chsam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2019 στις 5:47 ΜΜ, master_mariner είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Έχω έναν ssd Kingston A400 120 GB στον οποίο έχω μόνο το λειτουργικό Windows 10 64bit... μήνες τώρα μου δουλεύει άψογα σε ένα λάπτοπ HP Pavillion 15 σειρά... πήρα τον ίδιο ssd και τον σύνδεσα σε ένα σύστημα Intel E8500, mb Gigabyte GA-P43-ES3G, 7 GB RAM και μου βγάζει μήνυμα "DISK BOOT FAILURE......". Έχω δοκιμάσει τα πάντα έχω βάλει σε προτεραιότητα τον ssd μέσα στο ΒΙΟS αλλά τίποτα... με τον υπάρχον hdd που έχει Windows 7 το σύστημα bootarei και δουλεύει κανονικά... επίσης τον ssd τον εμφανίζει κανονικά και στο BIOS και στα Windows όταν bootarw με τον σκληρό... έχετε να προτείνετε κάποια λύση? Αλλά δεν bootarei το OS μέσω του συγκεκριμένου δίσκου...Δεν νομίζω να μην είναι συμβατός ο ssd... . Μήπως να αφήσω τον δίσκο πάνω και να δοκιμάσω να βάλω Windows 10 από την αρχή? Μήπως το σύστημα αυτό δουλεύει μόνο με Windows 7? Tα φώτα σας παρακαλώ και ευχαριστώ εκ των προτέρων Συγνωμη αλλα δεν μπορεις να παρεις τον ssd που ειναι στο λαπτοπ (με εγκατεστημενο λειτουργικο) και να τον βαλεις να παιξει σε οποιονδηποτε αλλον Η/Υ.Το λειτουργικο στο φορτωμα φυσικα και θα βγαλει μηνυμα λαθους αφου εχει καποια συγκεκριμενα στοιχεια υπολογιστη αποθηκευμενα και ξαφνικα βρισκει εναν αλλον υπολογιστη(με απλα λογια). Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master_mariner Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chsam είπε Συγνωμη αλλα δεν μπορεις να παρεις τον ssd που ειναι στο λαπτοπ (με εγκατεστημενο λειτουργικο) και να τον βαλεις να παιξει σε οποιονδηποτε αλλον Η/Υ.Το λειτουργικο στο φορτωμα φυσικα και θα βγαλει μηνυμα λαθους αφου εχει καποια συγκεκριμενα στοιχεια υπολογιστη αποθηκευμενα και ξαφνικα βρισκει εναν αλλον υπολογιστη(με απλα λογια). Το έχω κάνει αρκετές φορές με σκληρό τον πήρα από τον έναν υπολογιστή και τον έβαλα σε άλλον και απλα κάνει install αυτόματα τους drivers για το hardware του άλλου PC και δουλεύει κανονικά αρκεί να έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο του εθερνετ. Θα πάω τον SSD σε έναν φίλο μου σύντομα να το βάλουμε στο δικό του σύστημα ώστε να διαπιστώσουμε αν ισχύει ή όχι και με τους SSD. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από master_mariner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Το θέμα ειναι στα δύο pc να υπαρχει παρομοιο hardware.Κι εγω προσφατα πηρα τον σκληρο απο ενα λαπτοπ και το εβαλα σε αλλο.Ξεκινησε να φορτωνει του νεους drivers και επαιξε κανονικα.Παλιότερα το ειχα κανει και σε 2 pc.Οσο πιο νεο ειναι το λειτουργικο κι οσο πιο παρομοια ειναι οι συσκευες τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να λειτουργησει η μεταφορα.Θυμαμαι επι εποχης xp αν μετεφερες σκληρο απο pc με intel σε pc με AMD ήταν σχεδόν απίθανο να παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
master_mariner Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επί εποχής ΧΡ τα windows δεν κατέβαζαν αυτόματα τους drivers και μετά από καινουρια εγκατάσταση πάντα βάζαμε και το CD της μητρικής... Αυτό άλλαξε με τα 7. Η μεταφορά σκληρού που ανέφερα πιο πάνω ήταν από AMD Athlon II σε Intel Core 2 Duo και σε πέντε λεπτά κατέβασε τους drivers και έπαιξε κανονικά και το αντίστροφο μετά. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από master_mariner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, master_mariner είπε Το έχω κάνει αρκετές φορές με σκληρό τον πήρα από τον έναν υπολογιστή και τον έβαλα σε άλλον και απλα κάνει install αυτόματα τους drivers για το hardware του άλλου PC και δουλεύει κανονικά αρκεί να έχεις συνδεδεμένο το καλώδιο του εθερνετ. Θα πάω τον SSD σε έναν φίλο μου σύντομα να το βάλουμε στο δικό του σύστημα ώστε να διαπιστώσουμε αν ισχύει ή όχι και με τους SSD. Better safe than sorry...........δικη μου αποψη, εφοσον πας εναν δισκο σε αλλο συστημα καλυτερα νεα εγκατασταση παρα η ιδια παλια με οποια κουσουρια σου φερει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, chsam είπε Better safe than sorry...........δικη μου αποψη, εφοσον πας εναν δισκο σε αλλο συστημα καλυτερα νεα εγκατασταση παρα η ιδια παλια με οποια κουσουρια σου φερει.... Συμφωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) - Και στα XP και στα w7 γινόταν πάντα η μεταφορά ενός δίσκου με λειτουργικό σύστημα σε διαφορετικό υπολογιστή, μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία ή με τη χρήση ειδικών προγραμμάτων και η διαδικασία της μεταφοράς του λειτουργικού συστήματος τελείωνε πάντα με επιτυχία και χωρίς προβλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση, με απλή μεταφορά και σύνδεση του δίσκου τα αποτελέσματα ήταν σπάνια επιτυχημένα. - Έχουν αναρτηθεί πολλά θέματα σε ελληνικά και ξένα forum, και εδώ νομίζω, που αναφέρονται σε αυτές τις διαδικασίες. Μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο πχ το Move an Existing Windows Install to New Hardware ή κάτι παρόμοιο. Έχετε ελάχιστες ελπίδες να το επιτύχετε, αν το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να μεταφέρετε είναι εγκατεστημένο από μια μεγάλη εταιρία κατασκευής σταθερών ή φορητών υπολογιστών. Εκεί χρειάζονται αυξημένες γνώσεις και δεξιότητες. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα