Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ!!

Λοιπόν,έληξε το 24μηνο συμβόλαιο που είχα με τη cyta,τώρα τέλος Δεκέμβρη, και με πήραν τηλέφωνο για ανανέωση πάλι για 24 μήνες,αλλά εγώ χρειάζομαι μόνο 12.

12μηνο μου λέει δε μπορώ να σου βγάλω και μου έδωσε μια προσφορά για 24μηνο πάλι.Ρώτησα τι παίζει αν το κόψω νωρίτερα και μου λέει πως θα έχω πρόστιμο (5€ χ κάθε μήνα που έμεινε μέχρι τη λήξη) και αν δεν κάνω ανανέωση συμβολαίου θα ανέβει ο λογαριασμός.

Στο κατάστημα που πήγα όμως μου είπαν πως θα είναι 120€ το πρόστιμο αλλά και να μην κάνω ανανέωση συμβολαίου το πακέτο θα παραμείνει ίδιο με αυτό που είχα στα ίδια λεφτά.

Επέλεξα να μην κάνω ανανέωση.

Τελικά τι ισχύει?Είμαι καλλυμένος ή θα έρθει κανένας φουσκωμένος λογαριασμός?<_<

Επεξ/σία από deathblade
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, deathblade είπε

Επέλεξα να μην κάνω ανανέωση.

Τελικά τι ισχύει?Είμαι καλλυμένος ή θα έρθει κανένας φουσκωμένος λογαριασμός?<_<

Λογικά φουσκωμένος λογαριασμός. Υπάρχει λόγος που σου κάνουν έκπτωση για να σε 'κλειδώσουν' στους 24 μήνες.

Δημοσ.

Όχι λογικά, αλλά 100%. Η δέσμευση που έχουμε είναι επειδή έχουμε έκπτωση κάποιου ποσοστού επί της ονομαστικής τιμής του πακέτου. Με την λήξη της δέσμευσης και αν δεν ανανεώσουμε, αυτόματα η σύνδεση γίνεται αορίστου (μπορούμε να διακόψουμε αζημίως όποτε θέλουμε), αλλά ταυτόχρονα λήγει η έκπτωση και το πάγιο ανέρχεται στην ονομαστική του τιμή.

Με τα νέα δεδομένα άλλαξαν τα τέλη πρόωρης διακοπής και πλέον ισχύουν αυτά που σου είπαν στο τηλέφωνο και όχι στο κατάστημα που ακόμη λένε τα προηγούμενα. Είναι 5€ για ADSL 6,72€ για VDSL, για τους μήνες που υπολείπονται.

Τέλος μια χαρά μπορούν να δίνουν και 12μηνα πακέτα αλλά είναι στην διακριτική τους ευχέρεια αν η έκπτωση θα είναι η ίδια με τα 24μηνα και πάντα είναι μικρότερη από αυτά. Τουλάχιστο αυτό ίσχυε μέχρι την πρόσφατη αλλαγή του κανονισμού και δεν έχω υπόψη αν άλλαξε κάτι σε αυτό (μπορεί και να άλλαξε).

Δημοσ.

Και τo δικό μου συμβόλαιο έληξε τον Οκτώβριο και δεν ανέβηκε η τιμή (+1€ βασικά, γιατί χρεώνουν το  Cyta4u μετά τη λήξη του συμβολαίου).

Μίλησα στο τηλέφωνο μαζί τους πριν από δύο εβδομάδες, μετά από δική μου πρωτοβουλία, και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου δώσουν προσφορά γιατί περιμένουν τις αλλαγές με τη Vodafone.

Βασικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επικρατεί ένα χάος και δεν ξέρουν ακριβώς τι γίνεται.

Προσπάθησα να κάνω φορητότητα στον ΟΤΕ και οι τραγικοί μου έστειλαν   link για να ανεβάσω τα δικαιολογητικά (μαζί με ταυτότητες κτλ) χωρίς να είναι https, οπότε και έφαγαν άκυρο από εμένα.

Κατέληξα στο να παραμείνω στη Cyta (ή Vodafone), αλλά να κάνω τη σύνδεσή μου 50 VDSL από 35 που είναι σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επικοινώσα μέσω e-mail  με τη  cyta και αυτή ήταν η απάντηση:

Αναφορά σε κείμενο

Καλημέρα σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη στιγμή που το πάγιο σας είναι πάνω από 24€ δεν θα υπάρξει κάποια επιπλέον χρέωση στο λογαριασμό σας τώρα που έληξε η προσφορά σας.

Ευχαριστούμε πολύ

Είμαστε εντάξει!B)

Επεξ/σία από deathblade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...