timk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Με την δημιουργία υπο-brands να γίνεται "μόδα" ανάμεσα στις τάξεις της βιομηχανίας των smartphones, εταιρίες όπως BKK και Huawei λανσάρουν τα δικά τους sub-brands όπως Oppo, Vivo, OnePlus και Honor. H Χiaomi που ήδη διατηρεί το δικό της ξεχωριστό υπο-brand με το όνομα "POCO", ανακοίνωσε ότι η "Redmi" διαχωρίζεται από την μητρική εταιρία, παίρνοντας της μορφή μίας ξεχωριστής "υπο-μάρκας" για τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς. Kίνηση μάλλον αναμενόμενη, δεδομένου ότι τα Redmi και Redmi Note βρίσκονται μεταξύ των δημοφιλέστερων συσκευών στο ρόστερ της κινεζικής εταιρίας, επιτρέποντας στην Xiaomi να τα προωθήσει αποτελεσματικότερα σε συγκεκριμένες αγορές και κοινό. Με τα POCO να καλύπτουν την mid-range αγορά προσφέροντας οικονομικότερες high-end συσκευές, η Redmi αναμένεται να εστιάσει σε budget συσκευές, όσο η Xiaomi θα συνεχίζει να ρίχνεται στην "μάχη" της αγοράς ναυαρχίδων με την σειρά Mi. Φαινομενικά τουλάχιστον, μια έξυπνη απόφαση της Xiaomi η οποία θέλει μεγαλύτερη διείσδυση στο δυτικό κοινό, όντας ακόμη "φρέσκια" εταιρία σε αυτές τις αγορές. Με την επίσημη είδηση για τον διαχωρισμό τον brands, να δίνεται στην δημοσιότητα μέσω ενός post στην κινεζική social πλατφόρμα Weibo, η Redmi είναι επίσης έτοιμη να ανακοινώσει ένα smartphone με 42 ΜP κάμερα, στις 10 Ιανουαρίου. Techradar View full article
vargas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Για να δούμε πόσο θα βοηθήσει την xiaomi αυτή η κίνηση . Το θέμα είναι να κρατήσει το ίδιο.χαμηλα τις τιμές χωρίς να χαμηλώνει ανάλογα και τα specs 4
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, vargas είπε Για να δούμε πόσο θα βοηθήσει την xiaomi αυτή η κίνηση . Το θέμα είναι να κρατήσει το ίδιο.χαμηλα τις τιμές χωρίς να χαμηλώνει ανάλογα και τα specs καλά τα λες αλλά μια παροιμία λέει τα καλά τελειώνουν γρήγορα. εγώ πιστεύω ότι θα σταματήσουν κάποια στιγμή να δίνουν τόσο καλά specks με τόσο καλές τιμές. επίσης πιστεύω και θα ήθελα να σταματήσει κατά την πάροδο του χρόνου να βάζουν τιμές σε ναυαρχίδες πάνω από τα 900 ευρώ. αν θυμάμαι καλά γύρω στα 599 ήταν τα top smartphones. από την άλλη η σκέφτομαι ότι μπορεί και να τα δούμε τα περισσότερα στα 1500 ευρώ, που μου φαίνεται και ποιο πιθανό
AtiX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελείως αψυχολόγητη κίνηση... Δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό κέρδος εκτός και αν εκεί στην Κίνα δείνουν επιδοτήσεις οπότε συμφέρει μια εταιρία να έχει 10 υποεταιριες άρα και περισσότερες κρατικές επιδοτήσεις... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από AtiX 6 1
DarthGRE Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε Τελείως αψυχολόγητη κίνηση... Δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό κέρδος εκτός και αν εκεί στην Κίνα δείνουν επιδοτήσεις οπότε συμφέρει μια εταιρία να έχει 10 υποεταιριες άρα και περισσότερες κρατικές επιδοτήσεις... Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμένα κι από εσένα εκεί στην Huawei. edit: Σορι, Xiaomi ήθελα να πω Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από DarthGRE 5 1
AtiX Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, DarthGRE είπε Μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμένα κι από εσένα εκεί στην Huawei. Xiaomi... 1
Darthvader Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, vargas είπε Για να δούμε πόσο θα βοηθήσει την xiaomi αυτή η κίνηση . Το θέμα είναι να κρατήσει το ίδιο.χαμηλα τις τιμές χωρίς να χαμηλώνει ανάλογα και τα specs Ο λόγος που μια εταιρία λανσάρει sub-brands έχει να κάνει το brandname της μητρικής (xiaomi) και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει δυνατή η αύξηση της τιμής των προϊόντων της. Επομένως όλο αυτό γίνεται για να μπορέσει η xiaomi να αυξήσει τις τιμές τις, για τους price sensitive υποψήφιους πελάτες, θα υπάρχουν τα poco και τα redmi...😉 4 2
vargas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Darthvader είπε Ο λόγος που μια εταιρία λανσάρει sub-brands έχει να κάνει το brandname της μητρικής (xiaomi) και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει δυνατή η αύξηση της τιμής των προϊόντων της. Επομένως όλο αυτό γίνεται για να μπορέσει η xiaomi να αυξήσει τις τιμές τις, για τους price sensitive υποψήφιους πελάτες, θα υπάρχουν τα poco και τα redmi...😉 Αν μας δίνει συσκευές σαν το poco μια χαρά κίνηση είναι για τον καταναλωτή. 3
teomaniacos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Υποθέτω ότι τώρα θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο και δεν θα υπάρχει ακόμα αυτό το μπέρδεμα με της συσκευές και τα σπεκς τους. Θέλω να πιστεύω δηλαδή
HateMe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, teomaniacos είπε Υποθέτω ότι τώρα θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο και δεν θα υπάρχει ακόμα αυτό το μπέρδεμα με της συσκευές και τα σπεκς τους. Θέλω να πιστεύω δηλαδή Γιατί, πριν τι δεν ήταν ξεκάθαρο και σας μπέρδευε δηλαδή;
jimlost Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, teomaniacos είπε Υποθέτω ότι τώρα θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο και δεν θα υπάρχει ακόμα αυτό το μπέρδεμα με της συσκευές και τα σπεκς τους. Θέλω να πιστεύω δηλαδή Το ίδιο θα είναι...Θα βγάζει πάλι συσκευές,που θα ψάχνουμε ποια καλύπτει την μπάντα που μας ενδιαφέρει... Όπως στο Poco που γράφει by Xiaomi,έτσι και εδώ θα είναι Redmi by Xiaomi... Δεν αλλάζει κάτι ως προς τις συσκευές,αλλάζει απλά το brand name... 2 1
Istros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προβλεπεται τα xiaomi να ακριβαινουν και να βγάζουν πιο premium συσκευες Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από Istros
NotAliki177 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή τώρα με την ένωση η Xiaomi πέρασε και την Apple σε πωλήσεις? 😂 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από NotAliki177
teomaniacos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, HateMe είπε Γιατί, πριν τι δεν ήταν ξεκάθαρο και σας μπέρδευε δηλαδή; Εμένα προσωπικά τίποτα αλλά κάποιον ο οποίος δεν ήξερε είχε θέμα να διαλέξει ανάμεσα σε συσκευές χιαομι ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα