Προς το περιεχόμενο

Nilox Action CAM EVO 360 + 35euro (τέλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OK σίγουρα και οι δύο να βοηθήσουμε θέλουμε :) τεσπα θα δούμε εντυπώσεις όταν παραλάβουμε όσοι πήραμε. 

Πάντως και σε πολύ ακριβότερες κάμερες δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα. Νομίζω πρέπει να τη δεις με vr για να καταλάβεις. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, manosmanos13 είπε

OK σίγουρα και οι δύο να βοηθήσουμε θέλουμε :) τεσπα θα δούμε εντυπώσεις όταν παραλάβουμε όσοι πήραμε. 

Πάντως και σε πολύ ακριβότερες κάμερες δεν βλέπω διαφορά στην ποιότητα. Νομίζω πρέπει να τη δεις με vr για να καταλάβεις. 

Η ποιότητα είναι έτσι όπως είναι λόγω του youtube ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, νομίζω μέσα από την συλλογή της εφαρμογής ή κάποιο πρόγραμμα που σε αφήνει να δεις τέτοια βίντεο που έχεις τραβήξει, τα δείχνει με ικανοποιητική ποιότητα. Δεν παίρνω και όρκο αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος. Μένει να παραλάβουμε για να κρίνουμε και την ποιότητα της κάμερας αλλά και εάν η εφαρμογή της είναι για τα σκουπίδια ή όχι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως και σε πιο ακριβές υλοποιήσεις άλλων εταιριών δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από αυτά που βλέπω στο ιντερνέτ. Μια action camera φαίνεται να έχει πολύ καλύτερη εικόνα, δε συζητώ για βίντεο από mirroless ή ακόμη και από hi end κινητό. 

Το έψαξα κάποια στιγμή για αγορά αλλά για τους λόγους που έγραψα παραπάνω το ματαιωσα. 

Αν υπάρχει όντως κάτι που να αξίζει θα ήθελα να το δω. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσοι την πήραν και είχαν πρόβλημα όπως και εγώ με την εφαρμογή της εταιρείας που κρασάρει πάντα στους περισσότερους που την κατεβάζουν, κατεβάστε Qilive 360 camera και έτσι μπορείτε να συνδέσετε την κάμερα στο κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...