Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BDH είπε

Όλοι κάνετε χιούμορ με τέτοιου είδους ειδήσεις μη κατανοώντας την πραγματική απειλη πίσω από αυτές. Λυπάμαι που μερικοί πρέπει να πληρώνουμε την άγνοια των πολλών. Όταν λέτε ότι δεν σας νοιάζουν τα προσωπικά δεδομένα, τα Χακ και οι πολυδύναμες ιδιωτικές εταιρίες τεχνολογίας που απορροφούν όλων αυτό τον όγκο τον δεδομένων μας δεν αδιαφορείτε μόνο για εσάς αλλά και για τους υπολοίπους συνανθρώπους σας που δεν θέλουν να γίνουν ένα άβουλο πιόνι ναρκωμένο από κακόηθες μάρκετινγκ και VR ζωή. Για να προλάβω τους "ρεαλιστές" σίγουρα η αποδοχή της πραγματικότητας και της κατάστασης δεν θα αλλάξει λέγοντας το αλλά σίγουρα δεν θα παραδώσω έτσι απλά την ελευθεριά που κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους σε μικρότερη ηλικία από εμένα για να μπορώ να γράφω αυτό το μήνυμα χωρίς να με πυροβολήσουν,φυλακίσουν,σιωπήσουν... 

Η αποδοχή και η σιωπή ειναι πλήρης συναίνεση 

Σε λίγα χρονιά θα βρισκόμαστε κάτω από Κινεζική κατοχή και τότε καμιά υπερδύναμη δεν θα μπορεί να σώσει ούτε το ίδιο της το Κράτος. 

Διάβασα όλο το ποστ νομίζοντας οτι θα μας διαφωτίσεις για την πραγματική απειλή πισω απο αυτές τις ειδήσεις αλλά τελικά ακόμα δεν έχω καταλάβει.

Ποια είναι η πραγματική απειλή;

Δημοσ.

κάποτε έφυγα απο αλυσιδα ηελκτρονικων (πολύ μεγαλη ονοματα δεν λεμε) επειδη μου ζητησαν διευθυνση για να αγοράσω κατι. Δηλαδη γιατι να έχουν τέτοια στοιχεια? Ακόμη και αν πρεπει ενα ξενοδοχειο να εχει καποια στοιχεια αυτα πρέπει να διαγράφονται βάση νόμου 30-40 μέρες μετα την αποχώρηση μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν θέλεις γκάμουρους ξενοδοχείο να θες και γκλάμουρους χάκινγκ από ότι φαίνεται διότι οι μικρές επιχειρήσεις δεν παραβιάστηκαν ποτέ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εδώ πλέον φαίνεται ξεκάθαρα οτι οι proxy hackers της κυβέρνησης της Κίνας χτυπούν ανοιχτά ή σαμποτάρουν αμερικάνικες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο , τυχαίο που η apple  φεύγει τώρα για Ινδία ? δεν νομίζω , οι πωλήσεις της apple στην Κίνα μάλλον μπλοκαρίστηκαν/επιβραδύνθηκαν με καμουφλαρισμένους έμμεσους τρόπους απο το πανίσχυρο κομμουνιστικό κόμμα που ελέγχει τα πάντα !

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

κάποτε έφυγα απο αλυσιδα ηελκτρονικων (πολύ μεγαλη ονοματα δεν λεμε) επειδη μου ζητησαν διευθυνση για να αγοράσω κατι. Δηλαδη γιατι να έχουν τέτοια στοιχεια? Ακόμη και αν πρεπει ενα ξενοδοχειο να εχει καποια στοιχεια αυτα πρέπει να διαγράφονται βάση νόμου 30-40 μέρες μετα την αποχώρηση μου. 

Δεν τη δίνεις, έχω κάνει το ίδιο σε μεγάλη αλυσίδα. Είπα δεν βρίσκω τον λόγο, μου είπε είναι τυπικό και της είπα τυπικά βάλε Αθήνα κι έκλεισε εκεί.

ΥΓ:Τα Marriott δεν είναι κ τόσο ακριβά έξω, μια χαρά τιμές 😁

Επεξ/σία από gnsX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...