Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι έχω σπάσει το κεφάλι μου τις τελευταίες ημέρες να βρω μια λύση στο πρόβλημα μου. Έχω μία συσκευή η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση με τον υπολογιστή μέσω USB. Λόγω του όγκου της συσκευής όμως δεν μπορώ να την έχω στο δωμάτιο όπου βρίσκεται και ο υπολογιστής. Θέλω αυτή να βρίσκεται σε άλλο χώρο και με κάποιο τρόπο να γίνεται η διασύνδεση της μέσω WiFi με τον υπολογιστή μου και να την χειρίζομαι μέσα από αυτόν. Επίσης αν γινότανε να προσέθετα και μία κάμερα IP ή USB για να την παρακολουθώ πάλι μέσα απ τον υπολογιστή μου. Πως να ψαχτώ γνωρίζει κανείς; Διαφορετικά θα πρέπει να προχωρήσω σε αγορά δεύτερου υπολογιστή όπου ένα 200αρι το θέλω σίγουρα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 usb over wifi Δες αυτο https://www.ebay.co.uk/itm/Longshine-LCS-US204-USB-2-0-over-IP-Server-Wlan-RJ45-E/143046056310?epid=140819799&hash=item214e359976:g:NJ8AAOSwYj9cDZh5:rk:1:pf:0 Νομίζω ομως οτι να ενα Access Point κάνει αυτήν την δουλειά αν και δεν το έχω δοκιμάσει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη προϋποθέτει σύνδεση μέσω καλωδίου δικτύου, έχω βρει και χαμπάκια στο σκρουτζ που θα μου έκαναν την δουλειά, αλλά προϋποθέτουν κι εκείνα σύνδεση μέσω ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα