Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι από τα δύο προτιμάτε από εσάς που τα έχετε χρησιμοποιήσει; Έχω την αίσθηση ότι απλά κόσμος μια μέρα αρχίζει να τα παίρνει χωρίς να πάει σε κάποιον γιατρό (Δερματολόγο φαντάζομαι). Είναι επειδή είναι τόσο καλά ή επειδή και αυτός τα ίδια θα προτείνει; Ο συνδυασμός μεταμόσχευσης μαλλιών και μινοξ/φιναστ είναι καλός;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kolumvitis είπε

Τι από τα δύο προτιμάτε από εσάς που τα έχετε χρησιμοποιήσει; Έχω την αίσθηση ότι απλά κόσμος μια μέρα αρχίζει να τα παίρνει χωρίς να πάει σε κάποιον γιατρό (Δερματολόγο φαντάζομαι). Είναι επειδή είναι τόσο καλά ή επειδή και αυτός τα ίδια θα προτείνει; Ο συνδυασμός μεταμόσχευσης μαλλιών και μινοξ/φιναστ είναι καλός;

Επειδή και αυτός τα ίδια θα προτείνει. Μινοξ σίγουρα βοηθάει το κάτι τις, χωρίς ουσιαστικά παρενέργειες.  Η φίνα έχει πολλές. Η μεταμόσχευση είναι η οριστική λύση, αν έχεις λεφτά κάνεις αυτό και ξεμπέρδεψες χωρίς να μπλέξεις με φινα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Επειδή και αυτός τα ίδια θα προτείνει. Μινοξ σίγουρα βοηθάει το κάτι τις, χωρίς ουσιαστικά παρενέργειες.  Η φίνα έχει πολλές. Η μεταμόσχευση είναι η οριστική λύση, αν έχεις λεφτά κάνεις αυτό και ξεμπέρδεψες χωρίς να μπλέξεις με φινα. 

Σκεφτόμουν ότι για να μη σου ξαναπέσουν τα νέα μαλλιά και ταυτόχρονα να μην συνεχίσει η αραίωση πρέπει να πάρεις και φιναστερίδη, όχι; και αυτή η μεταμόσχευση πόσο πάει πια;

Δημοσ.

Πολύ χοντρικά κάπου 1 ευρώ ο θύλακας νομιζω, και θες κανα 3χίλιαρο αναλόγως την σοβαρότητα. Η φίνα μπορεί να βοηθήσει σίγουρα αλλά παρεούλα και με τις παρενέργειές της

Δημοσ.

Η μινοξιδίλη με κράτησε για 4 χρονια περιπου.. Την εκοψα διοτι ειχα παρενεργεια μαυρους κυκλους..

Πλεον τα ξυρισα και ησυχασα :)

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ έχω αραίωση, όχι τραγικά πράγματα, δηλαδή όπως τα φτιάχνω δεν καταλαβαίνει κανείς κάτι στην ουσία λίγο οι κρόταφοι έχουν ανέβει και απο πάνω δεν είναι πυκνά αλλά μέχρι εκεί. Οπότε και απλά να το φρέναρα ως έχει θα μου άρεσε. Δηλαδή πιο πολύ θα ήθελα την γραμμή μπροστά που έχει πάει λίγο πίσω στους κροτάφους. Μινοξιδίλη έχω βάλει αλλά επειδή είναι λιπαρή κάπως και τα μαλλιά μου παρότι βάζω κάθε μέρα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά δεν.. με ενοχλεί. Επίσης με κουράζει το πρωί βράδυ που θέλει και με πιάνει και μια ταχυπαλμία ότνα τη βάζω. Οπότε σκέφτομαι φιναστερίδη ένα χάπι και ξεμπερδεύω (παιδί δεν θα κάνω μέσα στο έτος οπότε οταν βρεθεί η μάνα των παιδιών μου τα κόβω :P) και σκεφτόμουν την εμφύτευση επειδή είναι ακόμα νωρίς.

Δημοσ.

Αν είναι να πέσουν θα πέσουν ότι και αν τους βάλουμε.

Λύση μεταφύτευσης είναι δύσκολη γιατί πρέπει μετα να χρησιμοποιείς ειδικές κρέμες σαμπουάν που πουλάνε αυτοί με πανάκριβες τιμές και να είσαι συνέχεια με το άγχος μην τα ταλαιπωρήσεις στη θάλασσα στον ήλιο κ.λ.π.

Η καλύτερη λύση του ξύρισμα.Βλέπουμε ότι και άνθρωποι νέοι με λεφτά (π.χ. Καλάθης 28 χρόνων) πάνε στο ξύρισμα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συνδιασμό μινοξ με φιναστερίδη θα κάνει φουλ δουλειά. Φινα είναι αναγκαστική σε περίπτωση που έχεις μπιφτέκι. Με αυτά τα 2 μπορείς να βελτιώσεις την κατάσταση κατα 30-40%. Υπάρχει όμως πιθανότητα να έχεις παρανέργειες με την φίνα, γιαυτό θέλει να το δεις με γιατρό-εξετάσεις και να είναι μικρή η δόση. Συνήθως σπας το χάπι στα 5 κλπ κλπ.

Τώρα για μεταμόσχευση μαλλιών, θέλει πολύ ψάξιμο με κλινικές κλπ. Το 1€ το τριχοθυλάκιο είναι πολύ λίγο, μια καλή δουλειά θα πάει κοντά στα 2€, τα νέα μαλλιά που θα βάλεις τα παίρνει απο πίσω στο συγκεκριμένο σημείο δεν χτυπάει η DHT. Οπότε δεν θα πέσουν, ωστόσο δεν μπορεί να σου εγγυηθεί γιατρός οτι δεν θα πέσουν τα υπόλοιπα που είχες. Πχ μπορεί να βάλεις μπροστά και μετά απο 5 χρόνια να σου πέσουν τα πιο πίσω και να είναι άσχημο αποτέλεσμα οπότε και να χρειάζεσαι και μια 2η μμ.

Λεπτομέρειες και περισσότερα θα βρείτε παιδιά στο forum https://www.hairlossgr.com/

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, likor είπε

Η φιναστεριδη είναι φάρμακο για τον προστάτη!

μια παρενέργεια του φαρμάκου ήταν αυτή. Απο τον fda αναγνωρισμένες θεραπείες της ανδρογενούς αλωπεκίας είναι η Μινοξιδίλη και η ΦΙναστερίδη. Περισσότερες φορές δεν έχεις παρενέργειες απο την φινα σε αυτές τις δόσεις, απλά προσωπικά ΔΕΝ θα δοκίμαζα να πάρω. Ίσως βάλω κάποια στιγμή Μινοξ, αλλά κουράζει μετά απο καιρό....

• Like 1
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τι από τα δύο προτιμάτε από εσάς που τα έχετε χρησιμοποιήσει; Έχω την αίσθηση ότι απλά κόσμος μια μέρα αρχίζει να τα παίρνει χωρίς να πάει σε κάποιον γιατρό (Δερματολόγο φαντάζομαι). 

Οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι δίνουν λοσιόν που έχει μέσα μινοξιδίλη και άλλες ουσίες. Για να επικουρείται η μινοξιδίλη, να συμπληρώνεται η δράση της από άλλες ουσίες(για μείωση λιπαρότητας και επιπλέον διέγερση τριχοφυίας) ή να αντιμετωπίζονται κάποιες παρενέργειές της. Η θεραπεία σε δερματολόγο στοιχίζει αλλά βλέπεις ΠΟΛΥ ανώτερα αποτελέσματα σε σχέση με τη σκέτη μινοξιδίλη ή και την πιο επικίνδυνη φιναστερίδη. Χάνεις πλέον νορμάλ αριθμό τριχών σε κάθε λούσιμο.  Εν τω μεταξύ η λοσιόν αλλάζει τακτικά γιατί το ίδιο φάρμακο στις ίδιες δόσεις μετά από κάποιους μήνες χάνει την αποτελεσματικότητά του. Τους επιστημονικούς λόγους δεν τους ξέρω.  Υπάρχει δε περίπτωση να μη σε πιάσει καθόλου η σκέτη μινοξιδίλη και μόλις πάρεις τη λοσιόν να δεις αποτέλεσμα στο τρίμηνο. 

Αυτοί που δεν πάνε θέλουν απλά να γλιτώσουν λεφτά(τις κάπως συχνές επισκέψεις). Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις όπου καμία λοσιόν δεν λειτουργεί. Φαίνεται από τον πρώτο χρόνο αυτό.

13 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

μια παρενέργεια του φαρμάκου ήταν αυτή. Απο τον fda αναγνωρισμένες θεραπείες της ανδρογενούς αλωπεκίας είναι η Μινοξιδίλη και η ΦΙναστερίδη. Περισσότερες φορές δεν έχεις παρενέργειες απο την φινα σε αυτές τις δόσεις, απλά προσωπικά ΔΕΝ θα δοκίμαζα να πάρω. Ίσως βάλω κάποια στιγμή Μινοξ, αλλά κουράζει μετά απο καιρό....

Δυστυχώς δεν γίνονται μελέτες πάνω σε εξατομικευμένες λοσιόν(ενώ θα μπορούσαν), γιατί εκεί θα είχαμε πολύ διαφορετική εικόνα. Απλά μετά, το συμπέρασμα θα αφορούσε έναν γιατρό και τους ασθενείς του και όχι κάποια ουσία γενικής χρήσης.

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 9:21 ΜΜ, papoys1 είπε

Η καλύτερη λύση του ξύρισμα.Βλέπουμε ότι και άνθρωποι νέοι με λεφτά (π.χ. Καλάθης 28 χρόνων) πάνε στο ξύρισμα.

Zidane, Robben, Djordjevic και η λίστα συνεχίζεται :P

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ChimairaX είπε

Zidane, Robben, Djordjevic και η λίστα συνεχίζεται :P

Βαλε και τον Γκουζγκουνη μεσα..τον φαλακρο θεο

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 7:52 ΜΜ, dimitris_st13 είπε

Εγώ είχα έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή του προσώπου (φρύδια, βλέφαρα), δυνατούς πόνους στο στήθος, μαύρους κύκλους και σε μικρό βαθμό κατακράτηση υγρών άρα σωσίβιο στην κοιλιά.

Πάνω κάτω αυτές είναι οι παρενέργειές της, σε πάρα πολύ σπάνιες περιπτώσεις υπάρχει και στυτική δυσλειτουργία αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό με τη φιναστεδίνη.

Γενικά προτίμησα να μη ζω με ένα φάρμακο και όλες τις παρενέργειές του, καλύτερα χωρίς μαλλιά υγιής παρά το αντίθετο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...