jonhh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα, Έχω τον Synology DS718+ οπου έχω 2 δισκους 4ΤΒ σε raid 1. Θέλω να τους αντικαταστήσω με άλλους 2 δίσκους 8 ΤΒ πάλι σε raid 1. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να κάνω τη μετάβαση ; Ευχαριστώ!
kifinas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρώτα backup σε άλλο μέσο. Μετά βγάζεις τον ένα δίσκο και βάζεις τον νέο, κάνει rebuilt, αντικαθιστάς και τον άλλο και ξανά rebuilt. https://www.synology.com/en-global/knowledgebase/DSM/tutorial/Storage/Can_I_use_larger_hard_drive_s_to_expand_the_storage_capacity_on_Synology_Product_for_DSM_2_2_and_onward Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από kifinas 2
jonhh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Πήρα τους 2 δίσκους (8 TB έκαστος). Έβγαλα τον έναν δίσκο (Disk 2) και έβαλα τον καινούργιο, πάτησα repair και όλα καλά! Κάνω την ίδια διαδικασία για τον άλλον δίσκο (Disk 1), και μου βγάζει το εξής error: Τί λάθος κάνω???? Οι προηγούμενοι δίσκοι ήταν 4 TB σε RAID 1
kifinas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δεν έχει δει τον ένα δίσκο. Δοκίμασε να τον βγάλεις και να τον ξαναβάλεις ενώ δουλεύει το NAS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα