Istros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Choulio είπε Εχω γραψει ηδη 3 φορες σε αυτο το νημα οτι η συγκεκριμενη διαφημιση δεν αφορα την ασφαλεια (security) αλλα την ιδιωτικοτητα (privacy). Δηλαδή οχι ποσο καλα προστατευει τα δεδομενα αλλα πως τα χρησιμοποιει. Η πτωση μετοχης ειναι καθολικη για το χρηματιστηριο και για την Apple δημιουργει απλα προβληματισμο σε συνδιασμό με τα μειωμενα κερδη και σε καμια περιπτωση πανικο. Οπως και να εχει δεν πιστευω ουτε καν οτι τα 2 σχετιζονται. Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα μας η διαφήμιση είναι παραπλανητική.Και βεβαια έχουν πάθει πανικό όταν η μετοχή κατρακυλάει είναι κάτι φυσιολογικό.Απλα είχαν βολεύει όλα αυτά τα χρόνια με τα έσοδα και ξαφνικά κατάλαβαν ότι με καθρεφτάκια δεν ξεγελάς πλέον τους ιθαγενείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Istros είπε Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα μας η διαφήμιση είναι παραπλανητική.Και βεβαια έχουν πάθει πανικό όταν η μετοχή κατρακυλάει είναι κάτι φυσιολογικό.Απλα είχαν βολεύει όλα αυτά τα χρόνια με τα έσοδα και ξαφνικά κατάλαβαν ότι με καθρεφτάκια δεν ξεγελάς πλέον τους ιθαγενείς Πως ειναι παραπλανητικη; Αυτο που διαφημιζει ειναι το privacy το οποιο προφανως και ειναι πολλα επιπεδα ανωτερο. Ναι ειχαν βολευτει τοσα χρονια με τα εσοδα και φετος με τα ιδια εσοδα απλα οχι αυξημενα επαθαν πανικο. Δεν ξερουν τι να κανουν.. σοβαρεψου.. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Choulio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Εγώ είμαι πολύ σοβαρός προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα το νόημα της παραπλανητικής διαφήμισης.Ξαναδιαβασε τα σχόλια άλλη μια φορα.Ιδιωτικοτητα και ίντερνετ δεν πάνε μαζι!Απ' όπου και αν το ψάξεις.Οσο για τη διαφήμιση έχει φάει απίστευτο κράξιμο ειδικά στην Αμερική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 8/1/2019 στις 6:58 ΜΜ, Istros είπε Εγώ είμαι πολύ σοβαρός προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα το νόημα της παραπλανητικής διαφήμισης.Ξαναδιαβασε τα σχόλια άλλη μια φορα.Ιδιωτικοτητα και ίντερνετ δεν πάνε μαζι!Απ' όπου και αν το ψάξεις.Οσο για τη διαφήμιση έχει φάει απίστευτο κράξιμο ειδικά στην Αμερική. Κράξιμο τρωει εδω και πανω απο 10ετια οποτε δεν μου λεει απολυτως τίποτα. Οσο για την ιδιωτικότητα μην εισαι και τοσο σι γουρος. Δες εδω. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από Choulio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 14 hours ago, Istros said: Εγώ είμαι πολύ σοβαρός προφανώς δεν έχεις καταλάβει ακόμα το νόημα της παραπλανητικής διαφήμισης.Ξαναδιαβασε τα σχόλια άλλη μια φορα.Ιδιωτικοτητα και ίντερνετ δεν πάνε μαζι!Απ' όπου και αν το ψάξεις.Οσο για τη διαφήμιση έχει φάει απίστευτο κράξιμο ειδικά στην Αμερική. Ναι έπαιξε πρώτο θεμα στο CNN και τώρα βλέπω ετοιμάζονται για διαδηλώσεις στους δρόμους για την κατάπτυστη αυτή διαφήμιση! Πως τόλμησε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα