Προς το περιεχόμενο

Προσωρινή απόδειξη σε εστιατόριο

telis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηθελα να ηξερα πως τα βγαζουν περα. Σε αυτο μπορεις να μου απαντησεις @panosk1? Ειλικρινα ρωταω γιατι δεν γνωριζω...αν αυτες ειναι οι συνθηκες πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ηθελα να ηξερα πως τα βγαζουν περα. Σε αυτο μπορεις να μου απαντησεις @panosk1? Ειλικρινα ρωταω γιατι δεν γνωριζω...αν αυτες ειναι οι συνθηκες πως ζουν αυτοι οι ανθρωποι?

Προφανώς γιαυτο γίνετε της τρελης και όλοι προσπαθούν να κλέψουν είτε μην κόβοντας αποδείξεις είτε περνώντας στα έξοδα της επιχείρησης και τα βρακιά τους ,επίσης αν βγαζεις 10.000 δεν ζεις αν βγαζεις όμως 100.000 μπορεί να είσαι αιμοδότης του κράτους αλλά θα σου μείνουν και 10-15 k στην τσέπη και από την άλλη υπάρχουν αυτοί που βάζουν λουκέτο και τους κατασχέσουν τραπεζικούς  λογαριασμούς κτλ για χρέη προς δημόσιο .

1 ώρα πριν, umad είπε

Άντε πες τα στους παππούδες μας που έλεγαν ότι με τον Αντρέα έφαγε ο κόσμος ψωμί και σε κάποιους άλλους εδώ μέσα που λένε ότι οι συντάξεις εκείνης της εποχής ήταν πραγματικές και πληρωμένες...

Τώρα να μιλάς και εσύ που ψηφίζεις το ΠΑΣΟΚ νο2 κάπου δεν στέκει!

Ο Κούλης συμπεριφέρεται σαν να είναι γυιός του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Τώρα να μιλάς και εσύ που ψηφίζεις το ΠΑΣΟΚ νο2 κάπου δεν στέκει!

Ο Κούλης συμπεριφέρεται σαν να είναι γυιός του Ανδρέα Παπανδρέου και όχι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Ειρωνικά έλεγα για τον Κούλη χαχαχαχαχ...Αυτός μιλάει σε κούκλες από βιτρίνες καταστημάτων και πληρώνει κομπάρσους να του λένε ότι είναι όμορφος και θέλουν να βγουν selfie.

Από Φωστήρα σε Φωστήρα πάμε...

Το ότι το μίγμα της πολιτικής του θα γείρει σίγουρα λίγο υπέρ των επιχειρήσεων σε σχέση με Σφύριζα μόνο αυτό ήθελα να τονίσω...

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στα 32 μου.Και μάλλον θα συνεχίσω έτσι.

Η Παναθηναϊκή συμμαχία(κόμμα) υπάρχει ακόμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, umad είπε

Ειρωνικά έλεγα για τον Κούλη χαχαχαχαχ...Αυτός μιλάει σε κούκλες από βιτρίνες καταστημάτων και πληρώνει κομπάρσους να του λένε ότι είναι όμορφος και θέλουν να βγουν selfie.

Από Φωστήρα σε Φωστήρα πάμε...

Το ότι το μίγμα της πολιτικής του θα γείρει σίγουρα λίγο υπέρ των επιχειρήσεων σε σχέση με Σφύριζα μόνο αυτό ήθελα να τονίσω...

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στα 32 μου.Και μάλλον θα συνεχίσω έτσι.

Η Παναθηναϊκή συμμαχία(κόμμα) υπάρχει ακόμα?

Εσύ μπορεί να μην ψηφίζεις, αλλά ασχολείται η πολιτική με εσένα!

Δηλαδή μπορεί αυτοί που ψηφίζουν να κάνουν πάρτυ στην πλάτη σου!

Απλά από το 2011 και μετά έχεις επιλογή να αμυνθείς στην κάλπη.

Πριν δεν είχες!

Επεξ/σία από skiabox

Μόλις τώρα, skiabox είπε

Εσύ μπορεί να μην ψηφίζεις, αλλά ασχολείται η πολιτική με εσένα!

Δηλαδή μπορεί αυτοί που ψηφίζουν να κάνουν πάρτυ στην πλάτη σου!

Ίδιο σενάριο μου φαίνονται όλοι αγαπητέ με διαφορετική επικεφαλίδα και εξώφυλλο.

Τα ίδια πίστευα και για τον Αλέξη που είχε συντριπτική αποδοχή ειδικά κάτω από 40 ετών και τώρα ρωτάς και δεν τον έχει ψηφίσει κανείς...

Εν μέρει έχεις δίκιο η αποχή δεν είναι λύση,αλλά πως μπορώ εγώ σαν μονάδα να επηρρεάσω άλλους ή να αποτρέψω κάποιον που δεν βλέπει την καταστροφή.

Άσε που δεν υπάρχει και κάτι αντιπροσωπευτικό για εμένα.Τουλάχιστον από τα ''δημοφιλή''.Από μικρά δεν ξέρω μην σου λέω βλακείες.

Τεχνοκράτες παντού,τα ελέγχουν που τα ελέγχουν όλα αυτοί θα πάρουν και τον πούλο αυτοί οι 300+x παρατρεχάμενοι κυφήνες να δεις πως εξοικονομούνται εκατομμύρια.

Λες και κανένας πολιτικός στην σύγχρονη τουλάχιστον από ότι θυμόμαστε ιστορία πήρε κάποια απόφαση ενάντια στους αριθμούς με όφελος για τον πολίτη...

Μου προκαλεί τεράστια έκπληξη που εκφραζόμαστε για πρόσωπα που στα επίσημα site των κομμάτων τους δεν έχουν ένα στοιχειώδες πρόγραμμα.

Γράφεις για τον Αλέξη και επειδή μπαίνω σε όλα τα sites των κομμάτων, στο site του Σύριζα είχε απλά ένα κείμενο word χωρίς παραγράφους.

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο λοιπόν, ενώ ο μέσος Έλληνας κάνει έρευνα αγοράς για διάφορα πράγματα, από αγορές εώς υπηρεσίες, στην κάλπη συμπεριφέρεται σαν να πηγαίνει μια βόλτα να πάρει αέρα ή σαν να πέφτει ψυχολογικό σεντόνι.

Εγώ προσωπικά δεν ψηφίζω πρόσωπα αλλά πρόγραμμα.

Αν κάποιος μιλάει όμορφα και ντύνεται ωραία και από πίσω σε κλέβει από 100 πλευρές (και χωρίς να μπορείς να τον ψέξεις για αυτό, μιας και δεν δεσμεύεται για κάτι σε κάποιο πρόγραμμα που θα έπρεπε να έχει) θεωρείσαι έξυπνος ψηφοφόρος;

2 ώρες πριν, caveneo είπε

Αν οι συντάξεις ήταν πραγματικές, δηλαδή, σύμφωνα με τις κρατήσεις που τους είχαν γίνει, άντε να έπαιρναν κανα 300 άντε 400€ το μηνα.

Όχι σε όλους τους κλάδους φίλε μου. Για τσέκαρε το ΝΑΤ να δεις πόση αδικία έχει γινει στους ναυτικούς των ποντοπόρων και τον λόγο για τον οποίο έγινε...

• Like 2

55 λεπτά πριν, BritGreek είπε

Όχι σε όλους τους κλάδους φίλε μου. Για τσέκαρε το ΝΑΤ να δεις πόση αδικία έχει γινει στους ναυτικούς των ποντοπόρων και τον λόγο για τον οποίο έγινε...

Δεν ειναι κανόνας αυτό που έγραψα. Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αδικίες. Απλα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει δώσει αυτά που εισπράττει.

2 λεπτά πριν, caveneo είπε

Δεν ειναι κανόνας αυτό που έγραψα. Σίγουρα κάπου θα υπάρχουν αδικίες. Απλα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει δώσει αυτά που εισπράττει.

Σύμφωνοι. Στο ΝΑΤ έχει γίνει τεράστια αδικία για όλους αυτούς που έφερναν συνάλλαγμα επί δεκαετίες και πλήρωναν ένα σκασμό κρατήσεις κάθε μήνα, λόγω του μισθού τους. Γι' αυτό και πολλοί συνταξιούχοι του ΝΑΤ πηγαίνουν δικαστικά.

20 λεπτά πριν, caveneo είπε

Κλάψε ελεύθερα!

82ec98ff81d4422ebbf5576f7a813047.jpg

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι ακριβως μας λεει αυτο.

912 χ12 μηνεςχ35 χρονια=385 000 και πηρε 200 000δηλ.

Επεξ/σία από spyros007
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...