Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, 

ψάχνω για ένα monitor 24" που να έχει όμως κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

1. να είναι monitor-TV. Οπωσδήποτε θέλω να έχει και δυνατότητα για να βλέπω τηλεόραση

2. να έχει panel IPS ή PLS

3. να υποστηρίζει ανάλυση 1929x1080 γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρω αν στην tv θα είναι καλή η εικόνα.

βλέπω πως σε ότι ψάχνω με τα παραπάνω χαρακτηριστικά η ανάλυση είναι μικρότερη.....έχετε κάποιες ιδέες-προτάσεις;

ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tempo είπε

καλημέρα, 

ψάχνω για ένα monitor 24" που να έχει όμως κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά

1. να είναι monitor-TV. Οπωσδήποτε θέλω να έχει και δυνατότητα για να βλέπω τηλεόραση

2. να έχει panel IPS ή PLS

3. να υποστηρίζει ανάλυση 1929x1080 γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν ξέρω αν στην tv θα είναι καλή η εικόνα.

βλέπω πως σε ότι ψάχνω με τα παραπάνω χαρακτηριστικά η ανάλυση είναι μικρότερη.....έχετε κάποιες ιδέες-προτάσεις;

ευχαριστώ 

Με βάση τα skroutz, best price δεν έχεις καμια επιλογή διότι το μοναδικό μοντελο της samsung δεν έχει DVB-T2 αποκωδ. αλλά DVB-T. Οπότε πρέπει να πας σε κλασσική TV Full HD no-name

Επεξ/σία από BTL
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BTL είπε

Βάσει skroutz, best price δεν έχεις καμια επιλογή διότι το μοναδικό μοντελο της samsung δεν έχει DVB-T2 αποκωδ. αλλά DVB-T. Οπότε πας σε κλασσική TV Full HD no-name

αυτό με το DVB-T ή DVB-T2 το εξηγείς λίγο παραπάνω αν είναι δυνατόν;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tempo είπε

αυτό με το DVB-T ή DVB-T2 το εξηγείς λίγο παραπάνω αν είναι δυνατόν;

Μέσα σε 1-2 χρόνια θα γίνει μετάβαση και απο το πρότυπο DVB-T σε πρότυπο DVB-T2. Αν η τηλεόραση που αγοράσεις δεν υποστηρίζει το νέο πρότυπο θα πρέπει να αγοράσεις καινούριο αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BTL είπε

Μέσα σε 1-2 χρόνια θα γίνει μετάβαση και απο το πρότυπο DVB-T σε πρότυπο DVB-T2. Αν η τηλεόραση που αγοράσεις δεν υποστηρίζει το νέο πρότυπο θα πρέπει να αγοράσεις καινούριο αποκωδικοποιητή.

πολύ χρήσιμη πληροφορία.....

3 ώρες πριν, BTL είπε

Με βάση τα skroutz, best price δεν έχεις καμια επιλογή διότι το μοναδικό μοντελο της samsung δεν έχει DVB-T2 αποκωδ. αλλά DVB-T. Οπότε πρέπει να πας σε κλασσική TV Full HD no-name

αν πούμε ότι ξεχνάμε το monitor-tv έχουμε κάποια πρόταση για σκέτη TV με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω;

Δημοσ.

Δυστυχώς δε γνωρίζω. Εψαχνα και εγω για κάτι παρόμοιο και δε βρήκα. Για κάποιο λόγο δε βγάζουν καινούρια μοντέλα με αυτά το χαρακτηριστικά. Εγω κατέληξα σε μια 22" Lg τελικά (22TK410V) λόγω χαμηλής τιμής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BTL είπε

Δυστυχώς δε γνωρίζω. Εψαχνα και εγω για κάτι παρόμοιο και δε βρήκα. Για κάποιο λόγο δε βγάζουν καινούρια μοντέλα με αυτά το χαρακτηριστικά. Εγω κατέληξα σε μια 22" Lg τελικά (22TK410V) λόγω χαμηλής τιμής.

η LG βλέπω είναι monitor tv, αξιόλογη άλλα είναι 22" οπότε δεν μου κάνει....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BTL είπε

Ισως η Phillips 24PFT4022 στα 124€ έχει τα χαρακτηριστικά που θέλεις  (δεν ξέρω για το IPS panel, αλλά σύμφωνα με

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9af5923eb

έχει. αλλά δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστο)

ναι, το έχω δει.....είναι ιδέα μου ότι η συγκεκριμένη tv είναι λίγο ξαπλωμένη με την βάση που έχει και όχι κατακόρυφη; έψαξα φωτογραφίες και σε όλες είναι λίγο ξαπλωμένη......μόνο εγώ το βλέπω έτσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...