therock Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Σημερα ενεργοποιηθηκε απο οτι φαινεται η μεταβαση μου σε VDSL50. Το ξερω οτι σημαινει εως 50, αλλα 2 μου φαινονται λιγα. Περιμενα να κλειδωνω τουλαχιστον 2.5 ΜΒps
Torasu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Πάρ'τους τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και δήλωσε το πρόβλημά σου.
therock Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Το προβλημα μου ειναι οτι ζω στην ελλαδα, αλλα δεν νομιζω οτι μπορουν να με βοηθησουν σε αυτο
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Fast/ interleaved είναι ανάμεσα σε Fast/Fast και Ιnterleaved ;Πως βλέπεις το κλειδωμένο profil ; Αν τους πει να του βάλουν ελεύθερο Interleaved Profil που φαίνεται στο attainable οτι παει ; Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε έχουν σε κάποιο κλειδωμένο προφίλ νομίζω . μέσα από το ρουτερ κράτα το 17a ξετσεκαρε τα άλλα κουτιά και το VLAN ID πρεπει να είναι 835. Αν ζητάει VPI/VCI είναι 8/35 για τη μεταβαση απο adsl σε vdsl . Για το speedport λεω αν δε τρολαρεις και εσβησες ενα 0 γιατί η δεύτερη εικόνα από το speedtest αναιρεί την πρώτη .... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros
Turbani Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 θεουλης τρολ. Αλλα να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο,μονο adsl εχω ακομη.
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Σε έχουν σε κάποιο κλειδωμένο προφίλ νομίζω . μέσα από το ρουτερ κράτα το 17a ξετσεκαρε τα άλλα κουτιά και το VLAN ID πρεπει να είναι 835. Αν ζητάει VPI/VCI είναι 8/35 για τη μεταβαση απο adsl σε vdsl . Για το speedport λεω αν δε τρολαρεις και εσβησες ενα 0 γιατί η δεύτερη εικόνα από το speedtest αναιρεί την πρώτη .... Πως την αναιρει. 1 up 2 down λενε και οι δυο εδω λες να τα βγαλω ολα και να αφησω μονο 17α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα