Προς το περιεχόμενο

[TW Headphοnes] Bose SoundSport Free, 139€ @ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα true wireless ακουστικά της Bose, optimized για άθληση, πιθανότατα στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, από τον Κωτσόβολο:

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-pseires/185856-bose-soundsport-free-wireless-headphones-black

Επόμενη τιμή στο skroutz ~191€

Στην Ευρώπη βάση idealo υπάρχει σε κάποιες χώρες, σε κάποια καταστήματα στα 142€ + λοιπά έξοδα (και δε στέλνουν Ελλάδα). Στα διάφορα Amazon είναι 150€+ συν τα μεταφορικά.

Ο Κωτσόβολος έχει προσφορές 30% σε πολλά ακόμα ασύρματα ηχεία και ακουστικά.

Προσωπικά θα τα χτύπαγα με κλειστά μάτια παρά κάποιες αρνητικές κριτικές στο Amazon. Απλώς έχω παραγγείλει σε πολύ καλή τιμή μεταχερισμένα τα Sony WF1000X από Amazon Ιταλίας και τα περιμένω σύντομα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ.

Πράγματι. Δε πρόκειται για το προϊόν στο link του Themos3 (όπως διαπίστωσε και ίδιος γρήγορα).

True wireless είναι λίγο μαρκετινίστικος όρος που απλά σημαίνει την πλήρη απουσία καλωδίων. Τα in-ear ακουστικά γίνονται paired μεταξύ τους ασύρματα και κατόπιν με τη συσκευή, πάντα ασύρματα.

Δε θα πετύχεις την ίδια ποιότητα ήχου με καλά wired ακουστικά, όμως πάνω απ' όλα έχεις ελευθερία. Και πολύ καλή ποιότητα ήχου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τα έπαιρνα ΜΟΝΟ αν μου τα χάριζαν.

Αν έχεις πετάξει λεφτά 1-2 φορές σε ακουστικά προπόνησης θα ξέρεις ότι το IPX4 είναι ΑΣΤΕΙΟ level αδιαβροχοποιησης. Αντίστοιχα θα βρείτε με 20-30 ευρώ από Κίνα επιπέδου IPX4.

Και μη μου πείτε περί ποιότητας ήχου Bose. Εδώ μιλάμε για αξεσουάρ προπόνησης άρα θα πρέπει πρώτα να αντέχει τις κακουχίες μιας έντονης προπόνησης και μετά να εξετάσουμε τα υπόλοιπα.

Οσοι δεν προπονούνται έντονα από την άλλη δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πάρουν τέτοιου είδους ακουστικά τα οποία έχουν τον ΤΡΟΜΕΡΟ περιορισμό της μικρής αυτονομίας.

Αυτα 😂😂

Και για να μη λέτε ότι τα απορρίπτω χωρίς να προτείνω κάποια εναλλακτική , προσωπικά θα αγόραζα τα παρακάτω τα οποία είναι IP56 και έχουν και καλύτερο φιτ στο αυτί.

https://www.amazon.de/dp/B07BHY7M8P?linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&smid=A3JWKAKR8XB7XF&creativeASIN=B07BHY7M8P&tag=geizhalspre03-21&ascsubtag=U4TE9Jfhxzl7E729mQrFqQ

Επεξ/σία από Looter
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω εχω παρει αυτα, πληρως αδιαβροχα, κολυμπω με αυτα και εχουν και 8gb ενσωματομενα και bluetooth
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076NX62HV/ref=oh_aui_detailpage_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
αξιοπρεπεστατος ηχος, καλη αυτονομια, τωρα για μεσα στο νερο χμμμ οκ αρκει να μη μπει νερο στο αυτι γιατι δεν ακους καλα μετα.
προφανως πιο ανθεκτικα απο τα ipx4 ip56 κτλ
IP Rating: IPX8 (waterproof to 3 metres)

Επεξ/σία από akaloith
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω τα soundsport wireless. Που είναι ακριβώς τα ίδια, πλην του ότι ενώνονται με καλώδιο μεταξύ τους.

Να πω δυο λόγια για αυτά μιας και τα έχω 1 χρόνο και τα χρησιμοποιώ καθημερινά σε τρέξιμο και γυμναστήριο. 

Εξαιρετική ποιότητα ήχου. Δεν την αλλάζω με τίποτα. 

Εξαιρετικό κράτημα στο αυτί. Δεν πέφτουν ότι και να κάνεις. 

Πτώση μπαταρίας δεν διαπίστωσα. Η απόδοση της είναι κοντά στις 5 ώρες με την ένταση πάνω από 70% συνεχώς. 

Καμία αποσύνδεση με ότι και αν τα έχω συνδέσει. 

Αδιάβροχα πλήρως. Έχω κάνει 20αρια σε βροχή κι δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα. 

Όλα δείχνουν ιδανικά μέχρι εδώ πλην τιμής, σε σημείο που μπορεί να πει κάποιος ότι δουλεύω στην εισαγωγική. 

Αρνητικά. Δεν έχουν noise cancelation. Με αέρα απλά δεν σε ακούνε. Σε θορυβώδες περιβάλλον περνάνε όλα. 

Ποιότητα κατασκευής δυστυχώς τραγική. Ξεκόλλησε το λαστιχάκι σιλικόνης στο σημείο που πατάς το κουμπί ενεργοποίησης. Είναι πρόβλημα που το έχουν ΟΛΑ.  Αλλάζουν τα ακουστικά στην εγγύηση αλλά είναι απαράδεκτο. Μου τα έχουν αλλάξει ήδη μια φορά και τα δεύτερα έπαθαν ακριβώς το ίδιο. Θα τα ξανά πάω. 

Αν θα τα ξανά έπαιρνα; Σε άλλη τιμή ναι. Σε αυτήν όχι. Και ας είναι ήδη τόσο χαμηλή. 

• Like 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, MSC3169 είπε

Έχω τα soundsport wireless. Που είναι ακριβώς τα ίδια, πλην του ότι ενώνονται με καλώδιο μεταξύ τους.

Να πω δυο λόγια για αυτά μιας και τα έχω 1 χρόνο και τα χρησιμοποιώ καθημερινά σε τρέξιμο και γυμναστήριο. 

Εξαιρετική ποιότητα ήχου. Δεν την αλλάζω με τίποτα. 

Εξαιρετικό κράτημα στο αυτί. Δεν πέφτουν ότι και να κάνεις. 

Πτώση μπαταρίας δεν διαπίστωσα. Η απόδοση της είναι κοντά στις 5 ώρες με την ένταση πάνω από 70% συνεχώς. 

Καμία αποσύνδεση με ότι και αν τα έχω συνδέσει. 

Αδιάβροχα πλήρως. Έχω κάνει 20αρια σε βροχή κι δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα. 

Όλα δείχνουν ιδανικά μέχρι εδώ πλην τιμής, σε σημείο που μπορεί να πει κάποιος ότι δουλεύω στην εισαγωγική. 

Αρνητικά. Δεν έχουν noise cancelation. Με αέρα απλά δεν σε ακούνε. Σε θορυβώδες περιβάλλον περνάνε όλα. 

Ποιότητα κατασκευής δυστυχώς τραγική. Ξεκόλλησε το λαστιχάκι σιλικόνης στο σημείο που πατάς το κουμπί ενεργοποίησης. Είναι πρόβλημα που το έχουν ΟΛΑ.  Αλλάζουν τα ακουστικά στην εγγύηση αλλά είναι απαράδεκτο. Μου τα έχουν αλλάξει ήδη μια φορά και τα δεύτερα έπαθαν ακριβώς το ίδιο. Θα τα ξανά πάω. 

Αν θα τα ξανά έπαιρνα; Σε άλλη τιμή ναι. Σε αυτήν όχι. Και ας είναι ήδη τόσο χαμηλή. 

Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες την προσωπική σου εμπειρία με τα ακουστικά. Πιστεύω θα βοηθήσεις πολλούς στην επιλογή τους 👍

Δημοσ.

Εγώ πάντως τα χτύπησα. Ναι οκ περισσεύουν από το αυτί αλλά δεν με πειράζει. Όσον αφορά το lag στα video που λένε λύθηκε με αναβάθμιση στο τελευταίο firmware. Η τιμή είναι χώμα αν  χρειάζεστε τέτοια ακουστικά πάρτε τα!

Δημοσ.

εγω παλι το σκεφτομαι για να τα αγορασω....θελω καποια true wireless για γυμναστηριο και τρεξιμο αν και εχω τα sony mdrxb50s...θα μπορω να τα χρησιμοποιω για κλησεις καθημερινα και να με ακουν καλα;;;μιας και σκεφτομουν να παρω τα plantronics 3200 για καθημερινο ακουστικο στην δουλεια...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

εγω παλι το σκεφτομαι για να τα αγορασω....θελω καποια true wireless για γυμναστηριο και τρεξιμο αν και εχω τα sony mdrxb50s...θα μπορω να τα χρησιμοποιω για κλησεις καθημερινα και να με ακουν καλα;;;μιας και σκεφτομουν να παρω τα plantronics 3200 για καθημερινο ακουστικο στην δουλεια...

Δεν κάνουν για τη δουλειά που τα θες.

Αν θέλεις καθημερινή χρήση με κλήσεις θέλεις καλώδιο πίσω από λαιμό ώστε να το φοράς και να είσαι άνετα. Το sports ακουστικά μπαίνουν βαθιά στο αυτί για να μη φεύγουν κατά την άσκηση και δεν είναι για τα φοράς επίθεση ώρες.

Σε αυτή την τιμή ειδικά δεν τα προτείνω σίγουρα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/1/2019 στις 12:26 ΜΜ, imvrios είπε

Τα true wireless ακουστικά της Bose, optimized για άθληση, πιθανότατα στην καλύτερη τιμή στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, από τον Κωτσόβολο:

https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/akoystika/akoustika-pseires/185856-bose-soundsport-free-wireless-headphones-black

Επόμενη τιμή στο skroutz ~191€

Στην Ευρώπη βάση idealo υπάρχει σε κάποιες χώρες, σε κάποια καταστήματα στα 142€ + λοιπά έξοδα (και δε στέλνουν Ελλάδα). Στα διάφορα Amazon είναι 150€+ συν τα μεταφορικά.

Ο Κωτσόβολος έχει προσφορές 30% σε πολλά ακόμα ασύρματα ηχεία και ακουστικά.

Προσωπικά θα τα χτύπαγα με κλειστά μάτια παρά κάποιες αρνητικές κριτικές στο Amazon. Απλώς έχω παραγγείλει σε πολύ καλή τιμή μεταχερισμένα τα Sony WF1000X από Amazon Ιταλίας και τα περιμένω σύντομα.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω  αλλά ούτε δωρεάν να τα είχες δεν θα σου αρέσουν... Εμένα μου τα πήραν δώρο και δεν τα δουλεύω σχεδόν καθόλου πολύ κακες  κλήσεις δεν με ακούνε σχεδόν καθόλου αποσύνδεσης συνέχεια αν βάλεις κινητό τσέπη  το ένα με το άλλο στην μουσική χάνουν το σήμα τους άστο και μπαταρία ψηλό χάλι. Και δεν είναι προβληματικά  τα ίδια προβλήματα έχουν όλοι όσοι τα έχουν και ένας φίλος μου πάλι τα ίδια. Κρίμα πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...