέρα και να είναι ήσυχα. Δεν έχω θέμα αν βγάλω τα 200mm και βάλω τρία 140mm αρκεί να είναι δροσερά και ήσυχα. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondakkias31 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, SiderisMav είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά ομάδα. Λοιπόν το case μου το H500P mesh της coolermaster το οποίο έρχεται με δύο ανεμιστήρες 200mm μπροστά και έναν 140mm πίσω για exaust. Έχω βάλει και άλλα δύο Masterfan pro 120 Air balance της coolermaster επάνω. Απο θερμοκρασίες όλα πάνε καλά, από ήχο έχει αρχίσει και με ενοχλεί όμως και επίσης βαρέθηκα και το πολύ rgb . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει case fans με πολύ καλή ροή αέρα και να είναι ήσυχα. Δεν έχω θέμα αν βγάλω τα 200mm και βάλω τρία 140mm αρκεί να είναι δροσερά και ήσυχα. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! καλη χρονια γιατι δεν ριχνεις απο το bios τις στροφες εκει που δεν σε ενοχλουν? αν ειναι με 4pin connector τα fanakia γινεται επισης απο τους πιο αθορυβους ειναι της noctua αλλα πανακριβοι και τις phantecs γενικα η καλη σειρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiderisMav Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, hondakkias31 είπε καλη χρονια γιατι δεν ριχνεις απο το bios τις στροφες εκει που δεν σε ενοχλουν? αν ειναι με 4pin connector τα fanakia γινεται επισης απο τους πιο αθορυβους ειναι της noctua αλλα πανακριβοι και τις phantecs γενικα η καλη σειρα Καλησπέρα φίλε έχω τσεκαρει noctua αλλά τους γκρι για να ταιριάζουν με το χρώμα του κουτιού και ξέρω ότι είναι πανάκριβοι αλλά έχω δει και τους be quiet silentwings 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/9470967/Corsair-ML140-Pro-140mm.html Πρώτη φορά μένω ικανοποιημένος σε αναλογία θορύβου/απόδοσης από την Corsair. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 10:27 ΜΜ, BlueBlood7 είπε https://www.skroutz.gr/s/9470967/Corsair-ML140-Pro-140mm.html Πρώτη φορά μένω ικανοποιημένος σε αναλογία θορύβου/απόδοσης από την Corsair. Μιας και τους εχω δεν θα μπορουσα να ειμαι πιο ευχαριστημενος. Τους εχω μονιμα στις 550 στροφες και δεν ακουγονται καθολου στην κυριολεξια. Απο τις 650 στροφες και πανω ανεβαινει ο θορυβος λιγο και στις 800 και πανω ακουγεται αρκετα. Στις 550 στροφες ομως βγαζουν αρκετο αερα σε καθε περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 10:27 ΜΜ, BlueBlood7 είπε https://www.skroutz.gr/s/9470967/Corsair-ML140-Pro-140mm.html Πρώτη φορά μένω ικανοποιημένος σε αναλογία θορύβου/απόδοσης από την Corsair. Σίγουρα ναι. Τα ML είναι τρομερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 11:36 ΠΜ, SiderisMav είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά ομάδα. Λοιπόν το case μου το H500P mesh της coolermaster το οποίο έρχεται με δύο ανεμιστήρες 200mm μπροστά και έναν 140mm πίσω για exaust. Έχω βάλει και άλλα δύο Masterfan pro 120 Air balance της coolermaster επάνω. Απο θερμοκρασίες όλα πάνε καλά, από ήχο έχει αρχίσει και με ενοχλεί όμως και επίσης βαρέθηκα και το πολύ rgb . Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει case fans με πολύ καλή ροή αέρα και να είναι ήσυχα. Δεν έχω θέμα αν βγάλω τα 200mm και βάλω τρία 140mm αρκεί να είναι δροσερά και ήσυχα. Ελπίζω κάποιος να βοηθήσει! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! an θες να πας σε φθηνω φανακι και ήσυχο δες της arctic τα f12 pwm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα