pinakas0 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα Αγόρασα πριν λίγες μέρες ένα Corsair CX550M για το σύστημα μου μιας και το παλιό μου τροφοδοτικό (Seasonic 600W) το είχα πάνω από 10 χρόνια και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Το σύστημα μου είναι ένας G4560 με μία RX570 και σύμφωνα με μετρητή κατανάλωσης ενέργειας δε πάει πάνω από 250-260W σε full load (furmark) Δυστυχώς το τροφοδοτικό από την πρώτη στιγμή είχε τα εξής θέματα: 'Eπειτα από 20-30 λεπτά gaming, ζεσταίνεται πάρα πολύ το περίβλημα του, βγάζει καυτό αέρα και το ανεμιστηράκι του κάνει αρκετό θόρυβο ακόμα και όταν το μηχάνημα είναι idle. Επίσης ο αέρας που βγάζει έχει μια περίεργη μυρωδιά σαν καμένο πλαστικό Στην λειτουργία του δεν έχω παρατηρήσει κάτι ακόμα αλλά αν ζεσταίνεται έτσι τώρα τον χειμώνα με τα κρύα, το καλοκαίρι τι θα κάνει, θα λιώσει; Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση, είναι φυσιολογικά όλα αυτά; Το Seasonic ούτε ζεσταινόταν ούτε ακουγόταν 😕
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Όχι δεν είναι φυσιολογικό, στείλε το πίσω στο μαγαζί. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα