Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσαν ένα αντίτυπο της συγκεκριμένης ταινίας :P αλλά από την αρχή μιλάει κάποιος συνεχώς μάλλον μεξικάνικα σαν να αναλύει την ταινία.

Η μεταγλώτιση δεν περιλαμβάνει μετάφραση αυτών που λέει αλλά τη μετάφραση διαλόγων των ηθοποιών μέσα στη ταινία.Έτσι πρέπει να είναι ή μου έδωσε μάπα κόπια;;;;;; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, KilliK είπε

δειχνει τιποτα;

Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή έβαλα να τη δω αλλά μάλλον είναι αυτό που είπε ο KilliK σχολιασμός από σκηνοθέτη και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις.Είναι και στα ισπανικά μάλλον άστα να πάνε.

Θα του ζητήσω να μου φέρει καλό αντίτυπο έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και θέλω να το δω.☺️

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή έβαλα να τη δω αλλά μάλλον είναι αυτό που είπε ο KilliK σχολιασμός από σκηνοθέτη και δεν μπορείς να παρακολουθήσεις.Είναι και στα ισπανικά μάλλον άστα να πάνε.

Θα του ζητήσω να μου φέρει καλό αντίτυπο έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και θέλω να το δω.☺️

Άκου παππού ή θα βάλεις νετφλιξ να την δεις κανονικά ή θα πρέπει κάνας νέος να σου μάθει να κατεβάζεις 

Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 10:31 ΜΜ, MegalosVeziris είπε

Άκου παππού ή θα βάλεις νετφλιξ να την δεις κανονικά ή θα πρέπει κάνας νέος να σου μάθει να κατεβάζεις 

Α παπαπαπα Δεν κάνω τέτοια εγώ.Φοβάμαι και θέλω να είμαι νομοταγής και να πληρώνω κανονικά φπα και φόρους.

Edit.Δεν έχει ρε συ στα τορεντ.Μόνο αυτό το αντίτυπο με το σπικάρισμα.Μάλλον στηρίζουν Netflic και δεν ανεβάζουν. Ή το φοβούνται δεν έχει σημασία.:P

Δημοσ.

^Κάτι δεν πάει καλά με τα search engines εκεί που κοίταξα εγώ. Το έχουν κανονικά (αν πας απευθείας στο link) αλλά αν το ψάξεις στο search engine τους δεν στο βγάζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...