btsaroux Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λογικα ξενοδοχείο για χριστουγεννα δεν προκειται να βρεις κατι καλο φτηνο, καλυτερα να δοκιμάσεις την τυχη σου με airbnb μιας και εκεινη την περιοδο αρκετοι κατοικοι φευγουν απο την πολη. Για χρηματα μπορεις να βγαλεις μια revolut και να την χρησιμοποιεις ανετα. Η μονη περιπτωση που δεν μου δουλεψε ηταν σε αυτοματες αντλιες βενζινης. Για μετακινηση αν εισαι μεσα στην πολη μην σκεφτεσαι με τιποτα το αυτοκινητο, προσπαθησε να μεινεις Manhattan η queens αλλα κοντα στο Manhattan γιατι τα τρενα ειναι τρελα αργα. Αρκετα μουσεια εχουν δωρεαν μερες αν θες να πας. Οσο για να ανεβεις πανω σε ουρανοξύστες θα σου ελεγα καλυτερα να χαλασεις αυτα τα λεφτα σε μια βολτα με ελικοπτερο. Ερχεται σαν τιμη σαν να ανεβεις πανω σε 2 ουρανοξυστες αλλα ισως να σου αρεσει περισσοτερο. Αν θες μπορει να σου βγει οικονομικο αλλα εξαρταται τις θες να κανεις εκει. Αν θες να βγεις απο την πολη τοτε θα χρειαστες αυτοκινητο. Το Διεθνές διπλωμα το χρειαζεσαι κυριως αν σε σταματησουν. Ενοικιαση Αυτοκινήτου μονο για τις μερες που το χρειαζεσαι και να ισως χρειαστεις συσκευή για τα διοδια. Αν θες ψωνισεις μπορεις στα century21 η στο Woodbury (εκτος πολης) Για φαγητο σε φαστφουνταδικα να υπολογιζεις γυρω στα 10-15 ανα γευμα και σε εστιατορια απο 30-300. Για το μετρο εβδομαδιαια καρτα και προσοχη μην την χασεις. Εγω απο εισητηρια τα φτηνοτερα που εχω κλεισει για νεα υορκη ηταν 306 με klm και delta. Αν θες να δεις αγωνα nba δες στο ticketmaster αλλα οταν ανακοινωθει υο προγραμμα της νεας σεζον. Γενικα αν το ψαξεις αρκετα νομιζω μπορεις να κλεισεις αεροπορικο και ξενοδοχειο με ενα χιλιαρικο το ατομο βαρια. Στην τελευταια δικια μου περιπτωση που πηγα (4η φορα) κοστισαν ανα ατομο (3 ατομα) αεροπορικα 306 διαμονες 300 ελικοπτερο 44 αυτοκινητο 100 Εισητηρια nba 22 Και ηταν 13 μερες νεα υορκη, βοστωνη, Washington με τις 7 στην νεα υορκη. Γενικα νομιζω σαν κανονα να εχεις οτι οσο εισαι εκει χρειαζεσαι κανα 100αρικο την μερα στο νερο. Αλλες μερες περισσοτερα αλλες λιγοτερα. Αν χρειαστεις λεπτομερειες για να κλεισεις πες και αν μπορω θα βοηθησω. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2019 από btsaroux 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 16 λεπτά πριν, btsaroux είπε ελικοπτερο 44 Δε νομίζω φίλε να είναι 44$ για heli ride. Μάλλον 200$/ άτομο + helipad fee (40$) + local tax (λογικά). 36$ έχει το empire state building rooftop.
btsaroux Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Δε νομίζω φίλε να είναι 44$ για heli ride. Μάλλον 200$/ άτομο + helipad fee (40$) + local tax (λογικά). 36$ έχει το empire state building rooftop. 44 το εκλεισα απο την πλευρά του new jersey απο flynyon.com ηταν labour day οταν το εκλεισα με ανοιχτη ημερομηνια και ειχε εκπτωση νομιζω 60% εκεινη την μερα. Αυτο ειναι το καλο οταν εχεις χρονο να το προγραμματίσεις 😀
karaLRS Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, btsaroux είπε 44 το εκλεισα απο την πλευρά του new jersey απο flynyon.com ηταν labour day οταν το εκλεισα με ανοιχτη ημερομηνια και ειχε εκπτωση νομιζω 60% εκεινη την μερα. Αυτο ειναι το καλο οταν εχεις χρονο να το προγραμματίσεις 😀 σήμερα έχει 50% και πάλι τόσο χαμηλά δεν φτάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, karaLRS είπε σήμερα έχει 50% και πάλι τόσο χαμηλά δεν φτάνει. Ακριβώς. Μάλλον του λείπει ένας άσσος μπροστά στο ποσό. Τέλος πάντων, δεν είμαι και ειδικός στα heli rides και για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω. Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να απαιτούνται μόλις 44$ (ακόμα και με γερή έκπτωση) για τέτοια υπηρεσία.
karaLRS Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ακριβώς. Μάλλον του λείπει ένας άσσος μπροστά στο ποσό. Τέλος πάντων, δεν είμαι και ειδικός στα heli rides και για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω. Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να απαιτούνται μόλις 44$ (ακόμα και με γερή έκπτωση) για τέτοια υπηρεσία. και εμένα μου φαίνεται παράξενο. 44$ ήθελα μόνο στα five guys 😀
btsaroux Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, karaLRS είπε σήμερα έχει 50% και πάλι τόσο χαμηλά δεν φτάνει. Ναι απο οτι ειδα στην αποδειξη ηταν 40% η εκπτωση αλλα σε πακετο off-peak 14 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Δε νομίζω φίλε να είναι 44$ για heli ride. Μάλλον 200$/ άτομο + helipad fee (40$) + local tax (λογικά). 36$ έχει το empire state building rooftop. 44 το εκλεισα απο την πλευρά του new jersey απο flynyon.com ηταν labour day οταν το εκλεισα με ανοιχτη ημερομηνια και ειχε εκπτωση νομιζω 60% εκεινη την μερα. Αυτο ειναι το καλο οταν εχεις χρονο να το προγραμματίσεις 😀 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, btsaroux είπε Ναι απο οτι ειδα στην αποδειξη ηταν 40% η εκπτωση αλλα σε πακετο off-peak 44 το εκλεισα απο την πλευρά του new jersey απο flynyon.com ηταν labour day οταν το εκλεισα με ανοιχτη ημερομηνια και ειχε εκπτωση νομιζω 60% εκεινη την μερα. Αυτο ειναι το καλο οταν εχεις χρονο να το προγραμματίσεις 😀 Μάλιστα, άρα είναι από New Jersey και όχι από New York. Ίσως έτσι εξηγείται το ποσό.
btsaroux Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ακριβώς. Μάλλον του λείπει ένας άσσος μπροστά στο ποσό. Τέλος πάντων, δεν είμαι και ειδικός στα heli rides και για να το λέει κάτι θα ξέρει παραπάνω. Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να απαιτούνται μόλις 44$ (ακόμα και με γερή έκπτωση) για τέτοια υπηρεσία. Ηταν πακετο off peak που ειχαν οταν το εκλεισα. Εκει οταν πας σου λενε να κανεις upgrade αν θες και αυτο παιρνει παζαρεμα. Γενικα με 150 τελικη μπορεις να κανεις το πακετο των 400 εκει. Κλεινεις το πιο φτηνο και το παζαρευεις και εκει αν θες upgrade. 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Μάλιστα, άρα είναι από New Jersey και όχι από New York. Ίσως έτσι εξηγείται το ποσό. Το θεμα ειναι οτι δεν απογειωνεται απο το Manhattan αλλα κατα τα αλλα στα ιδια μερη σε παει, απλως πολυ πιο οικονομικα. Τωρα το φτηνοτερο ειναι αυτο https://www.newyorkonair.com/product/nyc-starter-package/ οποτε βαζεις και εκπτωση απο πανω σε αυτο και αν θες κατι παραπανω το παζαρευεις εκει. Βιντεο δεν χρειαζεται να αγορασεις απο εκει γιατι το βιντεο ειναι μεσα απο το ελικοπτερο και δειχνει μονο τις φατσες σας κατα την πτηση.
mikes prime Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Παιδιά ευχαριστώ παρά πολύ για τις πληροφορίες! Το αυτοκίνητο εννοείται το ρωτάω μόνο για να πάω Woodbury δηλαδή για μια μέρα! 3/5 σχεδιάζουμε να πάμε Βοστώνη ( από νέα Υόρκη ) για τον αγώνα Σέλτικς - Μιλγουοκι! Είναι σχετικά ευκολο να κινηθείς με τρένο ; Η προτείνετε ενοικίαση αυτοκινήτου;
karaLRS Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, mikes prime είπε Παιδιά ευχαριστώ παρά πολύ για τις πληροφορίες! Το αυτοκίνητο εννοείται το ρωτάω μόνο για να πάω Woodbury δηλαδή για μια μέρα! 3/5 σχεδιάζουμε να πάμε Βοστώνη ( από νέα Υόρκη ) για τον αγώνα Σέλτικς - Μιλγουοκι! Είναι σχετικά ευκολο να κινηθείς με τρένο ; Η προτείνετε ενοικίαση αυτοκινήτου; για το Woodbury έχει πούλμαν που φεύγουν από όλοι την πόλη. προσωπικά δύο φορές νέα Υόρκη δεν έχω πάει στο εκπτωτικό. κάτι ψιλά είχα πάρει από Macy's. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 35 λεπτά πριν, mikes prime είπε Παιδιά ευχαριστώ παρά πολύ για τις πληροφορίες! Το αυτοκίνητο εννοείται το ρωτάω μόνο για να πάω Woodbury δηλαδή για μια μέρα! 3/5 σχεδιάζουμε να πάμε Βοστώνη ( από νέα Υόρκη ) για τον αγώνα Σέλτικς - Μιλγουοκι! Είναι σχετικά ευκολο να κινηθείς με τρένο ; Η προτείνετε ενοικίαση αυτοκινήτου; New York -> Boston μπορείς να πας με λεωφ. Από Chinese λεωφορειο μέχρι τα πιο ακριβά (grayhound αν δε κάνω λαθος).
btsaroux Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 47 λεπτά πριν, mikes prime είπε Παιδιά ευχαριστώ παρά πολύ για τις πληροφορίες! Το αυτοκίνητο εννοείται το ρωτάω μόνο για να πάω Woodbury δηλαδή για μια μέρα! 3/5 σχεδιάζουμε να πάμε Βοστώνη ( από νέα Υόρκη ) για τον αγώνα Σέλτικς - Μιλγουοκι! Είναι σχετικά ευκολο να κινηθείς με τρένο ; Η προτείνετε ενοικίαση αυτοκινήτου; Εγω θα σου προτεινα να πας Βοστωνη με Αυτοκινητο και να μην πας στο Woodbury για ψωνια αλλα στο Wrentham. Ειναι πιο οργανωμενο σαν μερος, μπορει να μην εχει πολυ high end μαρκες οπως Cavali, Balenciaga κτλ. Αν δεν εχεις κλεισει τα εισητηρια για τον αγωνα δεν εχεις πολλες ελπιδες να βρεις κατι μιας και στην Βοστωνη ειναι τρελοι με τις ομαδες τους και οι περισσοτεροι ειναι με διαρκειας. Μπορεις να πας και με τρενο και με λεωφορειο, πιο οικονομικο το λεωφορειο με καμια εταιρια οπως η Megabus η Peter pan. 1
mikes prime Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Δημοσ. 28 Απριλίου 2019 Προς το παρόν βλέπω διαθεσιμότητα στο Ticketmaster, αλλά μάλλον θα επιλέξω το λεωφορείο. Σας ευχαριστώ για όλα ! 1
mikes prime Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μετά από 8 μερες στην NYC, σας παραθετω καποιες πληροφοριες ενδεχομενως να σας φανουν χρήσιμες. Προσγειώθηκα στο Terminal 4, απο το οποιο για να φυγεις προς την εξοδο του αεροδρομιου χρησιμοποιεις AirTrain ( το οποιο το πληρωνεις κατα την εξοδο σου απο το αεροδρομιο. Προσοχη αλλη η καρτα του AirTrain και αλλη του μετρο. Η χρηση του AirTrain κοστιζει 5$ + 1$ η εκδοση της καρτας) Αφου βγαλετε ticket για το Airtrain και το κανετε reedem στο μηχανημα που εχετε μπροστα σας, Υπαρχουν καποια stand τυπου περιπτερα, που πουλανε MetroCard Unlimited για 7 ημερες στα 33$ σε περιπτωση που δεν θελετε να χρησιμοποιησετε αλλα μεσα μεταφορας. Το μετρο καλυπτει σχεδον ολα τα αξιοθεατα. Προσωπικα χρησιμοποιησα CityPass για τα αξιοθεατα. Empire State, Rockefeller, Memorial , Μουσειο Φυσικης Ιστοριας , Μητροπολιτικο Μουσειο, Βολτουλα με καραβακι στο Αγαλμα της Ελευθεριας ολα αυτα στα 127 ευρω. Επειδη μας τα χαλασε λιγο ο καιρος, δεν ειχε καποια ιδιαιτερη ουρα και δεν περιμεναμε πολυ ωρα. Οταν εχει λιακαδα, καλο θα ειναι να προμηθευτειτε τα εισιτηρια σας απο τη προηγουμενη ημερα διοτι γινεται απλα ενας πανικος. Το οτι εχετε Citypass δεν σημαινει οτι εχετε και εισιτηριο. Απλα με το Citypass ειναι σαν αποδειξη. Εξαιρειται το Empire State που απλα περνας με το Citypass απευθειας. ( Επισης το Μουσειο Φυσικης Ιστοριας εχει καποιες ημερες δωρεαν εισοδο. Προσοχη! ) Καλο θα ειναι να περασετε και απο High Line, το οποιο καταληγει σε ενα εμπορικο, μια πολυ ωραια διαδρομη η οποια ειναι φυσικα δωρεαν. Τα αναφερει και ο συμφορουμιτης παραπανω τι ειναι δωρεαν. Οσον αφορα το φαγητο, αν ειστε on budget και θελετε να προσεξετε τη διατροφη σας, υπαρχει ενα σουπερ μαρκετ στο Bryant Park (σιγουρα θα υπαρχει κ αλλο απλα αυτο βολεψε λογο στασης μετρο) το οποιο λεγεται Whole Foods Market. Εκει θα βρειτε οργανικο φαγητο μαγειρεμενο, ενα μπουφε τεραστιο και γεμιζεται το κουτι σας, μολις με 12$ ανα pound. Επισης διαθετει κρεοπωλειο, ιχθυοπωλειο, σουσι, φουρνο και πιτσαρια. Ειναι μια καλη επιλογη σε περιπτωση που βαρεθειτε το fast food. Σε αγωνα NBA δυστυχως δεν καταφερα να παω (επρεπε να παω Βοστωνη με λεωφορειο, περιπου 10 ωρες, πηγαινε-ελα. Αξιζει ομως να την επισκεφτειτε αν εχετε παραπανω χρονο) πηγα ομως σε αγωνα Yankees. Πολυ ομορφη εμπειρια, αλλα δυστυχως βαριεσαι πολυ ευκολα (οι αμερικανοι το βλεπουν σαν εκδρομουλα Κυριακατικη, σχεδον ολοημερη) Προσοχη αν θελετε να πατε σε αγωνα Baseball δεν επιτρεπονται λαπτοπ και τυπου selfie stick! Σε αγωνα NBA δεν επιτρεπουν καν backpack. Οι φωτογραφικες καμερες ειναι ΟΚ. Εισιτηρια για Baseball ξεκινουν απο 38$ τερμα Θεου, αλλα ικανοποιητικη θεα. Νυχτερινη ζωη. Αν εχετε υπομονη ισως παρετε μια γευση. Προσωπικα προσπαθησα το Mr.Purple, περιμενα μια ωρα ακριβως στην ουρα. Ειναι μια πολυ ωραια ταρατσα απο την οποια εχετε τρομερη θεα το βραδυ. Τα ποτα ξεκινουν απο 16$ συν τα tips. Για περισσοτερες πληροφοριες νυχτας pm! Τρομερη εμπειρια, αξιζε το κοπο και τα χρηματα. Στη διαθεση σας για οποιαδηποτε πληροφορια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα