Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους κ Καλη Χρονια να εχετε.

Ηθελα να ρωτησω σε MacBook Pro 13" mic 2012 ποσο ειναι η κανονικες θερμοκρασιες? ξερω οτι παιζουν πολλα ρολο (θερμοκρασια δωματιου κτλπ, ποσα apps τρεχω, αν εχει καθαριστει το μηχανημα κτλπ) απλα θελω να δω τι ακριβος παιζει με το δικο μου. κατι φορες (σπανια) καιγεται το γραφειο απο το λαπτοπ.

οριστε κ καποια Screen Shots απο iStat Menu. δν εχω πειραξει κατι κ η θερμοκρασιες ειναι σε C κ απλα δν μπορω να καταλαβω αν ειναι ολα οκ η οχι!

Ευχαριστω πολυ κ καλο βραδυ να εχετε

Tα specs ειναι:

MacBook 13" mid '12

CPU: 2.5 GHz Intel Core i5

RAM: 16 GB 1600 MHz DDR3

SSD: 250GB

Screen Shot 2019-01-06 at 12.13.05 AM.png

Screen Shot 2019-01-06 at 12.13.34 AM.png

Screen Shot 2019-01-06 at 12.13.45 AM.png

Επεξ/σία από mp0ukLas
Δημοσ.

Πόσα χρόνια το έχεις το μηχάνημα και αν δεν είναι δικό σου γενικότερα άμα γνωρίζεις πόσο χρονών χρήση έχει εάν το έχεις πάρει από κάποιο δεύτερο χέρι.?

Δημοσ.

Αμα έχει ξανά σηκώσει θερμοκρασίες σίγουρα η πάστα στη cpu έχει ξεραθεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία της Arctic την mx2 και να την αλλάξεις και μόνος σου, μπορείς επίσης να ανοίξεις το καπάκι πίσω από μόνος σου και να τσεκάρεις και το ανεμιστηράκι εάν είναι καθαρό, και αυτά εδώ είναι τα στάνταρ και τα εύκολα.

Εάν σε όλα αυτά είσαι καθαρός τότε το πρόβλημα πάει αλλού και είναι καθαρά τεχνικό και πρέπει να πας το motherboard σίγουρα σε τεχνικό για να το κοιτάξει αφορά ένα τσιπ το οποίο διαχειρίζεται όλους τους σένσορες μέσα στο σύστημα, και κάνει το σήμα που παίρνει από τη cpu για τη θερμοκρασία να μην ζητάει τις σωστές τιμές και οι ανεμιστήρες δεν έχουν την κατάλληλη περιστροφή.

Μπορείς επίσης να τσεκάρεις κάποια βιντεάκια που κυκλοφορούν του rossmann για να ενημερωθείς για κάποια πράγματα να ξέρεις τι να περιμένεις.

Εδώ στο site δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link για αυτά τα βίντεο οπότε βρες τα μόνος σου.

Δημοσ.

Παιδιά 55 βαθμούς Κελσίου δείχνει. Μην τρελαθούμε, είναι αρκετά χαμηλά ειδικά για υπολογιστή 6ετίας. Και τα σύγχρονα μηχανήματα σε full loading 80-90 βαθμούς χτυπάνε για πλάκα. Μην τρελαίνεσαι μια χαρά δουλεύει ο υπολογιστής σου. Αν το ανεμιστηράκι δουλεύει πολύ συχνά ή μόνιμα και δυνατά για να κρατήσει αυτή την θερμοκρασία τότε πιθανώς να χρειάζεται καθάρισμα από σκόνες και αλλαγή πάστας. Πάντως η θερμοκρασία σα νούμερο είναι καλή.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 6/1/2019 στις 5:37 ΜΜ, thodoris20s είπε

Παιδιά 55 βαθμούς Κελσίου δείχνει. Μην τρελαθούμε, είναι αρκετά χαμηλά ειδικά για υπολογιστή 6ετίας. Και τα σύγχρονα μηχανήματα σε full loading 80-90 βαθμούς χτυπάνε για πλάκα. Μην τρελαίνεσαι μια χαρά δουλεύει ο υπολογιστής σου. Αν το ανεμιστηράκι δουλεύει πολύ συχνά ή μόνιμα και δυνατά για να κρατήσει αυτή την θερμοκρασία τότε πιθανώς να χρειάζεται καθάρισμα από σκόνες και αλλαγή πάστας. Πάντως η θερμοκρασία σα νούμερο είναι καλή.

Παντως το FAN ουτε που το ακουω.. Θα το ακουσω μονο οταν δωσω εγω εντολη να ανεβει πανω απο τις 2000. το μηχανημα θα ζεσταθει μονο οταν το πιεσω παρα πολυ πχ οταν ανοιγω σαφαρι κ chrome παρεα με το DAW που δουλευω πανω σε παραγωγη μουσικης. εκει η CPU αρχιζει κ χτυπαει γτ το πιεζω! 1-2 φορες μονο μου εχει ζεσταθει χωρις να κανω απολυτος τπτ.. εκει δν ξερω τη παιζει!

Δημοσ.

Μπορεί να έκανε κάποια διαδικασία στο background ο υπολογιστής. Αν δεν είναι συχνό φαινόμενο μην σε απασχολεί. Καλό είναι να το ανοίξεις για καθάρισμα κάποια στιγμή πάντως, αν πιάνουν τα χέρια σου ειδάλλως πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό. Κάνα 20ρικο θα σου πάρει

Δημοσ.
20 ώρες πριν, thodoris20s είπε

Μπορεί να έκανε κάποια διαδικασία στο background ο υπολογιστής. Αν δεν είναι συχνό φαινόμενο μην σε απασχολεί. Καλό είναι να το ανοίξεις για καθάρισμα κάποια στιγμή πάντως, αν πιάνουν τα χέρια σου ειδάλλως πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό. Κάνα 20ρικο θα σου πάρει

Θα το ανοιξω αν κ σκεφτομαι να το παω σε τεχνικο να μου αλλαξει κ παστα στην CPU (ειναι κ 6αετιας το λαπτοπ) κ να δω ποσο θα θελει κ για αλλαγη μπαταριας. προχθες μου εβγαλε μηνυμα "servise battery" κ ειδα οτι εχει 571 κυκλους, αν κ ειναι λιγο για το χρονο που το εχω κ την χρηση που του κανω.. μιλαμε το εχω σκισει το λαπτοπ στην χρηση!! χαχαχα. τα λεφτα του παντως τα εχει βγαλει με το παραπανω. 1500ε ηθελε ο κοτσοβολος πριν 6 χρονια κ το εφερα απο USA με 840 ευρω.. good deal νομιζω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...