+9511 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Καλή χρονιά σε όλη την ομάδα!Έφτασε προχθές στα χέρια μου ένα i-phone 7 αγορασμένο από Γερμανία ο φίλος μου που μου το έδωσε είναι άσχετος με την τεχνολογία..άπλα πήρε i-phone για να λέει ότι πήρε..το πήρε στα χέρια του ο μικρός γιος του το κλείδωσε και τώρα δεν θυμάται τίποτα από e mail και κωδικούς υπάρχει κανένας τρόπος να το ανοίξω?υπάρχουν τα χαρτιά αγοράς και η απόδειξη. Αγορασμένο από vodafone Γερμανίας..!ευχαριστώ.. 1
*Kopanos* Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Επικοινωνία με apple κι αν όντως εχεις τα χαρτιά και την απόδειξη θα σου το ανοίξουν. 1
+9511 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Έχει όλα τα χαρτιά..Στα Γερμανικά βέβαια δεν καταλαβαίνω και πολλά..Ευχαριστώ!
sakekosan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Ναι υπάρχει. Πάρε τηλ την αντιπροσωπεία της Apple ή πήγαινε το σε κάποιο εξουσιοδοτημενο κατάστημα. 1
9volto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) πάρε τηλέφωνο πρώτα στην υποστήριξη της apple στο 00800 4414 5417 Υπάρχουν προϋποθέσεις στα ξένα iphone που η ελληνική αντιπροσωπεία ενδέχεται να μην μπορεί να σε βοηθήσει. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2019 από 9volto 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα