Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, klx652 είπε

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/188351-samsung-ue55nu7022-55

παρε απο εδω ιδια τιμη,απλα πρεπει να τρεξεις

το κοντινοτερο μου πεφτει 170 χμ...

ασε που παιζει να πας στο καταστημα και να σου πουν οτι δεν υπαρχει..μου εχει τυχει τουλαχιστον 2 φορες που εδειχνε διαθεσιμοτητα και τελικα δεν υπηρχε ποτε το προιον.

λογικα αν ειναι κανα εκθεσιακο θα εχουν και στα 419 για εκθεσιακο ουτε με σφαιρες

Επεξ/σία από Mixail-1
Δημοσ.
14 minutes ago, Panoslam said:

Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες της 7102 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Άριστη ποιότητα σε τηλεοπτικά κανάλια και γενικά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό πέραν της έλλειψης bluetooth.

Και η έλλειψη αναπαραγωγής dts είναι σημαντική,  όμως λύνεται με χρήση tv box

Δημοσ.
8 minutes ago, Mixail-1 said:

το κοντινοτερο μου πεφτει 170 χμ...

ασε που παιζει να πας στο καταστημα και να σου πουν οτι δεν υπαρχει..μου εχει τυχει τουλαχιστον 2 φορες που εδειχνε διαθεσιμοτητα και τελικα δεν υπηρχε ποτε το προιον.

λογικα αν ειναι κανα εκθεσιακο θα εχουν και στα 419 για εκθεσιακο ουτε με σφαιρες

https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470

με λιγα ακομα περνεις απο εδω τοτε αυτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, klx652 είπε

https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55nu7093-55-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152470

με λιγα ακομα περνεις απο εδω τοτε αυτη

ναι ξερω εχουν και την 7172 στα 459 αλλα δεν εχω ουτε eshop κοντα..

και παλι βεβαια θα προτιμουσα 419 και με τους ποντους 410..! πολυ καλη τιμη που δεν μου αφηνε πολλα περιθωρια παρα να ξηλωθω παλι!

τωρα καθομαστε παλι στα αυγα μας

Επεξ/σία από Mixail-1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε

ενταξει κλασικα καραγκιοζιλικια.

μπαινω να κανω την αγορα μου βγαζει σφαλμα και με το που κανω την διαδικασια ξανα μου βγαζει 599...

οτι να ναι απορω αν προλαβε κανεις να παρει..

Η τιμή αυτή υπήρχε από χθες, εσύ μπήκες σήμερα

Δημοσ.
41 minutes ago, arma1 said:

Έχω την Samsung f6500 46αρα fhd, να κάνω την αγορά ή να περιμένω κάτι καλύτερο; 

Αν θες όντως να κάνεις upgade χτυπα την

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FLIMIT είπε

Για digea δηλαδή καλύτερα όχι; έχω μια 55h6400 στο σαλόνι κ η αλήθεια είναι ότι το μόνο που της λείπει είναι το 4κ...

αν δεν καθεσαι στα 2 μετρα διαφορα δεν θα δεις από 4κ. Αν εισαι ευχαριστημένος από τα χρωματα και την κινηση της δικια σου θα σου ελεγα δεν αξιζει τον κοπο, καλυτερα μαζεύεις λεφτα και πας σε ένα πιο ακριβο μοντελο.Οπως και να εχει δες που είναι διαθεσιμη να την τσεκαρεις με δικο σου υλικο. Τα 4κ demo που παιζουν ολες είναι παραπλανητικο. Ειμαι κατοχος plasma Panasonic ut50 η οποια κλεινει 6ετια και στα δικα μου ματια αυτή ηταν αρκετα χειροτερη σε τηλεοπτικο  και  Netflix σε full hd

Δημοσ.

Επειδή είδα απόψεις μέρα με τη νύχτα όσον αφορά την αναπαραγωγή καναλιών digea, καλό θα είναι να γράφετε για ποιά περιοχή μιλάει ο καθένας και επίσης να πατήσει το κουμπάκι info στο τηλεκοντρόλ του για να ξέρουμε για τι πράγμα μιλάμε.

Στην Αττική π.χ. και πιθανόν και αλλού εκπέμπεται σήμα 1080i που αναπαράγεται άριστα από τηλεοράσεις σαν του θέματος, δηλαδή 4Κ HDR. Από κει και πέρα το περιεχόμενο είναι θέμα του κάθε καναλιού. Το Mega με τις επαναλήψεις 10ετίας και 20ετίας δεν είχε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας. Επίσης στην ΕΡΤ HD, αν δείτε την εκπομπή "στα τραγούδια λέμε ναι" θα καταλάβετε πως δεν γυρίστηκε σε full HD, μάλλον για να μην φαίνονται οι ρυτίδες της Δραγούμη.:P

*info

IMG_20190105_175655.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνησω, Κρητη παντως hd είναι μονο η ερτ. Παντως εμενα ακομα και σε Netflix full hd δεν μου αρεσε οσο και αν επαιξα μαζι της. πολύ εντονα λευκα και κορεσμενα χρωματα. Όλα αυτά είναι προσωπικες αποψεις, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρεπει να την δει από κοντα….

Δημοσ.
12 ώρες πριν, FLIMIT είπε

Για digea δηλαδή καλύτερα όχι; έχω μια 55h6400 στο σαλόνι κ η αλήθεια είναι ότι το μόνο που της λείπει είναι το 4κ...

...εαν δεν καίγεσαι για το 4k, είναι κρίμα να χαραμισεις το 100αρι πάνελ για αυτήν 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2019 στις 5:41 ΜΜ, Looter είπε

Εκθεσιακά μόνο , ΠΡΟΣΟΧΗ

Παιδιά έχουν μείνει όντως μόνο εκθεσιακα κομμάτια; 

Εμένα σε αναζήτηση μου βρίσκει καταστήματα με διαθεσιμότητα. 

Ίσως κάνω κάτι λάθος ή δεν έχω εντοπίσει που γράφει εκθεσιακα μόνο. 

Κάτι τελευταίο αν όντως υπάρχει διαθεσιμότητα, να την πάρω ή να περιμένω τις εκπτώσεις για κάτι καλύτερο;                           

Νομίζω πως αντίστοιχη προσφορά δεν θα βρεθεί σε αυτά τα χρήματα πάντα. 

Τι γνώμη έχουν οι ποιο έμπειροι; 

Επεξ/σία από tazman75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...