pirmen56 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Κατά καιρούς αναφέρονται δήθεν "παρενέργειες" της μινοξιδίλης από άτομα που αποδίδούν διάφορες φυσιολογικές αλλαγές στον οργανισμό τους σε αυτήν. Αλλαγή στη κατανομή του λίπους λόγω ηλικίας, μαύρους κύκλους από ξενύχτια(που συνήθως κάνουν οι νέοι, όσοι εργάζονται σκληρά ή έχουν πρόβλημα ύπνου αλλά και το πέρασμα των ετών) και πάει λέγοντας. 1
1988panos2171 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Θα αστειεύεσαι με το δήθεν φαντάζομαι.
pirmen56 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε Θα αστειεύεσαι με το δήθεν φαντάζομαι. Από τις παρενέργειες στις οποίες αναφέρεσαι μόνο ο πόνος στο στήθος και το "σωσίβιο" αποδεδειγμενα συνδέονται με τη μινοξιδίλη και κυρίως ως αντιυπερτασικό φάρμακο. Είναι πολύ σπανιότερες δε για το Regaine και άλλα παρόμοια σκευάσματα τοπικής χρήσης(ελάχιστη ποσότητα φτάνει σε όλο το σώμα). Επίσης οι λοσιόν που φτιάχνουν οι δερματολόγοι μπορεί να έχουν μικρές συγκεντρώσεις ή ίδιες συγκεντρώσεις με τα επώνυμα αλλά για λιγότερες δόσεις(π.χ. 1 φορά τη μέρα αντί για 2). Οπότε ο κίνδυνος είναι ακόμα μικρότερος. Αυτό συμβαίνει γιατι το regaine είναι μια γενική λύση για όλο τον πληθυσμό και δοκιμάστηκε σε ομάδες που έπαιρναν δύο δόσεις την ημέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και άλλοι συνδυασμοί δεν θα είχαν αποτέλεσμα. Όπως και να 'χει, άμα έχεις παρενέργειες από κάποιο φάρμακο το σταματάς. https://www.webmd.com/drugs/2/drug-12570/rogaine-topical/details Αναφορά σε κείμενο Signs and symptoms of too much medicine being absorbed into the body—Rare Blurred vision or other changes in vision chest pain dizziness fainting Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από pirmen56
gia_nnis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μια καλη τιμη για υγρη μινοξιδίλη? πχ βρισκω τα 50ml στα 15ευρω
seventh_son Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Η μόνη λύση είναι η μεταφύτευση. Και ίσως θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερες από μια φορές. Οι άλλες περιπτώσεις είναι απλά μεσοβέζικες με αρκετές παρενέργειες. Στη μεταφύτευση μετράς θύλακες και ευρώ Όπως προείπαν, τα ξυρίζεις και ησυχάζεις Δεν ξανασχολείσαι και με χτένες και τέτοια. Απλα αποφεύγεις να κυκλοφορείς κάτω από έντονο φως για να μη τυφλώσεις τους άλλους χαχα. Πέρα από τη πλάκα, αν δεν εισαι αποφασισμένος για μεταφύτευση ή δε θες να χαλάσεις λεφτά (γιατί γνωστός μου που το έκανε, περνάς κανονικά χειρουργείο, δεν είναι παιχνιδάκι) απλά ξυρισέ τα. Οι πρώτες 5 μέρες είναι δύσκολες που κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λιώνεις στο γέλιο, αλλά τώρα πραγματικά μου είναι αδιάφορο Είναι και μόδα. Πάρε και ένα gatorade στο χέρι και παίξτο Jordan.
Haldol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Είχα δοκιμάσει παλιότερα μινοξιδίλη 5% (regaine). Δε πρόφτασα να διαπιστώσω κατά πόσο κάνει δουλειά ή όχι πάνω μου. Μετά από 2- 3 μήνες εφαρμογής βαρέθηκα κι έπεσε ξυράφι. Όχι που θα κάτσω ν' ασχολούμαι με... τρίχες. Αυτό συνιστώ και στον οποιονδήποτε. Δεν αξίζει μία ακριβή και χωρίς σίγουρα αποτελέσματα αγωγή, για κάτι καθαρά κοσμητικό.
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Στις 28/8/2019 στις 10:22 ΠΜ, Haldol είπε Είχα δοκιμάσει παλιότερα μινοξιδίλη 5% (regaine). Δε πρόφτασα να διαπιστώσω κατά πόσο κάνει δουλειά ή όχι πάνω μου. Μετά από 2- 3 μήνες εφαρμογής βαρέθηκα κι έπεσε ξυράφι. Όχι που θα κάτσω ν' ασχολούμαι με... τρίχες. Αυτό συνιστώ και στον οποιονδήποτε. Δεν αξίζει μία ακριβή και χωρίς σίγουρα αποτελέσματα αγωγή, για κάτι καθαρά κοσμητικό. Με 3 μήνες εφαρμογή δεν βλέπεις διαφορά. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες και να συνδιαστει με φάρμακο από το στόμα. Επίσης παίζει ρόλο ο τρόπος εφαρμογής της μινοξιδιλης. Ένα απλό ψεκασμα δεν κάνει δουλειά.
Haldol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, evabb είπε Με 3 μήνες εφαρμογή δεν βλέπεις διαφορά. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες και να συνδιαστει με φάρμακο από το στόμα. Επίσης παίζει ρόλο ο τρόπος εφαρμογής της μινοξιδιλης. Ένα απλό ψεκασμα δεν κάνει δουλειά. Το ξέρω. Γι' αυτό λέω ότι "δε πρόλαβα να διαπιστώσω αν κάνει δουλειά". In fact, η δερματολόγος μου, μου 'χε πει ότι μετά τον 1ο χρόνο θα δω κάτι, αν δω. Τα ποσοστά επιτυχίας της μινοξιδίλης για την ανδρογενή αλωπεκία δεν είναι και φοβερά κιόλας, οπότε το παράτησα το εγχείρημα.
evabb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Haldol είπε Το ξέρω. Γι' αυτό λέω ότι "δε πρόλαβα να διαπιστώσω αν κάνει δουλειά". In fact, η δερματολόγος μου, μου 'χε πει ότι μετά τον 1ο χρόνο θα δω κάτι, αν δω. Τα ποσοστά επιτυχίας της μινοξιδίλης για την ανδρογενή αλωπεκία δεν είναι και φοβερά κιόλας, οπότε το παράτησα το εγχείρημα. Το ξερω αλλα βλεπω διαφορα εστω και μικρη συνδιαστικα με αγωγη απο το στομα σε σχεση με την σκετη αγωγη απο το στομα.
tsiro7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Εγώ και να μου χάριζαν μαλλιά τώρα δεν έβαζα. Ειδικά τα νέα παιδιά μην στεναχωριέστε, πέρασα και εγώ τη φάση και δεν αξίζει. Η θεωρία καταρρέει οι καραφλοι είναι ωραίοι. 1
gia_nnis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Στις 28/8/2019 στις 11:09 ΠΜ, seventh_son είπε Η μόνη λύση είναι η μεταφύτευση. Και ίσως θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερες από μια φορές. Οι άλλες περιπτώσεις είναι απλά μεσοβέζικες με αρκετές παρενέργειες. Στη μεταφύτευση μετράς θύλακες και ευρώ Όπως προείπαν, τα ξυρίζεις και ησυχάζεις Δεν ξανασχολείσαι και με χτένες και τέτοια. Απλα αποφεύγεις να κυκλοφορείς κάτω από έντονο φως για να μη τυφλώσεις τους άλλους χαχα. Πέρα από τη πλάκα, αν δεν εισαι αποφασισμένος για μεταφύτευση ή δε θες να χαλάσεις λεφτά (γιατί γνωστός μου που το έκανε, περνάς κανονικά χειρουργείο, δεν είναι παιχνιδάκι) απλά ξυρισέ τα. Οι πρώτες 5 μέρες είναι δύσκολες που κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέφτη και λιώνεις στο γέλιο, αλλά τώρα πραγματικά μου είναι αδιάφορο Είναι και μόδα. Πάρε και ένα gatorade στο χέρι και παίξτο Jordan. Στις 28/8/2019 στις 9:54 ΠΜ, gia_nnis είπε Μια καλη τιμη για υγρη μινοξιδίλη? πχ βρισκω τα 50ml στα 15ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δε θυμάμαι ποιο, αλλά αν παίρνεις ένα απ' τα 2 τότε δε σου σηκώνεται. Το αντέχετε αυτό? επίσης έχω ακούσει ότι στην Τουρκία κάνουν καλή δουλειά με μικρό κόστος σχετικά με εμφυτεύσεις
gregysuper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, Xacti είπε Δε θυμάμαι ποιο, αλλά αν παίρνεις ένα απ' τα 2 τότε δε σου σηκώνεται. Το αντέχετε αυτό? επίσης έχω ακούσει ότι στην Τουρκία κάνουν καλή δουλειά με μικρό κόστος σχετικά με εμφυτεύσεις Το χάπι το χει αυτό. Γενικά είναι σπάνιο να συμβεί και επανέρχεσαι άμα το κόψεις. Πιο πολύ μ' αγχώνουν οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες, δλδ άμα το παίρνεις χρόνια (γιατί εφ όρου ζωής το κουμπώνεις).
ELTASSOS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ο τραμπ παιρνει αυτη τη θεραπεια και βλεπετε το αποτελεσμα.
gia_nnis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από gia_nnis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις