Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να πάρω καινούργιο κινητό. Έχω ένα Redmi Note 3 PRO το οποίο χρησιμοποίησα αρκετά 2 χρόνια και ήρθε η ώρα να αλλάξω γιατί έχει βγάλει πολλά προβλήματα πλέον (τα οποία ξεκίνησαν στο 1ο χρόνο). Παρ΄όλα αυτά, για τα 125 ευρώ που έδωσα (αγορά από Κίνα), είμαι ικανοποιημένος. Ψάχνω για συσκευή έως 250 ευρώ (τιμή Skroutz of course). Θα προτιμούσα να μην είναι πάλι Xiaomi γιατί θέλω να δοκιμάσω κάποια ποιοτικότερη κατασκευή και όπως προανέφερα το προηγούμενο μου άρχισε από τον χρόνο και μετά να αργοδιαλύεται.

Μου άρεσε το Samsung Galaxy J7 σήμερα στα Public που το είδα (και ωραία οθόνη, κάτι που δεν έχουν τα φτηνά Xiaomi) αλλά με χαλάει λίγο το ότι είναι μοντέλο του 2017...

Any opinions?

Επεξ/σία από Asevastos
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nokia 7 Plus καλό πακέτο overall (μεγάλη μπαταρία, stock android), μετά μπορείς να δεις και το Sony XZ1 (αδιάβροχο, καλή κάμερα, παίρνει και android 9.0 αυτή την περίοδο).

Θα σου πρότεινα και Xiaomi αλλά είπες για αλλαγή brand...

Δημοσ.

Το Sony είναι πολύ άσχημο. Για το Nokia διστάζω λόγω μάρκας. Οπότε μάλλον όχι και σε αυτό.

Xiaomi ποιο προτείνεις; Redmi Note 6;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Το Sony είναι πολύ άσχημο. Για το Nokia διστάζω λόγω μάρκας. Οπότε μάλλον όχι και σε αυτό.

Xiaomi ποιο προτείνεις; Redmi Note 6;

Θα πρότεινα Mi A2 Lite (stock android) αντί του Redmi Note 6 (με λιγότερα χρήματα αυτά). Επίσης θα πρότεινα και το Mi8 Lite...

Γιατί το λες αυτό για την Nokia (από περιέργεια)? Προσωπικά πιστεύω είναι πάρα πολύ καλή εταιρία, τα κινητά παίρνουν γρήγορα αναβαθμίσεις (θα έχεις και stock android) και σαν συσκευές μου φαίνονται στιβαρά smartphone. 

Από Samsung σε αυτά τα χρήματα θα πρότεινα το Galaxy A8 2018 που έχει και fast charge γιατί τα υπόλοιπα Samsung κλάφτα στην φόρτιση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mi A2 έχει το κανονικό ο πατέρας μου. Αν πήγαινα σε Xiaomi, θα διάλεγα το Redmi Note 6.

Ε η Nokia δεν έχει και το καλύτερο όνομα στα smartphones. Δε νομίζω να δώσω τόσα λεφτά για κινητό της. 

Για Samsung και εγώ σκέφτομαι αλλά σειρά J, μου αρέσει πιο πολύ σε εμφάνιση. Μου αρέσει αρκετά το J8 αλλά με χαλάνε δύο πράγμα:

α) HD ανάλυση!!!
β) Το hardware που "φοράει" το βρίσκεις σε πολύ φθηνότερα κινητά.

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Mi A2 έχει το κανονικό ο πατέρας μου. Αν πήγαινα σε Xiaomi, θα διάλεγα το Redmi Note 6.

Ε η Nokia δεν έχει και το καλύτερο όνομα στα smartphones. Δε νομίζω να δώσω τόσα λεφτά για κινητό της. 

Για Samsung και εγώ σκέφτομαι αλλά σειρά J, μου αρέσει πιο πολύ σε εμφάνιση. Μου αρέσει αρκετά το J8 αλλά με χαλάνε δύο πράγμα:

α) HD οθόνη!!!
β) Το hardware που "φοράει" το βρίσκεις σε πολύ φθηνότερα κινητά.

Κοίταξε εγω σου πρότεινα του καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς κατά την γνώμη μου.

Το Mi A2 που έχει ο πατέρας σου έχει αρκετά μικρή μπαταρία και δεν έχει headphone jack! Απ την άλλη έχει αρκετά καλή κάμερα, οπότε αν σε ενδιαφέρει αυτό πήγαινε εκεί. 

Το Mi A2 Lite έχει 4000mah μπαταρία, έχει headphone jack και λίγο παλιότερο επεξεργαστή... Θες μπαταρία κατα κύριο λόγο και headphone jack? Πήγαινε εκεί. 

Και τα 2 τρέχουν andoird One (stock android δηλαδή) που είναι πολύ καλύτερο και με πολυ γρηγορότερες αναβαθμίσεις απ το λειτουργικό της Xiaomi το οποίο έχει το Redmi Note 6 που θες... Βέβαια γούστα είναι αυτά! 

Τέλος επειδή ανέφερες που ανέφερες Samsung γι'αυτό απλά σου έγραψα κι εγώ ότι αν είναι να πας εν τέλη εκεί τουλάχιστον πάρε το A8 2018 που έχει μεγαλύτερη ανάλυση απ το J και επίσης έχει γρήγορη φόρτιση που δεν έχει το J. Γενικά οι σειρές απ την κατώτερη στην ανώτερη πάνε: J<A<S<Note.

It's up to you 😉 

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το samsung galaxy a7 μπορεις να δεις που παιζει στα 260 στο σκρουτζ και εχει πολυ ποιοτικη οθονη αλλα και σχετικα δυνατο hardware, επισης και το galaxy a8 που ειναι κοντα στην τιμη. Επισης εξαιρετικη επιλογη θεωρω και το honor play στα 270 απο μεγαλες αλυσιδες. Τωρα σε xiaomi σε αυτα τα χρηματα εγω θα επαιρνα μονο το Mi8 lite ξεκαθαρα γιατι ειναι πολυ ανωτερο σχεδιαστικα απο τα Α2, note6pro κλπ.(personal opinion)

Επεξ/σία από darkrider93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, darkrider93 είπε

Το samsung galaxy a7 μπορεις να δεις που παιζει στα 260 στο σκρουτζ και εχει πολυ ποιοτικη οθονη αλλα και σχετικα δυνατο hardware, επισης και το galaxy a8 που ειναι κοντα στην τιμη. Επισης εξαιρετικη επιλογη θεωρω και το honor play στα 270 απο μεγαλες αλυσιδες. Τωρα σε xiaomi σε αυτα τα χρηματα εγω θα επαιρνα μονο το Mi8 lite ξεκαθαρα γιατι ειναι πολυ ανωτερο σχεδιαστικα απο τα Α2, note6pro κλπ.(personal opinion)

Πληροφοριακά να πω ότι το honor play το έβαλε το eshop σήμερα σε crazy sunday 250κάτι... Δεν το έχω δουλέψει ποτέ οπότε δεν θα πω γνώμη απλά το αναφέρω για όποιον θέλει να το τσεκάρει η ενδιαφέρεται να το πάρει από γνωστό μαγαζί. 

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Asevastos είπε

Καλησπέρα, θέλω να πάρω καινούργιο κινητό. Έχω ένα Redmi Note 3 PRO το οποίο χρησιμοποίησα αρκετά 2 χρόνια και ήρθε η ώρα να αλλάξω γιατί έχει βγάλει πολλά προβλήματα πλέον (τα οποία ξεκίνησαν στο 1ο χρόνο). Παρ΄όλα αυτά, για τα 125 ευρώ που έδωσα (αγορά από Κίνα), είμαι ικανοποιημένος. Ψάχνω για συσκευή έως 250 ευρώ (τιμή Skroutz of course). Θα προτιμούσα να μην είναι πάλι Xiaomi γιατί θέλω να δοκιμάσω κάποια ποιοτικότερη κατασκευή και όπως προανέφερα το προηγούμενο μου άρχισε από τον χρόνο και μετά να αργοδιαλύεται.

Μου άρεσε το Samsung Galaxy J7 σήμερα στα Public που το είδα (και ωραία οθόνη, κάτι που δεν έχουν τα φτηνά Xiaomi) αλλά με χαλάει λίγο το ότι είναι μοντέλο του 2017...

Any opinions?

Η σειρά J δεν αξίζει.Απο σειρά Α ισως1-2 κινητά.Αδύναμα Cpu+Gpu.Μόνο η σειρά S αξίζει που είναι ακριβή.S8 και πάνω.

Οι καλύτερες επιλογές είναι το XZ1 και το Nokia 7 Plus.Δυνατά κινητά,τουλάχιστον το XZ1 σίγουρα,το έχω.

Τα Xiaomi είναι κατώτερα στα πάντα.Εφόσον μπορείς να πάρεις στα ίδια σχεδόν χρήματα τα 2 παραπάνω κινητά δεν υπάρχει λόγος να πας σε Xiaomi,είναι κατώτερα σε κάμερες, Cpu+Gpu,οθόνη κλπ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 3
Δημοσ.

Συσκευή της σειράς j μην πάρεις, τίποτα κάτω από s σε Samsung, δεν αξίζει. Γνώμη μου πήγαινε στο sony xz1, το μόνο κακό τα bezels. 

Δημοσ.

Τόσο χάλια τα j παιδιά; Το Sony δε μπορώ να το βλέπω guys, άθλια εμφάνιση. Μου φαίνεται πάλι σε Xiaomi θα καταλήξω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Τόσο χάλια τα j παιδιά; Το Sony δε μπορώ να το βλέπω guys, άθλια εμφάνιση. Μου φαίνεται πάλι σε Xiaomi θα καταλήξω...

Από εμφάνιση συμφωνώ λόγω bezels, το xz1, δεν μου αρέσει κ εμένα, αλλά το πήρα στη γυναίκα μου και το κινητό είναι του μπανακι. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει σίγουρα τίποτα καλύτερο. Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω δες το LG g6, τα έχει όλα. 

Δημοσ.

Όντως το XZ1 είναι απίστευτα άσχημο καθώς παραπέμπει σε κινητά αρκετών ετών πίσω.
Εαν όμως παίξει καμιά καλή προσφορά τώρα στις εκτπώσεις, είναι εξαιρετική λύση και
ας μου θυμίζει το Sony Miro που είχα το 2012.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όντως καλό και με καλές κριτικές αλλά δίνω σημασία στην εμφάνιση παιδιά...

Το LG G6 μου αρέσει πολύ αλλά ειναι και 2 ετών μοντέλο πλέον (Φλεβάρης 17).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...