Προς το περιεχόμενο

Hyperx Cloud 3?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα να αγοράσω ενα headset να αντικαταστήσω τα cloud 1 μου (rip) και ψάχνωντας έπεσα πανω σε αυτο https://business.financialpost.com/pmn/press-releases-pmn/business-wire-news-releases-pmn/naming-rights-to-hyperx-esports-truck-unveiled-in-time-for-ces-2019

Αν οντως ενα cloud 3 παρουσιαστει στην ces τοτε τα 2 θα πέσουν σε τιμή αλλα ισως τα 3 να ειναι ασυρματα πλέον για την ιδια τιμή που έχουν παραδοσιακα τα cloud στα 100 ντολλαρς

:hyper hyped:

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, odystam είπε

Έτσι απο περιέργεια τα cloud 1 τι ζημιά βγάλανε? 

ελα ντε...

πεθανε το δεξι. ανοιξα και με πολύμετρο ειδα οτι δεν περνάει ρευμα απο το ενα καλώδιο. μέτρησα πανω στις επαφες κατευθείαν. Αφου εβγαλα το παλιο καλωδιο ακούμπησα ενα άλλο και παλι δεν ειχα ηχο. παρατήρησα οτι φαινετε κομμένο κοντα στην μεμβράνη αλλα ειναι τοσο ψιλα καλωδια που δεν παιζει με το χερι να τα επισκεασω. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ελα ντε...

πεθανε το δεξι. ανοιξα και με πολύμετρο ειδα οτι δεν περνάει ρευμα απο το ενα καλώδιο. μέτρησα πανω στις επαφες κατευθείαν. Αφου εβγαλα το παλιο καλωδιο ακούμπησα ενα άλλο και παλι δεν ειχα ηχο. παρατήρησα οτι φαινετε κομμένο κοντα στην μεμβράνη αλλα ειναι τοσο ψιλα καλωδια που δεν παιζει με το χερι να τα επισκεασω. 

Κρίμα και είναι καλά ακουστικά...Περίεργο πάντως αυτό που έγινε, αντε να κοπεί το καλώδιο νταξει, αλλά να χαλάσει η μεμβράνη σπάνιο (καλά εκτός αν έκανες δοκιμές με ενισχυτή χιλίων watt :P

Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 1:26 ΠΜ, basilis_k6 είπε

ελα ντε...

μια χαρα επισκευάζονται...

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω που ειναι κομμένο δεν τα εχω πιάσει αυτα τα ακουστικά.

Εγω γενικά επισκευάζω ακουστικά τα καλωδιάκια αυτα με καλάι και κολλιτίρι κολλάνε,Ζορικα σε κάποια ακουστικά γιατι εχουν μια επικάλυψη σαν βερνίκι και τριχουλες, πχ σε razer κολλάνε πολύ δυσκολα δεν πιάνει το καλάι αλλά αν το παλέψεις η αν το κάψεις πρώτα με αναπτήρα κολλάνε.

βάλε καμια φώτο 

Δημοσ.

Αυτα τα καλώδια εχω και εγω ακριβως. Το θέμα ειναι οτι κόπηκε απο κατω απο την κολληση το καλωδιο που παει στην μεμβρανη. Δεν φαινετε σε φωτο αυτο. 

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω για την μεμβράνη που λές.

οπος και να εχει πρεπει να ανα ανοιξεις για να κάνεις δουλεια να ξεβιδώσεις τα καλύματα κτλ 

Δημοσ.

Δεν εχεις κανενα "ηλεκτρονικαδικο" καπου κοντα σου να περασεις να κανεις καμια ερωτηση?

Ευκολο fix πρεπει να νε για αυτους..

Δημοσ.

Εστειλες μηνυμα στην kingston; ειχαν και τα δικα μου θεμα και μου στείλανε ολοκαινουργια χωρις να χρειαστει να στειλω τιποτα, μεσα σε 5 μερες τα ειχα στα χερια μου απο uk. Εχουν πολυ καλο support.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε

Εστειλες μηνυμα στην kingston; ειχαν και τα δικα μου θεμα και μου στείλανε ολοκαινουργια χωρις να χρειαστει να στειλω τιποτα, μεσα σε 5 μερες τα ειχα στα χερια μου απο uk. Εχουν πολυ καλο support.

2μιση χρόνια μετα τι να πω? αν και τα προσεχα σαν τα ματια μου. τεσπα παμε για cloud 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λιγότερα από τα χρήματα των δύο HyperX βρίσκει κάποιος beyer DT 770 pro ή 990 pro. Που είναι "made in germany", φτιαγμένα για επαγγελματική χρήση(βλέπεις κατόχους που τα έχουν δεκαετίες), με σχετικά φθηνά spare parts για τα πάντα και τα φιλικότερα στο δέρμα pads που υπάρχουν.

Αναφορά σε κείμενο

δεν μας εδωσε cloud 3. κάτι υπερπανάκριβα ακουστικα έβγαλε ονοματι cloud orbit/orbit s

Αυτά είναι τεχνολογίας planar magnetic. Άλλο επίπεδο ήχου. Συνήθως τέτοια ακουστικά έχουν από 350€ και πάνω.

Κρίνονται ως πανάκριβα μέχρι να ξεφύγει κάποιος από τα gaming ακουστικά και να παρακολουθήσει έστω και μια ταινία ή να παίξει game με dolby headphone/sennheiser surround με τέτοιου επιπέδου ακουστικά.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

2μιση χρόνια μετα τι να πω? αν και τα προσεχα σαν τα ματια μου. τεσπα παμε για cloud 2

Δοκιμασε, δεν εχεις κατι να χασεις...μπορει να στα αλλαξουν. Αψογα και τα Cloud 2 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...