Προς το περιεχόμενο

Συγχρονισμός ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ email σε όλες τις συσκευες.

hdonoblepsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. όλες μου οι συσκευές είναι ios. Macbook, imac, iphone και λόγω δουλειάς, έχω χειρίζομαι πολλούς λογαριασμούς email. Υπάρχει κάποιος τρόπος να συγχρονίζω τους λογαριασμούς? (όχι τα email, αυτό είναι αυτονόητο).

Δηλαδή αν θέλω να προσθέσω το email [email protected] και το περάσω στην εφαρμογή mail στο imac μου, να μην χρειάζεται να το περάσω και στην εφαρμογή στο macbook και στην εφαρμογή στο iphone. O λογαριασμός [email protected] να περνάει αυτόματα σε όλες τις συσκευές μου με το ίδιο icloud*.

Απλά δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με τις λειτουργίες του icloud και φοβάμαι μην κάνω καμια βλακεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι, εξ όσων γνωρίζω δεν γίνεται αυτό που λες, τουλάχιστον μεταξύ IPhone και iMac/MacBook. Πρέπει να σετάρεις τον λογαριασμό σε κάθε συσκευή, στον client που θα επιλέξεις. Μόνο μεταξύ του ίδιου «desktop client» (ξέρω μόνο για thunderbird αλλά μπορεί να το κάνουν και άλλοι clients) μπορείς να κάνεις export και import τον λογαριασμό. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Κάνε μια φορά setup τους λογαριασμούς και τέλειωσες. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...