duende Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 ακομα και σε αυτη τη τιμη ειναι πολυ ακριβα για τη ποιοτητα κατασκευης και τον ηχο που προσφερουν
arxontas2323 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Looter είπε Δεν κάνουν για τη δουλειά που τα θες. Αν θέλεις καθημερινή χρήση με κλήσεις θέλεις καλώδιο πίσω από λαιμό ώστε να το φοράς και να είσαι άνετα. Το sports ακουστικά μπαίνουν βαθιά στο αυτί για να μη φεύγουν κατά την άσκηση και δεν είναι για τα φοράς επίθεση ώρες. Σε αυτή την τιμή ειδικά δεν τα προτείνω σίγουρα. Τα παρηγγειλα μιας και ειχα μια εκπτωση...τωρα αμα δεν μεινω ευχαριστημενος το πολυ πολυ να τα πουλησω οσο τα πηρα.... 8 λεπτά πριν, duende είπε ακομα και σε αυτη τη τιμη ειναι πολυ ακριβα για τη ποιοτητα κατασκευης και τον ηχο που προσφερουν εχετε να προτεινετε καποια αλλα ακουστικα;;
Looter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Τα παρηγγειλα μιας και ειχα μια εκπτωση...τωρα αμα δεν μεινω ευχαριστημενος το πολυ πολυ να τα πουλησω οσο τα πηρα.... εχετε να προτεινετε καποια αλλα ακουστικα;; Έχω ήδη προτείνει παραπάνω στα Jabra Elite 65t. Καλύτερη αδιαβροχοποιηση , καλύτερο κράτημα , δεν έχουν βγάλει προβλήματα κατασκευής όπως τα Bose. Εγγύηση αμαζον. Οποια και να πάρεις , καλοφορετα! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Looter
arxontas2323 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Looter είπε Έχω ήδη προτείνει παραπάνω στα Jabra Elite Active 65t. Καλύτερη αδιαβροχοποιηση , καλύτερο κράτημα , δεν έχουν βγάλει προβλήματα κατασκευής όπως τα Bose. Εγγύηση αμαζον. Οποια και να πάρεις , καλοφορετα! Παρηγγειλα τα bose και βλεπουμε πως θα πανε,αν και πιστευω οτι απο τα apple airpods θα πανε καλυτερα!!!αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα εχω στο μυαλο μου και τα jabra!!ευχαριστω πολυ!!
Looter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Παρηγγειλα τα bose και βλεπουμε πως θα πανε,αν και πιστευω οτι απο τα apple airpods θα πανε καλυτερα!!!αν δεν μεινω ευχαριστημενος θα εχω στο μυαλο μου και τα jabra!!ευχαριστω πολυ!! Φίλε δεν έχουν κάποια σχέση τα AirPods με τα Bose ή τα Jabra. Μιλάμε. Για ΑΛΛΗ κατηγορία προϊόντος. Ελπιζω να ξέρεις τι αγοράζεις με γεια
arxontas2323 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Looter είπε Φίλε δεν έχουν κάποια σχέση τα AirPods με τα Bose ή τα Jabra. Μιλάμε. Για ΑΛΛΗ κατηγορία προϊόντος. Ελπιζω να ξέρεις τι αγοράζεις με γεια Σ ευχαριστω πολύ!!τ εννοείς άλλη κατηγορία;
Looter Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Σ ευχαριστω πολύ!!τ εννοείς άλλη κατηγορία; Τα Bose του θέματος όπως και τα Jabra που πρότεινα είναι ΚΥΡΙΩΣ ακουστικά ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ. Σχεδιάστηκαν για συνθήκες προπόνησης και όχι για να μιλάς στο τηλ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα Bose ειδικά έχουν ΧΑΛΙΑ μικρόφωνο. Τα AirPods είναι ακουστικά lifestyle που μπορείς να τα χρησιμοποιείς σε λαιτ προπονήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα