Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαίνεται βρήκα το νέο μου κινητό. Ευχαριστώ shooterg το 7+ φαίνεται πάρα πολύ ωραίο και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα πάω να το δω και από κοντά αύριο. :D

Επίσης, πείστηκα να πάρω Xiaomi εφόσον δε μου αρέσει το Nokia. Μάλλον το Mi 8 Lite το οποίο μου άρεσε εξίσου πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Μου φαίνεται βρήκα το νέο μου κινητό. Ευχαριστώ shooterg το 7+ φαίνεται πάρα πολύ ωραίο και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα πάω να το δω και από κοντά αύριο. :D

Επίσης, πείστηκα να πάρω Xiaomi εφόσον δε μου αρέσει το Nokia. Μάλλον το Mi 8 Lite το οποίο μου άρεσε εξίσου πολύ.

Στα έλεγα απ την αρχή αλλά σου άρεσε το redmi note 6. Χαίρομαι που άλλαξες γνώμη είναι καλύτερη επιλογή αυτή πιστεύω! Ακόμα καλύτερη θα ήταν και το 7 Plus αλλά αφού δεν χωνεύεις την Nokia εναλλακτικά το Mi 8 Lite είναι καλή συσκευή για τα λεφτά της.

Σχετικά με το G6 που ανέφερες παραπάνω θα πάρει το android 9.0 στα σίγουρα αλλά δεν ξέρουμε ποτέ ακριβώς ακόμα, μας έχει συνηθίσει πλέον η LG κάθε φορά τα ίδια...

Ως πρώην κάτοχος του G6 μόνο τα καλύτερα έχω να λέω. Αρχικά δεν συγκρίνεται με κανένα απ τα παραπάνω μιας και δω μιλάμε για ναυαρχίδα και ας είναι λιγάκι παλιότερο. Πολύ καλές κάμερες (standard & wide angle) με OIS, SD 821, 3300mah μπαταρία (σε εμένα έβγαζε την μέρα κανονικά σε άλλους πάλι οριακά), αδιάβροχο (IP68+στρατιωτική πιστοποίηση), QC 3.0, Gorilla glass 5.

Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το ότι είναι λιγάκι πιο παλιό, στα λεφτά που έχει πάει τώρα είναι φωτιά να ξέρεις! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά, ευχαριστώ για τη πολύτιμη σου βοήθεια.

Για το κινητό τώρα, απλώς είχα δει το Nokia που μου πρότεινες αρχικά και τρόμαξα γιατί ήταν πολύ άσχημο. Με εξέπληξε πολύ το 7+, εξαιρετικό design και δυνατά χαρακτηριστικά. Δε βρίσκω λόγο να μη το πάρω. Μία ερώτηση: γιατί η διαφορά τιμής του στο skroutz με το public είναι τόσο (τραγικά) μεγάλη; Μιλάμε για 200€ διαφορά!!!

Για το G6, είναι κινητάρα, με μύησε ο κομμωτής μου (😋) πρόσφατα στα LG, δεν έδινα σημασία ως τώρα.  Φτιάχνουν πολύ δυνατές συσκευές. However, όπως προείπα, με χαλάει κάπως η ηλικία του. Άμα δεν έπεφτα στο Nokia 7+, ίσως το σκεφτόμουν πιο σοβαρά να κινηθώ σε αυτό. Πάντως άμα πήγαινα για κινητό στα 350-400, θα έπαιρνα σίγουρα το G7. :)

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Αρχικά, ευχαριστώ για τη πολύτιμη σου βοήθεια.

Για το κινητό τώρα, απλώς είχα δει το Nokia που μου πρότεινες αρχικά και τρόμαξα γιατί ήταν πολύ άσχημο. Με εξέπληξε πολύ το 7+, εξαιρετικό design και δυνατά χαρακτηριστικά. Δε βρίσκω λόγο να μη το πάρω. Μία ερώτηση: γιατί η διαφορά τιμής του στο skroutz με το public είναι τόσο (τραγικά) μεγάλη; Μιλάμε για 200€ διαφορά!!!

Για το G6, είναι κινητάρα, με μύησε ο κομμωτής μου (😋) πρόσφατα στα LG, δεν έδινα σημασία ως τώρα.  Φτιάχνουν πολύ δυνατές συσκευές. However, όπως προείπα, με χαλάει κάπως η ηλικία του. Άμα δεν έπεφτα στο Nokia 7+, ίσως το σκεφτόμουν πιο σοβαρά να κινηθώ σε αυτό. Πάντως άμα πήγαινα για κινητό στα 350-400, θα έπαιρνα σίγουρα το G7. :)

Ναι σαι καλά! Μην σε προβληματίζει η διαφορά τιμής, αυτό γίνεται επειδή το ένα είναι αλυσίδα και ενώ το άλλο μαγαζί του skroutz. Δεν αλλάζει κάτι στην εγγύηση κλπ δηλαδή. Εγώ έχω το Galaxy S8, το πήρα 380 περίπου και αν δεις σε αλυσίδες ακόμα το δίνουν 500-600€, ιδια φάση δηλαδή... 

Τα LG είχαν τα θέματα τους παλιότερα αλλά v30, G6, G7 (που εχω δουλέψει) είναι άψογα λειτουργικά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι ακόμα αργούν λίγο με τις αναβαθμίσεις... Το καλό αν διαλέξεις το 7 Plus είναι πέρα από τα specs και την τιμή θα έχεις stock android! 

Στα 350-400 που αναφέρεις εκεί παίζεις αλλού πια (galaxy S8/+, G7, P20 Pro, Mi 8 και πάει λέγοντας).

Καλή αγορά σε ότι αποφασίσεις 😉

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Να πω πως για το nokia 7 plus παίζει ένα θέμα με τη φωτεινότητα της οθόνης που δεν χαμηλώνει.

Δες εδώ

Το έχουμε κάνει διαβαλκανικό.

Είπαμε ότι με αναβάθμιση θα λυθεί το θέμα.

Και αν κάποιος παρατηρήσει κάτι χρησιμοποιεί το DOA για άμεση αντικατάσταση.

56 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Σοβαρά; Γιατί μας ξενερώνουν έτσι τώρα;

Μην ακούς εσύ.

Εδώ ολόκληρο Mate 20 pro και έχει σοβαρότερα προβλήματα.

Και γενικά όλα τα κινητά στις πρώτες παρτίδες έχουν θέμα.

Μέχρι και στο δικό μου είχαν πρόβλημα στο βίντεο με το Auto Focus αλλά άμεσα το αντικατέστησαν με καινούργιο κινητό.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Δηλαδή είναι θέμα που διορθώνεται με software update;

Ναι γιατί αυτό έγινε σε αναβάθμιση.

Αλλά εσύ λέμε τώρα αν τύχει και το έχεις από την πρώτη μέρα που το πήρες το πας πίσω και χρησιμοποιείς το DOA(7 εργάσιμες ημέρες) για αντικατάσταση.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Ωραία. Το είδα και από κοντά το κινητό και μου άρεσε αρκετά. :D

253€ θα το βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...