Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Μετα απο γραψιμο 3 ωρων για ενα σοβαρο αρθρο με παραπομπες και λοιπα παταω Χ να βγω ρωτωντας με αν θελω να αποθηκευτουν οι αλλαγες και το Word βγηκε χωρις καν να με ρωτησει αν θελω να αποθηκευσω. Δεν ξερω τι εγινε, και δεν βγαζω ακρη με τα ξενογλωσσα how to's υπαρχει περιπτωση να κανω ανακτηση οσων χαθηκαν? ή να σπασω τον υπολογιστη να τελειωνουμε?

ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

θεωρητικα εχει autosave καθε 10' οποτε στην χειροτερη πρεπει να βρεις το αρχειο με τις αλλαγες που ειχες κανει 10 λεπτα πριν το κλεισεις. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Spect~ είπε

θεωρητικα εχει autosave καθε 10' οποτε στην χειροτερη πρεπει να βρεις το αρχειο με τις αλλαγες που ειχες κανει 10 λεπτα πριν το κλεισεις. 

ναι αυτο ψαχνω εδω και μιση ωρα αλλα χωρις αποτελεσμα...

ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου και εχει αποτι καταλαβα σπασμενο μονο το word 2007 Παρολα αυτα δεν το εχω βρει ακομα αυτο που λεμε.....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν δεν εχει φτιαξει to autosave η δεν σου πει για recover οταν μπαινεις μεσα τοτε.......

το aytosave καθε 10 λεπτα ειναι πατημενο.... οταν παω να βρω το αρχειο να κανω ανοιγμα και επιδιωρθωση δεν κανει τιποτα...

αρα?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

το aytosave καθε 10 λεπτα ειναι πατημενο.... οταν παω να βρω το αρχειο να κανω ανοιγμα και επιδιωρθωση δεν κανει τιποτα...

αρα?

αρα το σπας

Δημοσ.

Πάρε σφυρί και σπάσε τον υπολογιστή. Είναι και σπασμένα τα office. Λογικά δεν έκαναν καθόλου save αλλιώς θα το έβρισκες. 

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα βγηκα χωρις να με ρωτησει αν θελω να αποθηκευσω αλλαγες...

δεν μπορει καπου δεν θα πρεπει να εχει αποθηκευσει ενα draft?

το μπουρδ@@λο ειχα 2 αρχεια το ενα που εγραφα και το αλλο ξεχωριστο που εγραφα την βιβλιογραφια να μην τα εχω ενα εξαρχης...και στο 2ο με ρωτησε αν θελω να αποθηκευσω///

απορω ποιος με καταρραστηκε

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται

Δημοσ.
33 minutes ago, Arkin said:

Πάρε σφυρί και σπάσε τον υπολογιστή. Είναι και σπασμένα τα office. Λογικά δεν έκαναν καθόλου save αλλιώς θα το έβρισκες. 

οτι ειναι σπασμενα δεν αλλαζει τιποτα.τοτε η μιση ελλαδα και ο μισος κοσμος επρεπε να εχει θεμα με τα office.:p

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

οτι ειναι σπασμενα δεν αλλαζει τιποτα.τοτε η μιση ελλαδα και ο μισος κοσμος επρεπε να εχει θεμα με τα office.:p

Το γνωρίζω το θέμα είναι τι έγινε και δεν αποθήκευσε καθόλου? 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

το θεμα ειναι οτι ξεκιναω να ξαναγραφω οτι εχασα.... τωρα που τα εχω φρεσκα... γ@@ την μικροσοφτ απλα.... 

παροτι επρεπε να κραταει backup αρχεια δεν τα ειδα πουθενα... ουτε στο appdata ουτε στο roaming ουτε πουθενα

15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το γνωρίζω το θέμα είναι τι έγινε και δεν αποθήκευσε καθόλου? 

απλα να σου χαλασει την ημερα.. δεν υπαρχει αλλος λογος... κακομοιρια

συζητουσα με εναν ΙΤ φιλο μου μπας και βοηθησει απο το τηλ και μου ειπε τα χειροτερα για το word... μου λεει καλυτερα γραφε σε google docs και μετα περνα τα στο word

• Sad 1
Δημοσ.

Κάποτε (θα έχει πια μια δεκαετία) είχα κάνει παρόμοια πατάτα και είχα βρει το autosaved file καπου μέσα στο φάκελο Windows. Θα πρότεινα μια αναζήτησή εκεί να σου βγάλει τα πιο πρόσφατα αρχεία (σημερινά)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcorsa είπε

το θεμα ειναι οτι ξεκιναω να ξαναγραφω οτι εχασα.... τωρα που τα εχω φρεσκα... γ@@ την μικροσοφτ απλα.... 

παροτι επρεπε να κραταει backup αρχεια δεν τα ειδα πουθενα... ουτε στο appdata ουτε στο roaming ουτε πουθενα

απλα να σου χαλασει την ημερα.. δεν υπαρχει αλλος λογος... κακομοιρια

συζητουσα με εναν ΙΤ φιλο μου μπας και βοηθησει απο το τηλ και μου ειπε τα χειροτερα για το word... μου λεει καλυτερα γραφε σε google docs και μετα περνα τα στο word

Είναι κρίμα πραγματικά. Για σιγουριά κάθε τόσο πάτα την δισκέτα ώστε να κάνει αποθήκευση. Δεν χρειάζεται να βγαίνεις. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...