kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Στις 5/1/2019 στις 12:31 ΜΜ, opcorsa είπε Καλημερα. Μετα απο γραψιμο 3 ωρων για ενα σοβαρο αρθρο με παραπομπες και λοιπα παταω Χ να βγω ρωτωντας με αν θελω να αποθηκευτουν οι αλλαγες και το Word βγηκε χωρις καν να με ρωτησει αν θελω να αποθηκευσω. Δεν ξερω τι εγινε, και δεν βγαζω ακρη με τα ξενογλωσσα how to's υπαρχει περιπτωση να κανω ανακτηση οσων χαθηκαν? ή να σπασω τον υπολογιστη να τελειωνουμε? ευχαριστω Δεν ξέρω αν πλέον έχει νόημα ή όχι γιατί υποθέτω από εχθές έχεις αφιερώσει χρόνο να τα ξαναγράψεις. Το αρχείο πριν ξεκινήσεις να γράφεις το είχες δημιουργήσει / αποθηκεύσει τοπικά στον υπολογιστή; Το έτρεχες / αποθήκευες σε εξωτερικό μέσο; Και να κρασαρε πάντως λογικά με File/Open θα το έβρισκες... Χάθηκε όλο το αρχείο ή όσα είχες συμπληρώσει; *δε θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιείς το Χ και να αναμένεις ερώτηση για αποθήκευση ή όχι. Καλύτερα χειροκίνητη αποθήκευση και μετά κλείσιμο αρχείου.
opcorsa Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν ξέρω αν πλέον έχει νόημα ή όχι γιατί υποθέτω από εχθές έχεις αφιερώσει χρόνο να τα ξαναγράψεις. Το αρχείο πριν ξεκινήσεις να γράφεις το είχες δημιουργήσει / αποθηκεύσει τοπικά στον υπολογιστή; Το έτρεχες / αποθήκευες σε εξωτερικό μέσο; Και να κρασαρε πάντως λογικά με File/Open θα το έβρισκες... Χάθηκε όλο το αρχείο ή όσα είχες συμπληρώσει; *δε θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιείς το Χ και να αναμένεις ερώτηση για αποθήκευση ή όχι. Καλύτερα χειροκίνητη αποθήκευση και μετά κλείσιμο αρχείου. καλησπερα, ναι ξανα εγραψα οτι ειχα χασει επειδη τα ψιλο θυμομουν το αποθηκευα στον ssd του λαπτοπ το οποιο εχω εδω και χρονια... το αρχειο δεν χαθηκε, μια χαρα ειναι απλα δεν εσωσε τον κοπο 2 ωρων οποτε ειναι σαν να μην εγραψα τιποτα... πχ ηταν 12χιλιαδες λεξεις και παρεμεινε τοσο.. απο εδω και περα κοντρολ σειβ στα παντα
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 On 05/01/2019 at 03:40, Arkin said: Το γνωρίζω το θέμα είναι τι έγινε και δεν αποθήκευσε καθόλου? εκτος αν βγηκε το μυνημα και καταλαθος πατηθηκε κατι τοσο γρηγορα και εκλεισε και αυτο το παραθυρο.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο και δεν θυμαμαι να μου εχει συμβει ποτε ειτε σε αυθεντικα office ειτε οχι,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα