basilis_k6 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, TehJoHnX είπε Δοκιμασε, δεν εχεις κατι να χασεις...μπορει να στα αλλαξουν. Αψογα και τα Cloud 2 ok γιατι οχι?
frozex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 εγώ να πω πως έχω τα cloud II, πάνω από το 70% του max της έντασης τους ακούγετε θόρυβος και χαλάει την ποιότητα του ήχου. επίσης από το βάλε βγάλε μου χάλασε το καλώδιο και τώρα το pc δεν τα αναγνωρίζει. αν είχα τα cloud I θα επισκευαζοταν εύκολα αλλά στο usb δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να αγοράσω το καλώδιο (το πουλάνε ξεχωριστά) 35€ και 60€ πήρα τα ακουστικά.
pirmen56 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, frozex είπε εγώ να πω πως έχω τα cloud II, πάνω από το 70% του max της έντασης τους ακούγετε θόρυβος και χαλάει την ποιότητα του ήχου. επίσης από το βάλε βγάλε μου χάλασε το καλώδιο και τώρα το pc δεν τα αναγνωρίζει. αν είχα τα cloud I θα επισκευαζοταν εύκολα αλλά στο usb δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να αγοράσω το καλώδιο (το πουλάνε ξεχωριστά) 35€ και 60€ πήρα τα ακουστικά. Τα cloud II συνοδεύονται από δική τους USB κάρτα ήχου 7.1 των 30€. Μια απολύτως βάσικη κάρτα ήχου δηλαδή. Χειρότερη σε ποιότητα από τις onboard των καλών μητρικών. Μια κάρτα που δεν είναι ειδικά φτιαγμένη για το σχετικά μεγάλο ρεύμα που τραβάει ένα ακουστικό και τα χαμηλά του Ohm. Λογικό να υπάρχουν τέτοια προβλήματα και με την κάρτα αυτή αλλά και με τις αδύναμες σε ρεύμα onboard κάρτες που φτιάχτηκαν για να στέλνουν ήχο στην είσοδο ενισχυτών. Στο skroutz βλέπεις άπειρες θετικές κριτικές για τα HyperX με άτομα που τα παίζουν έτσι. Ωραία. Πόσες από αυτές τις κριτικές είναι από άτομα με εμπειρία από καλό ήχο; Πόσοι από αυτούς έχουν ακούσει στη ζωή τους κάτι καλύτερο για να συγκρίνουν; Πόσοι έχουν πιάσει στα χέρια τους ακουστικά από εξειδικευμένες εταιρείες, όπως τα beyer για να δουν ποιότητα κατασκευής; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56
frozex Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 ούτε και εγώ θα το είχα παρατηρήσει, τα είχα max 40%, ήταν τα πρώτα καλά ακουστικά που πήρα και μου φαινόταν αρκετά δυνατά παραπάνω από αυτό. ένας φίλος μου το είπε και εγώ το επιβεβαιώνω.
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 11:32 ΠΜ, frozex είπε εγώ να πω πως έχω τα cloud II, πάνω από το 70% του max της έντασης τους ακούγετε θόρυβος και χαλάει την ποιότητα του ήχου. επίσης από το βάλε βγάλε μου χάλασε το καλώδιο και τώρα το pc δεν τα αναγνωρίζει. αν είχα τα cloud I θα επισκευαζοταν εύκολα αλλά στο usb δε γίνεται τίποτα. Πρέπει να αγοράσω το καλώδιο (το πουλάνε ξεχωριστά) 35€ και 60€ πήρα τα ακουστικά. δεν τα βρισκω παντως τα cloud2 κατω απο 88e... Αν τα έβρισκα 60 θα τα έπαιρνα χθες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα