Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεπώς, εαν φυσικα εξαιρεθουν ολα τα νομικα ζητήματα που απορρέουν απο ολα αυτά ποια είναι η βέλτιστη λύση?
Και οταν εννοω βέλτιστη εννοώ κάτω απο 100ευρώ με χρήση 1 ΜΟΝΟ κάμερας και αντίστοιχα κάποιο μέσο για την καταγραφή των αρχείων.
Μπορώ επειδή μένω εγώ στον 1ο να την συνδέσω με το wifi μου και να γράφεται εκει το υλικό αλλα επίσης παράλληλα να έχει δικαίωμα παρακολούθησης ο κάθε ενοικος?
Οι ελλιπεις γνώσεις μου στον τομέα δεν με βοηθουν ιδιαιτερα καθως δεν μπορω να κατανοήσω πληρως πως δουλευει η καθε μια απο τις επιλογες που έχω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lesdal είπε

Συνεπώς, εαν φυσικα εξαιρεθουν ολα τα νομικα ζητήματα που απορρέουν απο ολα αυτά ποια είναι η βέλτιστη λύση?
Και οταν εννοω βέλτιστη εννοώ κάτω απο 100ευρώ με χρήση 1 ΜΟΝΟ κάμερας και αντίστοιχα κάποιο μέσο για την καταγραφή των αρχείων.
Μπορώ επειδή μένω εγώ στον 1ο να την συνδέσω με το wifi μου και να γράφεται εκει το υλικό αλλα επίσης παράλληλα να έχει δικαίωμα παρακολούθησης ο κάθε ενοικος?
Οι ελλιπεις γνώσεις μου στον τομέα δεν με βοηθουν ιδιαιτερα καθως δεν μπορω να κατανοήσω πληρως πως δουλευει η καθε μια απο τις επιλογες που έχω.

Για να βλεπουν ΟΛΟΙ χρειαζεται να την συνδεσεις με το Wifi σου και μετα ολοι οι ενοικοι να εχουν το app της εταιρειας στα κινητα τους, αυτη ειναι η πιο ευκολη λυση θεωρω.

Απο εκει και περα βεβαια αν μπαινουν πολλοι και βλεπουν τι γινεται ισως να εχεις θεμα με το ιντερνετ σου.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Για να βλεπουν ΟΛΟΙ χρειαζεται να την συνδεσεις με το Wifi σου και μετα ολοι οι ενοικοι να εχουν το app της εταιρειας στα κινητα τους, αυτη ειναι η πιο ευκολη λυση θεωρω.

Απο εκει και περα βεβαια αν μπαινουν πολλοι και βλεπουν τι γινεται ισως να εχεις θεμα με το ιντερνετ σου.

Αρα μιλαμε για μια wifi-camera. Αυτες που μπορουν να αποθηκευουν το υλικο τους?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Lesdal είπε

Αρα μιλαμε για μια wifi-camera. Αυτες που μπορουν να αποθηκευουν το υλικο τους?

Εχουν και θηρες SD για καρτες απλα πρεπει να διπλοτσεκαρεις οτι γραφουν γενικα συνεχομενο βιντεο οχι μονο events η φωτογραφιες.

Δημοσ.

Γιατί κρυφή παρακολούθηση;

Μια χαρά κάνουν τη δουλειά και χωρίς έξτρα εξοπλισμό.  Μπαίνεις από ένα browser και έχεις πρόσβαση στις εγγραφές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...